vallahi ben bu şekilde oynuyorum ve hiç feedlik bir durumum olmadı yani kötü oynamadım bence güzel.
Level kaç?
30 problem ?
gerçi coop geldikten sonra o soruyu sormam benim hatam. Bir de, o build çöp. Hiç bir işe yaramazsın.
one piece ace, takma bunları hacı. normal şeyler bunlar istediğin kadar iyi yap gene de tartışılır, ders çalışmana devam et. boşver sen. dinle beğni.
quote:
Orijinalden alıntı: One Piece - Ace
Ya arkadaşlar bu kadar neden kastınızki şimdi ders çalışıyorum arada sıkılıp DH lol e girip takılıyorum kendi buildimi paylaştım bunun en iyi build oldugunu ima etmedim ve kendime gore oldugunu söylemiştim yok yani burada o kadar gereksiz konuya gidip atıp tutun ama bu konumun gereksiz oldugunu konusursanız yanlış yaparsınız tamam belki size göre güzel degildir ama herkez aynı tarzda oyun oynayacak diye birşey yok !
Abi adam ders calisiyomus özür dilerim :(
Saka saka dilemiyorum sevinme hemen, Gereksiz bı konu bu ben şimdi tank brand rehberi yapmam ne kadar gereksiz olursa bu da böyle
Heimerdingera as kasıyorum ben böyle oynuyorum demek ne kdar trolukse senin başlığında o kdar troll ve trolluk
quote:
Orijinalden alıntı: Watafak
one piece ace, takma bunları hacı. normal şeyler bunlar istediğin kadar iyi yap gene de tartışılır, ders çalışmana devam et. boşver sen. dinle beğni.
Farkındayım hani kimseye bişe öğrettiğim yok sadece kendi buildimi yayınladım kimse kendi buildini yayınlayamazmış gibi konusmalar geldi birden Tamam anladık siz prosunuz siz kralsınız diceksin bunlara ben asla kendimi üstün görmedim belki dogru belki yanlıs bir buildim var deyip paylastım okadar
quote:
quote:
Farkındayım hani kimseye bişe öğrettiğim yok sadece kendi buildimi yayınladım kimse kendi buildini yayınlayamazmış gibi konusmalar geldi birden Tamam anladık siz prosunuz siz kralsınız diceksin bunlara ben asla kendimi üstün görmedim belki dogru belki yanlıs bir buildim var deyip paylastım okadar
Succesfuly Epic fail is succesfuly Epic fail
Bunun dogru olduğunu söyleyen co op canaviridir
quote:
Ya arkadaşlar bu kadar neden kastınızki şimdi ders çalışıyorum arada sıkılıp DH lol e girip takılıyorum kendi buildimi paylaştım bunun en iyi build oldugunu ima etmedim ve kendime gore oldugunu söylemiştim yok yani burada o kadar gereksiz konuya gidip atıp tutun ama bu konumun gereksiz oldugunu konusursanız yanlış yaparsınız tamam belki size göre güzel degildir ama herkez aynı tarzda oyun oynayacak diye birşey yok !
En iyi veya en kötü diye kıyaslamıyoruz, güzel değil diyoruz. Oyuna girip düzgün kazanmak isteyen adamın yapması gereken build bu değil. AD Malz kasarak oyun kazanbilirsin mesela, ama güzel olanı AP kasmaktır.
Nerf sonrası Nidalee ile bir kaç oyun attım, eskisine benzer bir stille oynamak için Philo + SV idare edebiliyor. Ama daha iyisi için yine benzer sırayla başlayıp Tank kasmak çok işe yarıyor. Cougar dmg'i fena değil zaten. AP/Tank kasmak iyi sonuç verir baya. -Ortaya girip ortalamanın altında dmg atıp temiz dmg tankliyebilmek çokta kötü değil yani. Sonuçta adam nidalee vuralım diye dönüyolar sana her ne kasarsan kas.-
quote:
Orijinalden alıntı: soulme
Acmassan namertsin
Spell wamp nidalee Bence off tank dene frozen mallet falan adamı yavaslatirsin oto atak yaparken
Saatlik ss al bidahakine veya ilk mesajında Burdada rehber var diyip goster
En iyisi zaten olamazsın en iyiler sadece hedefliyerek olur
Kaybedicegin bı tartışmaya girip sonra tartısmicam demek
Senin ananı ... Ama kavga çıkmasın lütfen demekten pek bı farkı yok
:) sadece gülüyorum nedense elim sikayet butonuna gitti ama biri yerime şikayet etmiş zaten yaş kaç ?
quote:
Orijinalden alıntı: PhTx3
quote:
En iyi veya en kötü diye kıyaslamıyoruz, güzel değil diyoruz. Oyuna girip düzgün kazanmak isteyen adamın yapması gereken build bu değil. AD Malz kasarak oyun kazanbilirsin mesela, ama güzel olanı AP kasmaktır.
Nerf sonrası Nidalee ile bir kaç oyun attım, eskisine benzer bir stille oynamak için Philo + SV idare edebiliyor. Ama daha iyisi için yine benzer sırayla başlayıp Tank kasmak çok işe yarıyor. Cougar dmg'i fena değil zaten. AP/Tank kasmak iyi sonuç verir baya. -Ortaya girip ortalamanın altında dmg atıp temiz dmg tankliyebilmek çokta kötü değil yani. Sonuçta adam nidalee vuralım diye dönüyolar sana her ne kasarsan kas.-
benim senin söylediklerine lafım olmadı arkadaşın sen eziksin bu arkadas pro demesi gibi saçma ifadelerine uyuz oldum sadece neyse arkadaş ben tartışmaya girmek istemiyorum kimseyle bu son sözüm anama küfretmedigi kaldı dicem bi tek onuda yapmıs arkadas :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: soulme
Acmassan namertsin
Spell wamp nidalee Bence off tank dene frozen mallet falan adamı yavaslatirsin oto atak yaparken
Saatlik ss al bidahakine veya ilk mesajında Burdada rehber var diyip goster
En iyisi zaten olamazsın en iyiler sadece hedefliyerek olur
Kaybedicegin bı tartışmaya girip sonra tartısmicam demek
Senin ananı ... Ama kavga çıkmasın lütfen demekten pek bı farkı yok
:) sadece gülüyorum nedense elim sikayet butonuna gitti ama biri yerime şikayet etmiş zaten yaş kaç ?
adamın dediği şey sana hakaret etmek amacında değil bu arada, küfredip sonra kavga çıkarmıyalım demek gibi bir şey yapıyosun diyor.
Not: Yarası olan.
Adam kendine göre build yapmış uğraşmıs ama bu konuyuda trollemiş bazıları helal olsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: 31clone
Adam kendine göre build yapmış uğraşmıs ama bu konuyuda trollemiş bazıları helal olsun :)
Hayırlısı ne diyelim
Dorans Ring den gelen health dışında bi health itemin yok bence bi rod iyi gider oraya
quote:
Orijinalden alıntı: Occhio Nero
Dorans Ring den gelen health dışında bi health itemin yok bence bi rod iyi gider oraya
yapıcı önerin icin tesekkur ederim
quote:
quote:
bence rylai çıksın yavaşlatır hem.
benim önerim yavaşlatıcı
quote:
quote:
quote:
bence rylai çıksın yavaşlatır hem.
benim önerim yavaşlatıcı
Dostum şuan foruma bakamıyorum kusura bakmayın :)
1 saate kadar dönerim tartısırız nasıl bir düzenleme yapacagımızı
tamam hem mızrak atınca yavaşlar daha çabuk yakalarız. düşün bunu 1 saat uzaktayken.
Rod un pasifi sayesinde uzun süre lanede kalabilirsin hem her lvl gelen health + mana regen hem sahip olduğun heal skili rylai iyi slowlatıyor ama nidalee rakibini çok rahat yakalayabilen ve çok rahat kaçabileb bi champ o kadar lazım deil
Zaten herolar arasında hızlı olan bir heroyuz slow pek lazım olmaz dediği gibi arkadaşın hani ben kowalıyorum ulti acıkken canı azaldı ve benden hızlı oldugunu gorunce ultiyi kapatıp q skill im ile isapetli bir atış yapıp geri çekilip ölmesini bekliye biliriz bir kaç kere yaptım :)
ROD ise HP+MP+AP, kısa maçlar bunu almadan bitebilir. Ama iyi özellikler veriyor Hybrid için gerekli. bunu ekliyeceğim
RoA Hybrid için gerekli değil, pure ap için işine yarar. Hybrid kasmak istiyosan Philo falan alman lazım zaten. Ya da SV vs. yukarda da yazdıydım gerçi.
ben beğendim bu buildi arkadaş kimse karşı çıkamaz bu konuya dostum şikayet butonu orada beğenmeyen şikayet etsin