Şimdi Ara

ESET Smart Security (3 AY) Key (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
17
Favori
68.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mussti19

Arkadaşlar daha önce o siteye yada başka bir arkadaştan key istemek için verilmiş mail yazmayın lütfen. Mümkünse yeni bir mail açın onu yazin konuya. Akşam herkese yollamaya çalışacağım

Teşekkürler..

Evde 2 bilgisayar var, size zahmet..

akt0050@mynet.com

akt0051@mynet.com
  • berserkem@hotmail.com

failkorsor@hotmail.com

kardeşlerim için rica ediyorum hocam benim antivirus programım var bu maillere yolarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • dostum daha önce de göndermiştin bana sağol.. imkanın varsa bu adreslere de postala sana zahmet.. eşe dosta lazım... eyvallah.
    rburul@yahoo.com
    azizbaykal@gmail.com
    azizbaykal@hotmail.com
  • sistem yogunluktan dolayı hata veriyor arkadaşlar. dediğim gibi yapın deneyin. dns inizi google dns ile degiştirin. opera yükleyip turbo özelliğiin sol alttan açın. sonra çerezleri silin modeme reset atın deneyin. ben öyle yaptım. bu arada bilgilerinizi girip bekleyin sistem kitlenmiş gibi oluyor site tepki vermiyor ama gereksiz ( junk ) kutusuna link düşüyor. bazı arkadaşlara yolladım ama sistem hata veriyor şuan turbo özelliğini yemiyor bu saatlerde sanırım. yollanan arkadaşların maili şunlardır.

bektafig@hotmail.com

bektascinar@gmail.com

cs_merkezi@mynet.com
    hakan_baran@yahoo.com

• quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

sistem yogunluktan dolayı hata veriyor arkadaşlar. dediğim gibi yapın deneyin. dns inizi google dns ile degiştirin. opera yükleyip turbo özelliğiin sol alttan açın. sonra çerezleri silin modeme reset atın deneyin. ben öyle yaptım. bu arada bilgilerinizi girip bekleyin sistem kitlenmiş gibi oluyor site tepki vermiyor ama gereksiz ( junk ) kutusuna link düşüyor. bazı arkadaşlara yolladım ama sistem hata veriyor şuan turbo özelliğini yemiyor bu saatlerde sanırım. yollanan arkadaşların maili şunlardır.

bektafig@hotmail.com

bektascinar@gmail.com

cs_merkezi@mynet.com
    hakan_baran@yahoo.com

Cok cok tşk ederim. boramax ile fix lemiştim Eset Smart Security mi gelen mail i validate edince

EAV-65132043

lı cıktı ama sanırım Oldu

.

sizin yardımınız yeter olmadıysa da çok sağolun

• arkadaşlar öğrenci evine bir yardım maillere yollarsanız 3 ümüzde duacı oluruz şimdiden teşekkürler

musaerturkler@hotmail.com

bilgeselenturk@hotmail.com

mersiifole@hotmail.com
  • Merhaba,

wisherg@gmail.com

mur200@hotmail.com

adreslerine de gönderebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisher -- 5 Mayıs 2012; 12:14:22 >
  • Arkadaşlar banada gönderebilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler...

metinka76@hotmail.com
    metin.kayabasi@hotmail.com
  • kampanya bitti mi? girdim bir arkadaş için verdiği account 1 aylık

edit: devam ediyormuş yanlış yere tıklamışım (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingolas -- 7 Mayıs 2012; 0:32:08 >
  • ben de alabilir miyim lütfen hidolgoo@hotmail.com
  • bende istiyom arkadaşlar bi türlü beceremedi almayı:) oguzustuntas@hotmail.com
  • isteyen varsa verebilirim 1 adet denemek için aldım
  • Çok teşekkürler...
    Opera'da Turbo'yu açarak alın başka türlü olmuyor yada proxy olabilir...

• kardeşim rica etsem bir tane de bana atarmısın , fth@englandmail.com
  • Arkadaşım varsa eğer birtanede bana gönderirmisin? diya_log@hotmail.com
  • bitanede bana gönderebilirmisiniz arkadaşlar:) warlock87@hotmail.com
  • Ben denedim bir arkadaşa bu sefer gönderemedim. Gönderebilen birisi firsatlarim34@gmail.com'a gönderebilirse sevinirim.
  • opera turboyla alıyordum ama artık onlada alınmıyor banada gönderebilrmsnz calculus_calculus@hotmail.com
  • opera turbo ile sayfaya girmesinde sorun yok ama sayfada düzenleme yapmışlar mail adresini yazdıktan sonra loading yazıyor 1 2 sn sonra kapanıyor o yazıda gidip gitmediği hakkında bir şey yazmıyor artık
  • gazland@gmail.com

yardımcı olan olursa teşekkür ederim.Beceremedim her yollada.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.