Şimdi Ara

ESET Smart Security (3 AY) Key (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
17
Favori
68.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yazz

hometadilat@hotmail.com
    eset gönderirmisiniz arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar hala alabiliyo muyuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Arkadaşlar hala alabiliyo muyuz acaba ?

Alıntıları Göster
    ESET windows8 'de çalışıyormuş, arkadaş denemiş. O yönüyle iyi. Sadece bir servisin çalışmadığı hatasını veriyor dedi. Diğer programları Win8'e kuramamış bile.

Ancak koruyuculuk oranı Kaspersky, Gdata, Norton gibi değil, daha düşük. İnternet güvenlik programı olmayanla için bedava olayı çok iyi tabi orası ayrı. Ancak ESET kurupta tamamen güvendeyim diye düşünmeyin. TREND MICRO da öyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

ESET windows8 'de çalışıyormuş, arkadaş denemiş. O yönüyle iyi. Sadece bir servisin çalışmadığı hatasını veriyor dedi. Diğer programları Win8'e kuramamış bile.

Ancak koruyuculuk oranı Kaspersky, Gdata, Norton gibi değil, daha düşük. İnternet güvenlik programı olmayanla için bedava olayı çok iyi tabi orası ayrı. Ancak ESET kurupta tamamen güvendeyim diye düşünmeyin. TREND MICRO da öyle...

Alıntıları Göster
    mehmet_palali@hotmail.com

gönderirseniz sevinirim tşkler .....

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmtakks

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

ARKADAŞLAR BÖYLE BASİT BİR KONU İÇİN ÇOK UGRAŞMAYIN.

GOOGLE SGN ESET YAZIN İLK ĞELEN SİTEDEKİ KULLANICI ADI VE PAROLAYI PROĞRAMA KAYDEDİN.

2017YE KADAR FULL SÜRÜM OLSUN.

yaptm ama 30 agustos 2012'ye kadar oldu 2017 falan degil ?

Alıntıları Göster
    tamdestektam@hotmail.com

gönderebilen olursa cok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

quote:

quote:

http://www.eset.co.uk/Sales/ComputerShopper

şu an 6 aylık kampanyası bu yalnız ingiltere ve abd için geçerli bir kampanya, alabilen arkadaşlar nasıl aldıklarınıda yazarlarsa diğer arkadaşlarda yaparlar.

3 aylığın sanırım süresi geçmişti yapamadım fakat .

Buradan direk adımı mailimi yazıp, mail kutuma gelen maile tıkladıgımda lisans anahtarını verdi. 26.08.2012 ye kadar yasal oldu nod32 im yani ingiltere ve abd dahası proxy ile uğraşmaya gerek yok sanırım. En azından ben uğraşmadım (:

Evet yine denedim yine verdi lisansı :)

bende 3 gündür banned yazıyor kullandığın ayrı program varmı? veya dns ayarların ne?

Valla hiç bişey yok belki siz proxy falan kullandıgınız için banlandınız . bi fikrim yok :/ normal girdim ben

Alıntıları Göster
    yeni kampanya eklenmiştir.

• quote:

yeni kampanya eklenmiştir.

Teşekkürler. Biz yine talan ederiz burayı.

Ekleme: Normal dns vs. ile denedim, hemen onaylandı. 6 aylık lisans gönderdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 6 Haziran 2012; 13:57:37 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şu an 6 aylık kampanyası bu yalnız ingiltere ve abd için geçerli bir kampanya, alabilen arkadaşlar nasıl aldıklarınıda yazarlarsa diğer arkadaşlarda yaparlar.

Buradan direk adımı mailimi yazıp, mail kutuma gelen maile tıkladıgımda lisans anahtarını verdi. 26.08.2012 ye kadar yasal oldu nod32 im yani ingiltere ve abd dahası proxy ile uğraşmaya gerek yok sanırım. En azından ben uğraşmadım (:

bende 3 gündür banned yazıyor kullandığın ayrı program varmı? veya dns ayarların ne?

Valla hiç bişey yok belki siz proxy falan kullandıgınız için banlandınız . bi fikrim yok :/ normal girdim ben

Alıntıları Göster
    aldım bi tane :) 6 aylık verdi direk. e-mail ve telefonu düzgün yazın diğerlerine rasgele .

• quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

aldım bi tane :) 6 aylık verdi direk. e-mail ve telefonu düzgün yazın diğerlerine rasgele .

Alıntıları Göster
    Aldık, teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Hocam tlf. no yazmıyoruz ki. Sırasıyla: İsim, 1. Soyadı, 2. Soyadı, E-posta adresi yazılıyor.
    E-posta adresini düzgün yazmak yeterli, ben diğer kısımları salladım.
  • yeni kampanya bilgisi için teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bende aldım 6 aylık teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: angelusm

Bende aldım 6 aylık teşekkürler

Alıntıları Göster
    ben yeni aldığım kodu girdim, lisans geçerlilik süresi değişmedi. sizlerde de bu durum olştu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

ben yeni aldığım kodu girdim, lisans geçerlilik süresi değişmedi. sizlerde de bu durum olştu mu?

Alıntıları Göster
    Nombre: nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

Alıntıları Göster
    bu lisanslar tr için kullanılmıyor sanırım. ben lisansı girdiğimde, lisans geçerlilik tarihi 1970 oldu
  • quote:

bu lisanslar tr için kullanılmıyor sanırım. ben lisansı girdiğimde, lisans geçerlilik tarihi 1970 oldu

aynen benımde öyle oldu
  • quote:

isim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

isim

Alıntıları Göster
    Kaptım bende bi tane teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Kaptım bende bi tane teşekkürler

Alıntıları Göster
    10. aya kadardı, 2 ay kadar uzatmış oldum eheh, bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyofobi

aldığınız lisans işe yaradı mı? bende yamadı da. ek olarak mevcut kullandığınız lisansın süresine nasıl ekliyorsunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Manyofobi

aldığınız lisans işe yaradı mı? bende yamadı da. ek olarak mevcut kullandığınız lisansın süresine nasıl ekliyorsunuz?

Düzeltmeyi unutmuşum, başta geçerli gibi oldu sevinçle yazdım buraya sonra bilgisayarı yeniden başlatınca şok oldum, hatta ekran görüntüsü aldım sanıyordum şimdi vaktim yok olursa onu da eklerim, hata verdi lisans geçerlilik tarihi olarak 01.01.1970 olarak gözüktü, eski lisans kodumu geri yazdım, özel bir şey yapmadım, direk o kodu girdim böyle oldu ben düz mantık düşünmüşüm anlaşılan ama işe yaramadı

Düzeltme, buldum bile resmi;
     ESET Smart Security (3 AY) Key

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyofobi -- 8 Haziran 2012; 21:08:31 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.