Şimdi Ara

Nidalee Build - Ap/Tank [DÜZENLENMİŞTİR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
0
Favori
5.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İtemler
    Doran's Ring İle başlıyoruz 15 ap100 Hp 5 mana per veriyor gayet iyi başlangıç için bence.

Boots of Speed ile hızlanmamız lazım ilk lvl lerde hızlı olmaz isek zorlanabiliriz.

Mercury's Treads ile tamamlamanızı öneririm

Rod of Ages itemi ni tamamlamak zor olabilir ama iyi oynar sanız alacağınız kill ile rahat tamamlarsınız.

Mana sorunumuzu çözmek için şimdilik Tear of the Goddess almamızda fayda var.

En sevdiğim itemlerden olan almalıyız 50 ap ve %25 spell wamp veriyor

Rabadon's Deathcap ile ap mizi arttıralım

Şimdi sıra Archangel's Staff te[simage]

En son ise Lich Bane

masteries

Rune
    9x Greater Mark of Insight
    9x Greater Seal of Resilience
    9x Greater Glyph of Warding
    3x Greater Quint of Potency

Skill Sıralaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimonAdebisi -- 28 Eylül 2011; 21:31:39 >

• Fazla iyi gelmedi özellikle spell vamp olayı.
    E yi sona bırakmakta fazla akıl işi değil elinde sonunda Nidalee bir support.
    Spear'i Q yu 3 te bırakıp E yi 5 liyorum daha sonra Q ve W şeklinde gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Fazla iyi gelmedi özellikle spell vamp olayı.
    E yi sona bırakmakta fazla akıl işi değil elinde sonunda Nidalee bir support.
    Spear'i Q yu 3 te bırakıp E yi 5 liyorum daha sonra Q ve W şeklinde gidiyor.

W nin önemini unutmamalıyız lvl 6 dan sonra çok işimize yarayacak gerek kacarken gerek kovalarken

Bu arada ben w ye yogunluk veriyorum siz e yede verebilirsiniz dedim tabikide yada esit olarak arttırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimonAdebisi -- 27 Eylül 2011; 17:52:27 >
  • Nidalee ye spell vamp saçma.Zaten heal skill i var.Hybird kasmanında mantığı yok.Saf ap gidilmeli bence.Tabi yinede sana kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castion -- 27 Eylül 2011; 17:58:34 >
  • Bence de ilk e fullenmeli
  • AP nidalee > Hybird nidalee
  • quote:

Orijinalden alıntı: amaze8

Bence de ilk e fullenmeli

bu itemler zaten spell wamp yapıyor pek onemli olmuyor bu itemlerle o yüzden öyle dedim yada bu itemlere orantılı arttırıla bilir W ile E
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nidalee yenilemesi
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Nidalee skin önerisi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel anlatım olmuş
  • Kötü.
  • Daha onceden yapılmış olan ve muhteşem olan phtx3 in nidalee rehberi varken bı tane daha rehber yapma sebebi sadece okumadan konu acmayinizi okumamak mı yoksa gerizekalilik mı ağır konuştum evet ama hakketin çünkü Selim harbiden emek harcamıştı ve adam Türkiye bin en iyi nidaleesi sen 6.inci bile olamazsın

Avukatimiyim. Hayır
    Aramız iyimi. Kavga ettikten sonra konuşmadık oncesindede ahbapligimiz yok
    Gereksiz bı konumu evet
    Sinirlimiyim. Doğal Halim dengesizim ben nihahaha :P
    neyse one peace. Peace
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulme

Daha onceden yapılmış olan ve muhteşem olan phtx3 in nidalee rehberi varken bı tane daha rehber yapma sebebi sadece okumadan konu acmayinizi okumamak mı yoksa gerizekalilik mı ağır konuştum evet ama hakketin çünkü Selim harbiden emek harcamıştı ve adam Türkiye bin en iyi nidaleesi sen 6.inci bile olamazsın

Avukatimiyim. Hayır
    Gereksiz bı konumu evet
    neyse one peace. Peace

azıcık dengesiz azıcık repciyiz sonuna kadar lol playeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

quote:

Daha onceden yapılmış olan ve muhteşem olan phtx3 in nidalee rehberi varken bı tane daha rehber yapma sebebi sadece okumadan konu acmayinizi okumamak mı yoksa gerizekalilik mı ağır konuştum evet ama hakketin çünkü Selim harbiden emek harcamıştı ve adam Türkiye bin en iyi nidaleesi sen 6.inci bile olamazsın

Avukatimiyim. Hayır
    Gereksiz bı konumu evet
    neyse one peace. Peace

azıcık dengesiz azıcık repciyiz sonuna kadar lol playeriz

Ben rockciyim
    Ben dengesizim
    Ben supermanim!

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=47552127&p=1#47552127

Buda Selim'in el emegi göz nuru nidalee rehberi okuda öğren nasıl rehber yapiliyomus
  • quote:

Avukatimiyim. Hayır
    Gereksiz bı konumu evet
    neyse one peace. Peace

1.senle tartışmaya ilk ve son girişim çünkü bu forumda tartısmayı çok uzatanlar var kendini haklı gostermek için başta diyorum.
    2.phtx3 ' in rehberi var okumadıgımı ima ediyorsun okudum istersen saat li olarak ss alırım daha önce girdiğimi kendini çok bilmiş.
    3. bu build benim buildim phtx3 ile aynı build degil onunki kusursuz olabilir ama insanlarla ben buildimi paylasıyorum belki denerler hoslarına gider.
    4 iyide ben 1 ci olmak istemiyorum sadece bunu paylaşmak istedim .

Son olarak burada bu buildi yaparken insanlara dedim bu benim buildim tavsiyelerinizi alabilirim onlara gore bir kac degisiklik yaptım begenen dener begenmiyen denemez kimse burada 1 tane nidale buildi olmasını beklemesin istersem farklı şekillerde 2 tane daha açarım !

• çok gereksiz build halbuki warmog+atma=gg
  • vallahi ben bu şekilde oynuyorum ve hiç feedlik bir durumum olmadı yani kötü oynamadım bence güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Piece - Ace

vallahi ben bu şekilde oynuyorum ve hiç feedlik bir durumum olmadı yani kötü oynamadım bence güzel.

Level kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

vallahi ben bu şekilde oynuyorum ve hiç feedlik bir durumum olmadı yani kötü oynamadım bence güzel.

Level kaç?

30 problem ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Level kaç?

30 problem ?

Problem senin ileri düzey oyun bilgisizliğin ha bide aynstayn baranın abisi olman
  • Ya arkadaşlar bu kadar neden kastınızki şimdi ders çalışıyorum arada sıkılıp DH lol e girip takılıyorum kendi buildimi paylaştım bunun en iyi build oldugunu ima etmedim ve kendime gore oldugunu söylemiştim yok yani burada o kadar gereksiz konuya gidip atıp tutun ama bu konumun gereksiz oldugunu konusursanız yanlış yaparsınız tamam belki size göre güzel degildir ama herkez aynı tarzda oyun oynayacak diye birşey yok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimonAdebisi -- 27 Eylül 2011; 21:34:06 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.