Bildirim
nokia 3100 nasıl beyler.. görüşü olan var mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
340 milyon mu harbi mi ya one para be 220 milyona satılıyor doğubankta farka bak ya ben sana 3120 tavsiye ediyorum doğubankta mevcut radyosu var hareketli menüleri var hem hermzana sölerim son çıkan mal herzaman iyi bir tarafı vardır diye saygılar bence okadar para bağlama 340 milyon yazık öle yeteneksiz bir makinaya SONY ERICSSON T610 al daha iyi -
aga kamerada hediyelii. bu doğubank dediğin şeyde ne.. -
aga sana kamerayı 40 milyona alayım seninkide der ise 3120 yeni bir makina topicleri mevcut foruma dikkatli bakarsan göreceksin -
Ben 3200 da tawsiye ederim, 3200a nazaran Class 10 GPRS, EDGE(yazin çalisacak), el feneri(flash degill!!), 352x288 kamera, 1.5mb RAM, 1dk ses kaydedici özellikleri war, kullanimi oldukça rahat, java2.0 da mevcut -
3200 tuş takımı çok kötü...!! diye biliyorum ama geri kalan özellikleri idare eder -
Yok infinite korkma bizzat bir akrabam kullandigi için nerdeyse her gün test etme imkanim war, tus takimi çok zor degil ama bnm sözüme güvenme herkesin parmak ölçüsü we beklentisi farklidir.. Ekran 128x128 4K STN (yazayim dedim siz sormadan) -
eywallah stdn ekran lar güneşte çok kötü ya sırf t610 dan stdn ekran olduğu için satmış idim sonra t630 çıktı tft ama neyse 3200 güzel laet ama o paraya seçenek fazla bu ara milletin elinde e365 görüyorum kampanya tuttu herhalde babamlar yetkili arçelik bayisidir motorola satmaya başlamışlar e365 iyi satıyor diyolar ama e365 in eksiğide bluetooh yok...!!!! nokia ya artık farklı bakıyorum böl sevmiyorum galiba....saygılar -
Sony Ericsson Rulz diosun di mi?? ehehe tek diyen sen degilsin.. -
öle walla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X