Şimdi Ara

SE k850i imei sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    kendı kayıtlı k850i'm yapılamayınca bende forumdan anakart aldım(yurtdısı kayıtsız)..
    Haliyle servıs yok yazısı cıkıyor-telefon ban yemıs oluyor sanırım kayıtsız oldugundan.

Tamırcıye verdım..
    Bana sonyerıcssonlar da yapılacak 2 sey var bırı mkv'mıdır nedır oradan 150tl verıp kayıt yaptırmak
    Dıgerı ıse pasaport kayıdı yaptırmak..

Ben zaten malıyetı az olsun dıye yenı telefon alamadım-durumum yok dıye -bu yuzden bozuk telefonuma kart almıstım.Ama sımdı bu meblaları gorunce bu konuda kayıt yaptırabılmenın daha uygun yolları veya baska yolları hakkında bılgı verecek arkadaslara ıhtıyac duyuyorum.

Ilgılenırsenız gercekten cok sevınırım
    Saygılarımla

Nzxt-Lexa - p5kSe - 2*1 Geil 667 -NX8800 GT O.C. -Quad 6600 -750w thermaltake
  • quote:

Orijinalden alıntı: edona satri

Arkadaslar yardımcı olabılecek yada aynı durumda baska arkjadasım yok mu?

tek çare yurt dışından yeni gelmiş bir pasaporta 5tl karşılığında kayıt ettirmek,başka çaresi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edona satri

bıldıgınız var mı bu sekılde yapan-zıra 100lıralardan acıyorlar agzlarını forumda

onlar pasaport satıcısı benim demek istediğim bir tanıdığın yada akrabanın pasapotunu alıp (bedavadan)sadece 5tl kayıt ücreti vermek,yoksa satıcılardan 70-100 tl arası pasaport hakkı alabilirsin.
    Ama neyazık ki boyle bir olanagım yok. anakart aldım telefonuma normalde kayıtlıydı telım ama anakrtı sorunlu oldugundan anakart aldım o da yurtdısı. 10-20ye patlar bana dıyordum ama artık 40-50yede razıyım ama pasaport kayıtları artık 100lerde ucuyor.

Baska yolu varsa dıye umut edıyorum bende ıste
    geçen yıl açıldı
    nokia lumia 620 imei değiştirme
    12 yıl önce açıldı
    W810i de ahize sorunu...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.