Şimdi Ara

Wipeout In the Zone Kinectle evlerde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yayınlandığı ülkelerde büyük ilgi toplayan, eğlenceli ve bir o kadar da zor bir yarışma olan Wipeout evlerimize geliyor. Yarışmak için Arjantin'e gitmemize gerek kalmıyor!

Microsoft'un son bombası Kinect'e bomba oyunlar birer birer gelmeye başladı. Oyunları çoğu Nintendo Wii'de olduğu gibi eğlence odaklı ve çerezlik olsa da, yavaş yavaş iddialı yapımlar gelmeye başladı. Bunlardan biri de Wipeout: In The Zone.

Televizyon programını izleyenler bilir, yarışma boyunca bir an bile durmak mümkün olmuyor. Yapım işte tam da bunu sunuyor bizlere. Bu kadar hızlı ve adrenalini bol bir oyunu oynamak bizi hem eğlendirecek hem de yoracak. Parkuru birinci tamamladığımızda ise buna değdiğini göreceğiz.

Oynamak için Kinect sensörü gerektiren Wipeout: In The Zone, dün itibarıyla piyasaya sürüldü.

http://www.youtube.com/watch?v=khOT1iFiqVA

Alıntı;sd

• Algılama sorunu olmazsa zevkli olacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Algılama sorunu olmazsa zevkli olacak gibi
    wipeout, çok yakışır kinecte
  • quote:

Orijinalden alıntı: vico

Alıntıları Göster
    asuman yoksa neye yararki ah ah asuman yap bana pansuman
  • quote:

Tv deki wipeout mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Tv deki wipeout mu

Alıntıları Göster
    oyun çıkmış demişsinizde hiç bir oyun sitesinde göremedim,oyunun tanıtımını bile göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

oyun çıkmış demişsinizde hiç bir oyun sitesinde göremedim,oyunun tanıtımını bile göremedim

Alıntıları Göster
    Algılama sorunu yoksa cidden zevkli olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

internette bazı sitelerde var hatta fw ciler için bile sitelere düşmüş durumda dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TylerDurden®

quote:

internette bazı sitelerde var hatta fw ciler için bile sitelere düşmüş durumda dostum..

Alıntıları Göster
    Asuman olsa dadından yinmez zaten bu oyun :) kinect sportla canımız çıkıyor (özellikle atletizm de ) bunda heralde bayılırız diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TylerDurden®

quote:

Alıntıları Göster

elease Date: June 14, 2011
    Exclusively on: Xbox 360

Genre: Sports
    Publisher: Activision
    Release Date: June 14, 2011

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

elease Date: June 14, 2011

Genre: Sports
    Publisher: Activision
    Release Date: June 14, 2011

Alıntıları Göster
    oyun pal olarak çıkacakmı?bir bilgisi olan varmı?amerika sitelerinde satılıyor oyun NTSC olarak çıkmış

• quote:

oyun pal olarak çıkacakmı?bir bilgisi olan varmı?amerika sitelerinde satılıyor oyun NTSC olarak çıkmış

Mutlaka vardır,bir sitede denk geldi adamlar siteye eklemiş indirebiliyorsun fw ciler şanslı :/ bölge olarak Region: FREE yazıyor..yani bu var anlamına geliyor :)

değiştirdim msjı NTSC yazıyormuş yav :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TylerDurden® -- 16 Haziran 2011; 10:55:55 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    vay canına, kinect adventure ın çok daha güzel ve eğlenceli bir versiyonu olacağa benziyor, acil edinilmeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

vay canına, kinect adventure ın çok daha güzel ve eğlenceli bir versiyonu olacağa benziyor, acil edinilmeli...

Alıntıları Göster
    Kinect oyunlarının hepsi Region Free değil mi zaten ? Ben ntsc-j kodlu kinect sports u pal cihazda oynuyorum mesela..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Kinect oyunlarının hepsi Region Free değil mi zaten ? Ben ntsc-j kodlu kinect sports u pal cihazda oynuyorum mesela..

Alıntıları Göster
    %95 i RF, ama region kilitli olanlar da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

%95 i RF, ama region kilitli olanlar da var

Alıntıları Göster
    arkadaşlar belki oynatır die indirip yazdırdım ama malesef makinam pal oldugu için oyun acılırken region code not compatible gibi haa verdi yani uymadı bilginiz oolsun mecburen pal versiyonunu bekleyecegiz ama hiçbiyerde gremedim ne zaman cıkacagını hiçbi bilgi yok...ilginç gercekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkazweb

arkadaşlar belki oynatır die indirip yazdırdım ama malesef makinam pal oldugu için oyun acılırken region code not compatible gibi haa verdi yani uymadı bilginiz oolsun mecburen pal versiyonunu bekleyecegiz ama hiçbiyerde gremedim ne zaman cıkacagını hiçbi bilgi yok...ilginç gercekten...

Alıntıları Göster
    Ama bu oyun şuan için sadece NTSC :(
  • Pal versiyonu cıkmayacak sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Pal versiyonu cıkmayacak sanırsam.
    bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Pal versiyonu cıkmayacak sanırsam.

ya öyle bişi olursa gercekten saçmalık olur yabancı bi torrent sitesinde elemanın biri yorum olarak 1 eylül de cıkacak demiş ne derece dogru bilemiyorum inş. dogrudur hiç çıkmamasından iyidir en azından...:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.