Şimdi Ara

iOs 5.0.1 iPhone 4S ve iPad 2 JB Çıktı! Windows YENİ versiyon yayınlandı. (Tek tuşla JB) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.602
Cevap
10
Favori
89.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artik ben bu haberlere inanmiyorum, bagis toplamak icin yapiyorlar. once 4'e untetheret cikartsinlar.
  • Henuz 4.nesiller icin cikartilmadi. Bugun yarin diye diye gecistiriyorlar. 4s icin calismalara yeni basladiysa min 6 ay o zaman.

4g ler icin calisman bittiyse cikarsana be adam :@
  • @metallurgy demo yayınladı ama artık dev team e göndermiş herşeyi, onlardan bekleyeceğiz yine
  • Yine kuyuya taş atıyorlar. Artık insanları kandıramazlar. Geçiniz....
  • bayağıdır bekliyor millet.
    sanırım beceremeyecekler bu sefer. ya da cok uzun sürecek...
  • stefan esser twitterdan 4.3.5 icin untethered yapacagini acikladi.ilginc
  • yılbaşına kadar çıkacak merak etmeyin
  • arkadaşlar 4s için jailbreak ile ilgili son haberler ne yönde ? iphone alcam 4 mü almak mantıklı yani şu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoonur

arkadaşlar 4s için jailbreak ile ilgili son haberler ne yönde ? iphone alcam 4 mü almak mantıklı yani şu durumda

hic bi haber yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoonur

arkadaşlar 4s için jailbreak ile ilgili son haberler ne yönde ? iphone alcam 4 mü almak mantıklı yani şu durumda

4S jailbreak için şu anda yeni bir haber yok malesef.
    Jailbreak ise önceliğin şu anda en uygun sürüm 4.3.3 En uygun model doğal olarak iPhone 4, (4S e iOS 5 altı yüklenemiyor zaten)
    Eğer model iPhone 4 ve sürüm 4.3.3 değilde üstü ise bu firmware ler içinde untethered jailbreak yok malesef.
  • bence jailbreak 5.1 gelmeden gelmez ümitlenmenin anlamı yok şu an 5.1 beta 2 nerdeyse beta 3 gelecek..Eğer pod2g nin bulduğu açık 5.1 de kapanmazsa
    5.1 finalden sonra gelmesi muhtemel...
  • Burada Jb cikmayacak diyen arkadaslara soruyorum:

Siz Saurik (Cydia'nin yapimcisi) olsaydiniz, milyonlarca iPhone'un ios 5.0.1 surumu icin SHSH kayitlarini almaya baslayip, kendi sunucularinizda barindirir miydiniz? Saurik inanmis ki bunu yapmis.. Sizce mantikli degil mi?

Saygilar..
  • inanmayin bu haberlere biz ipad2 icin jailbreak i 4 aya yakin beklemistik bir basligimiz vardi.cikti cikiyor ama cikmiyordu umutlarla temmuzda cikmisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuadrox

Adamlar çıkıp bugün yarın çıkarıyoruz demediler ki biz hep heyecan yaptık geldi gelecek diye pod2g 3-5 gün önce ancak 5.0.1 untethered çalıştırabildi ve son ayarlamalar yapılıyor kolay iş değil koskoca Apple firmasının yazılımını kırmak gün geçtikçe daha da zorlaşıyor apple her jailbreak'de bir açığını daha kapatıyor o nedenle her seferinde bu iş daha zorlu olacaktır zaten 5.0.1 untethered gelsin uzun bir süre güncelleme yapmayacagım untethered'ı çıkana kadar.

hocam yanılıyorsun ingilizce bilginiz varsa bakım bakalım ne diyıoor birkaç gün içinde çıkacak demişti şer....siz fransız
  • Sıkıyorlar gene. 4 ü yayınlasınlar da görelim bi. Çıkacak bir sürü sorunla uğraşcağız ohooo hiç inandırıcı gelmedi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

bence jailbreak 5.1 gelmeden gelmez ümitlenmenin anlamı yok şu an 5.1 beta 2 nerdeyse beta 3 gelecek..Eğer pod2g nin bulduğu açık 5.1 de kapanmazsa
    5.1 finalden sonra gelmesi muhtemel...

size 100% katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

@metallurgy demo yayınladı ama artık dev team e göndermiş herşeyi, onlardan bekleyeceğiz yine

hocam dev team da camiye yardım diyecek .emin olun çıkmaı biraz zor bu aralar christmas da araya girdi belki haftaya oda belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable_21

quote:

@metallurgy demo yayınladı ama artık dev team e göndermiş herşeyi, onlardan bekleyeceğiz yine

hocam dev team da camiye yardım diyecek .emin olun çıkmaı biraz zor bu aralar christmas da araya girdi belki haftaya oda belki

Hocam dev-team bağış kabul etmiyor ki

http://blog.iphone-dev.org/post/41744653/donations-to-dev-null

• quote:

quote:

quote:

pod2g nin aracılığıyla tabikide hocam bunu ayrıntılı anlatmaya gerek duymadığım için yazmadım zaten biliyorsunuz diye konuları takip ettiğinizi var sayarak

• quote:

quote:

quote:

quote:

pod2g nin aracılığıyla tabikide hocam bunu ayrıntılı anlatmaya gerek duymadığım için yazmadım zaten biliyorsunuz diye konuları takip ettiğinizi var sayarak

Hocam dev-team ile ortak çalışsa da ayrı kisiler pod2g nin bağışlarından pay alıyorlar dıyorsanız onu bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.