Şimdi Ara

Nidalee Build - Ap/Tank [DÜZENLENMİŞTİR] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
5.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pegory

one piece ace hacı bırak adamlar aşmış kndilerini hard pro sanıyorlar.her şeyi kötülemekte üstlerine yok.bide trolleyenler yokmu her konuyu sinir oluorum.vladimirmidir nedir warmog+atmas gg dio :D bu espiriyi yapabilecegin kadar kötü bi build deil bu.oldukca güzel bi build olmus.cok iyi skorlar elde edilebilir.eline sağlık.ama eksikleri var tabi.yinede skoru etkilemez fazla onlarda ;) sen aldırma hacı dh de çok böyle mollalar:Dagzı olan konuşur burda beyn sınırlaması yok.yapıcı eleştiriden habersizler..ki alayı noobdur bunların.şahsen dhden adam gibi 3 5 oyuncu zor çıkar ;) aldırma derim he de geç:D

hocam farkındayım tamam anladık diyorum prosunuz saçma yorum yapacagınıza duzgun eleştiri yapın madem prosunuz diyorum adam hala duzgun cevap vermiyor.
    bundan sonra bu tip adamlara cevap bile vermiyecegim cunku yapıcı konusmuyorlar :)

• birinin iyi oynayıp oynamadıgını vs ile anlayamassın.knightcımısın ? :D vs de anti item taktigi var.güveniyorsan kndine bakarız karsındaki rakibine karsı durabiliomusun fedliomusun eziomusun.anlarız.9 lvl ha :D ahahaha yeni hesap olmalı yoksa bana kafa tutmak gibi bi yanlış yapmassın o seviyede ;)
  • quote:

one piece ace hacı bırak adamlar aşmış kndilerini hard pro sanıyorlar.her şeyi kötülemekte üstlerine yok.bide trolleyenler yokmu her konuyu sinir oluorum.vladimirmidir nedir warmog+atmas gg dio :D bu espiriyi yapabilecegin kadar kötü bi build deil bu.oldukca güzel bi build olmus.cok iyi skorlar elde edilebilir.eline sağlık.ama eksikleri var tabi.yinede skoru etkilemez fazla onlarda ;) sen aldırma hacı dh de çok böyle mollalar:Dagzı olan konuşur burda beyn sınırlaması yok.yapıcı eleştiriden habersizler..ki alayı noobdur bunların.şahsen dhden adam gibi 3 5 oyuncu zor çıkar ;) aldırma derim he de geç:D

hocam farkındayım tamam anladık diyorum prosunuz saçma yorum yapacagınıza duzgun eleştiri yapın madem prosunuz diyorum adam hala duzgun cevap vermiyor.
    bundan sonra bu tip adamlara cevap bile vermiyecegim cunku yapıcı konusmuyorlar :)

• oyunu iyi oynamaya bilirsin veya beceremezsin ona lafım yok ama bu kadar kötü bir yönlendirme niye yapmak bana doğru gelmiyor.Bir heronun yapılacağı itemler hemen hemen bellidir öneri aliyim siz neler eklersiniz gibi sözler fantezi aradığını gösteriyor buda oyunda yararlı olabilcek birşey değil.Yeni başlıyan birisi oyunun önerdiği itemleri yapsa bundan daha çok iş yapar.Arkadaşada fazla yüklenmeyin , iyi niyetinden şüphem yok ama gerçekten boşa emek vermişin veya boşa uğraşmışın.Bu forumda zaten dandik bir builde bile "çok güzel arkadaşım eline sağlık nidalee almayı düşünüyorum artık kesin alacağım" diyen eleman çok olduğu için seni tebrik edip yanlış yönlendirenler olucaktır.Onun için sadece oyun oynamaya devam et.Hem burda ki kendini beğenmişlerle uğraşmamış olursun.

@pegory sen hotshot'u hiç nidalee oynarken izlememişin belli.Warmog + atma = gg bunu herkez bilir espri değil.

edit : o yorumu attığımda build o kadar kötüydü ki ondan öyle bir cümle kullandım.İtemlerin çoğu değiştirilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 28 Eylül 2011; 23:40:59 >

• quote:

birinin iyi oynayıp oynamadıgını vs ile anlayamassın.knightcımısın ? :D vs de anti item taktigi var.güveniyorsan kndine bakarız karsındaki rakibine karsı durabiliomusun fedliomusun eziomusun.anlarız.9 lvl ha :D ahahaha yeni hesap olmalı yoksa bana kafa tutmak gibi bi yanlış yapmassın o seviyede ;)

Yanlış falan yaptığım yok. Yeni hesap değil. 30 level arkadaşlarla premade girdiğim için az çok anladım oyunu. Ayrıca vs. bi nevi mid lanedeki performansındır ya da solo. VS YAPARAK ANLIYAMASSIN demekle olmaz. 2v2de olur farketmez.
  • vs yapamassından kastım normalde herona kastıgın itemleri kasmassın.sadece rakibe göre kasarsın.ve rakibe göre kasarsan ad herolar ap herolara karsı ezici bi üstünlük saglıo defalarca denedik.lifesteal > spellwamp magic resist > armor kapish :D
  • quote:

vs yapamassından kastım normalde herona kastıgın itemleri kasmassın.sadece rakibe göre kasarsın.ve rakibe göre kasarsan ad herolar ap herolara karsı ezici bi üstünlük saglıo defalarca denedik.lifesteal > spellwamp magic resist > armor kapish :D

Yani, Master Yi/Tryn ile Cass/Annie kesersin bence de AD>AP tamam o zaman. -Ya da Frozen Heart çıkan Ryze falan 2 yer böyle AD kasınca.-

Edit: Ryze'a karşı MR alırım diyebilirsin de, sen MR'dan sadece def kazancaksın yani. ~AD herona karşı, Hourglass + Frozenheart çıkan Ryze'a pek vuramazsın gibi bence. Hele bir de Cata alırsa tadından yenmez. Vurabilmek için alman gereken AD itemları senin Melee AD karakterlerle 2 yemene sebep olur falan.~

Edit2: Ya da bi gragas falan kesemez zaten AD karakteri ya da bi Vladimir falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 28 Eylül 2011; 23:56:10 >

• TRYN ÖLMÜYO ZATEN. KENNENIN ALANINDA GEZER !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

quote:

birinin iyi oynayıp oynamadıgını vs ile anlayamassın.knightcımısın ? :D vs de anti item taktigi var.güveniyorsan kndine bakarız karsındaki rakibine karsı durabiliomusun fedliomusun eziomusun.anlarız.9 lvl ha :D ahahaha yeni hesap olmalı yoksa bana kafa tutmak gibi bi yanlış yapmassın o seviyede ;)

Yanlış falan yaptığım yok. Yeni hesap değil. 30 level arkadaşlarla premade girdiğim için az çok anladım oyunu. Ayrıca vs. bi nevi mid lanedeki performansındır ya da solo. VS YAPARAK ANLIYAMASSIN demekle olmaz. 2v2de olur farketmez.

Az çok anladım oyunu bittim.

• Bi kennenı çözemedim. Çözebilsem çok güzel olcak aslında...
  • quote:

Bi kennenı çözemedim. Çözebilsem çok güzel olcak aslında...

cok güzel bir hero manası olmayan heroları seviyorum ultisi 3 damage vuruyor hatırladıgım kadarıyla galio ile midde 5 vs 5 yapılacagı zaman galio ultisini acar adamları etrafına toplar 2 3 kişi kennen de açtımı o 3 kişiden ümidi kes :)
  • quote:

gel vs atak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

quote:

gel vs atak.

baktımda vs yapmak isteyen çok kişi var forumda gelin turnuva yapalım bari daha eğlenceli olur
  • Bu nidalee'nin snow bilmem ne diye skini var, o neden satın alınmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

Bu nidalee'nin snow bilmem ne diye skini var, o neden satın alınmıyor ?

http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=152723&d=1302506022 skini diyorsun aslında güzel bir skin ama ben daha çok french maid skininin tercih edildigini gordum bir kerede pharaoh u gordum bence en güzeli o eski mısırdan kaçmış güzel olmuş en uygun olan o bence
  • French war, tiger bilmem ne o da var'da, snow olanı alamadım. Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

quote:

gel vs atak.

Gel atalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

French war, tiger bilmem ne o da var'da, snow olanı alamadım. Neden ?

kusura bakma ben neden tercih edilmiyor dedin sandım bilmiyorum ama mail atarsan sorunu çözerler tahminimce
  • Sen alabiliyormusun ? Genel mi sorun yoksa sadece bende mi ?
  • o eski yılbaşı skini, sınırlı süre atif olup sonra bi daha geri gelmez
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.