Şimdi Ara

~★~ iPhone 'nuzu Kolaylaştıran En iyi Cydia Tweak 'leri | Güncel ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
23
Favori
59.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Font boyutunu 1, resimleri s image, yazıları renklendirirsen daha düzenli olur konu.
  • çok teşekkürler. igotya' yı yükledim. quickopen'ı da. oldukça kullanışlılar.
  • quickopen sade mode a düşürüyor malesef
  • saatin yanında appstoredan uygulama indiriken ne kadar mb kaldığını gösteren uygulamanın adı nedir.

bu arada flip over ı tuttum güzel

quıck open çokta gerekli bir uygulama değil bence pasword igotya güzel olanlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 12 Eylül 2011; 17:00:35 >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Sağolun. @78erhan78, öyle bir eklenti var mı bilmiyorum. Belki senin dediğin SBSettings 'deki Ram kullanım miktarı gösteren Mb yazısıdır saatin yanında olan.
  • guzel konu tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

Beyler dün iphoneyardim'da bir uygulama gördüm. İsmi "iAP" Bu program sayesinde uygulama içindeki premium özellikleri bedavaya satın alıyoruz. Music studio programındaki bütün enstrumanları açtım. Glee karaokede bütün müzikleri indirdim. Hipstamaticteki bütün eklentileri bedava aldım. Bazı uygulamalarda çalışmıyor fakat çalışanlarda gayet yeterli. Tavsiye ediyorum çok yararlı uygulama.
    Emek hırsızlığı olmaması açısından konunun linkini veriyorum.
    http://www.iphoneyardim.net/cydia_uygulama_tanitim/33001-uygulama_ici_ozellikleri_bedavaya_getirmek_iap.html

Muhteşem... Bence şimdiye kadarkilerin en iyisi bu tweak... Çok teşekkürler...

yok artık diyorum

• KOnu gerçekten güzel, her yeni program bulunduğunda ilk mesajın altına eklenırse takibi kolay olur ama yeni programlar mesaj olarak aralara sıkıştırılırsa takip edilmesi güç olur.
    Teşekkürler işime yaracak güzel programlar verilmiş
  • Yönetici notu:
    iAP programı ile ilgili konuşmak, bilgi paylaşımı yapmak, uygulanabilen/uygulanamayan aplikasyonları bildirmek, bu program ne işe yarar/yaramaz diye sormak KATİYETLE yasaktır. Uyulmadığında forumdan uzaklaştırmaya kadar varacak yaptırım uygulanacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdevilgs

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sağolun. @78erhan78, öyle bir eklenti var mı bilmiyorum. Belki senin dediğin SBSettings 'deki Ram kullanım miktarı gösteren Mb yazısıdır saatin yanında olan.

vallahi bende tam bilmiyorum ama öyle bir eklenti olduğunu duydum sizin yukarıdaki sslerden birinde var örnek oalrak.
  • arkadaşlar hazırlayan kişiye çok teşekkürler.eğer konu böyle devam edip gelişirse elimizde tam bir kütüphane olur,benden söylemesi,herkes desteğini esirgememeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Orijinalden alıntı: darkdevilgs

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sağolun. @78erhan78, öyle bir eklenti var mı bilmiyorum. Belki senin dediğin SBSettings 'deki Ram kullanım miktarı gösteren Mb yazısıdır saatin yanında olan.

vallahi bende tam bilmiyorum ama öyle bir eklenti olduğunu duydum sizin yukarıdaki sslerden birinde var örnek oalrak.

Tamam benim dediğim o zaman. Eğer SBSettings yüklü ise aç. More butonuna tıkla. SBSettings Options 'a gir. Karşına çıkan pencerede "StatusBar Free Mem" seçeniğini aktif et.

@Denerod ve @alperafsin, iAP 'de çalışan ve çalışmayan uygulamalar listesini ekledim. Konuden inceleyebilirsiniz.

@Pyxis nautica, çok teşekkür ederim. Sana katılıyorum. Eğer buna benzer eklentiler bilen arkadaşlar varsa söylesin yada özelden mesaj atsın konuya ekliyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymph()maniac -- 13 Eylül 2011; 11:02:48 >

• safariden vazgecemeyenler için

Tabenhancer-- Yeni sekme açılınca bulunduğunuz sekmede kalma.

konu güncel devam ediyor ellerine sağlık
  • QuickOpen size mistmach hatasi veriyor ixzelezeden deniyorum neden kurulmiyor
  • konu güzel ve güncel, ellerine sağlık

not: binbaşı oldum bu arada, sırtım yere gelmez artık :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Hypnosis -- 13 Eylül 2011; 12:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempatik_gara

QuickOpen size mistmach hatasi veriyor ixzelezeden deniyorum neden kurulmiyor

Yardim edebilecek yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

QuickOpen size mistmach hatasi veriyor ixzelezeden deniyorum neden kurulmiyor

Yardim edebilecek yokmu

Dostum tam bilmiyorum ama ben insaneli den indirdim ordan dene istersen
  • Harika
  • GÜZEL KONU ELİNE SAĞLIK.
  • Barrel

Sayfa geçişlerinizi çok eğlenceli hale getirebilirsiniz. Bir çok seçenek mevcut.

~★~ iPhone 'nuzu Kolaylaştıran En iyi Cydia Tweak 'leri | Güncel !

Graviboard

İkonlarınızı yerçekimine kavuşturuyor. Tutup fırlatabiliyorsunuz.

Springtomize

Bir çok tweak ile yapabileceğiniz özelleştirmeleri tek eklenti ile yapabiliyorsunuz. Hepsinin toplamından daha başarılı.

hocam formata uygun uyarladım bu arada konu çok güzel, harika işler var. keşke açılanların hepsi böyle güzel, derli toplu ve işe yarar olsa haklısınız öbür konu baya kirlenmişti ve üstünkörü yazılmış. iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.