Şimdi Ara

win7 açılmıyor. entering sleep mode Lutfen Yardım Edın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal calısan bilgisayarım acılmıyor. problem yoktu en son aksam uzerı kapatıp cıktım. eve geldım acılmıyor. f8 f5 vs denedım acılırken ama ıslemıyor. yardım edebılecek varmıdır nasıl acabılırım?

bios pili çıkarıp taktım olmadı
    ekran kartını söktüm taktım olmadı
    ramlerı soktum taktım yerlerını degıstrdım olmadı

baska tavsıyeler nedır? :(

• Tam olarak sorun nedir ? Nerede kalıyor PC
    Avrat: Samsung Galaxy S II
    Silah: Wilson six one comp
  • entering sleep mode'dan sonraki tepkisi ne oluyor PC'nin. kapanıyormu ? Monitörü kapamayın entering sleep mode'dan önce mutlaka bir uyarı vardır.
  • w7 DVD'si varsa onarmayı deneyin ya da;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sleep mode uyarısı ekrana aittir, windowsun değil yani... karıştırmış olan olursa diye diyorum...

ekrana görüntü gelmemesi durumunda

monitör bağlantılarını söküp geri takma
    ekran kartını söküp geri takma
    ramlerden sadece biri ile çalıştırmayı deneme
    anakart üzerindeki güç girişlerini söküp geri takma
    onboard ekran kartı çipi varsa ekran kartını komple söküp onboard ekran kartı çıkışından görüntü almayı deneme

ve son olarak bios pilini de çıkarıp ekran kartı rami söküp bir gün veya birkaç saat bekledikten sonra geri takma
    (garip ama çok denedim işe yarıyor, en son iki gün önce bir arkadaşta işe yaradı)

şeklinde çözüm önerilerini deneyebilirsiniz.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

• Ekrana sinyal gitmeyince lcd monitörün uyky moduna geçiyor doğal olarak.Monitöründe bir problem olduğunu sanmıyorum ekran kartı driverlarını yeniden kurmayı monitör bağlantılarını bir daha kontrol etmeni söyliyeceğim şuan,tabi sistemde bir sorun varsa format en iyisi olur.
    MSI PRO H810M-B 6400MHz OC DDR5 Soket 1851 M.2//INTEL Core Ultra 5 245KF 4.2GHz 24 mb14 core//FSP NC3 Siyah 12cm Fan//MSI RTX 5070 12G VENTUS 2X OC GDDR7 DLSS 4 192 Bit//Kingston 1TB NV3 Gen4 NVMe M.2 SSD (6000MB / 4000MB)//BitFenix W808 850W 80+ Bronze White Kasa//ASUS TUF Gaming VG27AQML5A 27" 300Hz//

Msı B250 Gamınq m3//i5 7600//C.m 212x Evo//8x 2400 Corsair ddr4//Asus qtx 970x2 Strıx//Corsair 240 gb ssd 550/530//1 Trb Western B. 64 mb//Thermaltake 875 w//C.m 942 HafX//Logitech g502 mouse//Logitech g633 7.1 kulaklık//Logitech g103 klavye//Asus pb287q
  • yahu bılg acılsa ekran kartı drıverını kurarım :) hıc acılmıyor. servıse verdım bı tane artık mecburen. tesekkurler yardım cabanız ıcın.
  • anakartta problem varmıs bu arada.
  • bilgisayarcı foxconn diye bı anakart taktı. G3IMXP-K modelı. nasıldır acaba? suan bılgısayarım olmus durumda.
    sistem ozellıklerı 4 gb ram 3.25 izin verıyor makıne
    Dual Cpu E2200 2.2 GHZ
    Ekran kartım 1 GB lık saglam bısey 280 lıraya almıstım gecen kıs.

Bu anakart sorun cıkarmaz ıns ılerde? dandıkmıdır kuskulandım
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarimda bir sorun oldu bilgisayarimi uyku moduna aldim ve sonrasinda açmaya calistim kasayi actim ekranda ENTER SLEEP MOD yaziyor ve yazi gidiyor ekran kaliyor öyle ama bigisayar çalişiyor nasil çozüm yolu bulurum yardimlariniz icin şimdiden teşekkuŕler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.