Şimdi Ara

{LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
0
Favori
156.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :S:Sbendede aynı hata war offfffff oyunda herhangi bir yerde oynamaya giriom 5 dk surmeden her yer patlıor yenılıorum offf:S
  • bu bir anda patlama neden yapıyor bilen varmı arkadaşlar ?Multide oynanmıyor.
  • bu oyunun ottoman modu cok sarıo ottoman modun son bolumunde gemileri topraktan halice indiirion youtube ye girin arama yerine ottoman mod yazın cıkar hem bası bolumlerde mehter marsıda calıo müthiş yani
  • GAME DAT HATASI!!! YANİ OYUNUN AÇILMAMASInı ÇÖZEN VARMI BİLMİYORUM AMA BEN ÇÖZDÜM! d3dx9_27.dll dosyasını bulanamıodu! bende google dan arattım bu dll dosyasını indirdim.sonrada yüklediğim klasörün içine attım oyun çalıştı.dosyayı bu siteden indirebilirsiniz....

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_27
  • arkadaşlar 1680x1050 çözünürlük secenegi varmıdır acaba witch king eklentisi eklenince cıkıyormu The Battle for Middle-earth II de yok çünkü
  • valla daha bende game.dat hatası vermedi çok şükür şimdi modlarını arıyorum oyunun bakalım bulabilecez mi
  • En az 50 kişi 5 dk sonra neden patlıyor sorusunu sormuş. Ama cevap veren yok. 3 dk 38 saniye sonra her yer patlıyor game over oluyor. Ayrı konum açtım admin kilitledi. Şunun çözümünü bilen biri yok mu?
    Oyunu dvd ile aldım ekran kartı ati 9250 yani yeterli. ( Ekran kartı yetersizdir felan demeyin diye...)
    Kafayı yicem kaç kere sildim tekrar yükledim ama olmadı. Yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angmar -- 21 Aralık 2007; 2:23:00 >
  • arkdaşlar edit hero varmı witch king yada bfme 2 de

yani dmek istiyorum heroya beyaz değilde siyah at giydiricez bu sadece birisiydi böyle bir edit programı varmı şimdiden teşşşkürler
  • Patch'siz oynamak mümkün mü?Bir de Tutorial'da kapı açılmadı,o bir bug mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 23 Aralık 2007; 17:59:11 >
  • Witch-King pack ini yükledim 2-3dk icinde bütün heryer yıkılıyor ve Game Over oluyor.
    Çözümünü bilen yada bulan varsa yardım lütfen .. !
  • Oyun gayet sorunsuz çalışıyor arkadaşlar da hiç bi patch filan yüklemedim.Witch-King'i yükleyim mi sizce ?
    Şuan hamachiden filan 3-4 kişi online oynayınca bile kasmıyor.Witch-King güzel mi bide sorun yaratır mı ?
  • TotalWar Kingdoms u bir türlü yükleyemedim bari LOTR BFME alıyım buda güzel oyuna benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

TotalWar Kingdoms u bir türlü yükleyemedim bari LOTR BFME alıyım buda güzel oyuna benziyor

Evet, güzeldir. Ben, sadece "replay" izleyerek bile hayli vakit geçiriyorum bu oyunların başında.

Şöyle, güzelleri olunca tadından yenmiyor:

http://www.gamereplays.org/RiseoftheWitchking/replays.php?game=26&tab=popular&show=details&id=25421 (RoTWK 2.01 yaması kurulu olmalı.)

Veya, BFME 1 için şöyleleri:

http://www.gamereplays.org/BattleforMiddleEarth/replays.php?game=4&tab=popular&show=details&id=25802 (1.03 gerekiyor)

@SharDDewiL

Witch King'i öneririm. BFME 2'yi seven birinin kesinlikle yüklemesi gereken bir paket, her ne kadar öyle çok büyük yenilikler getirmese de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 29 Ocak 2008; 18:56:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

TotalWar Kingdoms u bir türlü yükleyemedim bari LOTR BFME alıyım buda güzel oyuna benziyor

Evet, güzeldir. Ben, sadece "replay" izleyerek bile hayli vakit geçiriyorum bu oyunların başında.

Şöyle, güzelleri olunca tadından yenmiyor:

http://www.gamereplays.org/RiseoftheWitchking/replays.php?game=26&tab=popular&show=details&id=25421 (RoTWK 2.01 yaması kurulu olmalı.)

Veya, BFME 1 için şöyleleri:

http://www.gamereplays.org/BattleforMiddleEarth/replays.php?game=4&tab=popular&show=details&id=25802 (1.03 gerekiyor)

@SharDDewiL

Witch King'i öneririm. BFME 2'yi seven birinin kesinlikle yüklemesi gereken bir paket, her ne kadar öyle çok büyük yenilikler getirmese de.

BFME 1 bende var zaten sonuna kadar oynadım tamamen tadını çıkardım onun Canım BFME 2 çekmeye başladı bu günlerde iyicene BFME 2 de daha çok özgürsün sanırım bu yüzden BFME2 tercihim

• quote:

BFME 1 bende var zaten sonuna kadar oynadım tamamen tadını çıkardım onun Canım BFME 2 çekmeye başladı bu günlerde iyicene BFME 2 de daha çok özgürsün sanırım bu yüzden BFME2 tercihim

Evet, istediğin yere bina yapma meselesi ve çok daha fazla çeşitlilik sayesinde BFME 2 daha ilgi çekici olabiliyor.

Ama, BFME 1'in yeri ayrıdır.
  • Ankara'da oturup da elinde bu oyunun cd versiyonu varsa bi yerde buluşup bana verebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dehakmugan

Yiha! En sonunda command pointimi 9500 yaptım(trainer ile) o kadar çok adam yarattım ki oyun çöktü.

{LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI

ben command point i sınırsı yaptım kasana kadar asker çıkartıyorum

• Arkadaşlar The Rise of the Witch-king'in save dosyası olan varmı acaba son bölümde takıldım bir türlü bitmiyor sürekli karşı düşman ordusu çıkıyor yeniyorum tekrar çıkıyor ama tabi aynı tip ordu değiller elinde bulunan oyunu bitirmiş olan varsa pmden save dosyasını ulaştırabilirmi acaba...
  • Bu oyunda 1.sindeki gibi sadece yuvarlark bi köyün yok yani gondor gibi yuvarlak rohan gibi kare yerlerin yok, bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz ??
  • Oyunun bir süre sonra çökmesi bende de oldu oyunu kayıtları dahil silmek gerekiyor ben böyle yapınca düzeldi bu arada middle-earth 2 nin en iyi özelliği sınırların bir kale içinde olmaması ama duvar yine kurabilirsin diğer klasik strateji oyunlarına daha çok benzetmişler ama tabii ki daha güzel
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.