< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 1 Ekim 2020; 18:30:19 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 1 Ekim 2020; 18:30:19 > |
|
| _____________________________ |
evet yaptım cutscenes bazı bölümleri çevrilmemiş yamada birde bi kaç yerde eksiklik var orjinal çeviriye dokunmadım onun haricinde sadece çeviri 1:1 gamepass için port ettim eksik çevirileri tamamlamak istiyen varsa txt olarak vere bilirim dosyaları |
|
https://www.mirrored.to/files/BCLNY4RZ/mutant_tr.rar_links burda TR halinin txt versiyonu var eksik yada yanlış yerler varsa çeviri yapan olursa eklerim oyuna |
|
evet steam sürümünde çalışma ihtimali var gog sürümnde ve gamepass da denedim ben çalışıyor. steam dosya yapısı farklı ise onun içinde tekar port edebilirim isterseniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 2 Ekim 2020; 14:49:34 > |
|
İlginiz için teşekkürler. Bu oyun bende Epic sürümünde vardı. O zaman denediğimde çeviri hatalıydı. Daha sonra Epic hesabım çalındı. Şimdi ise eğer çalışıyorsa oyunu steam üzerinden almayı düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal73 -- 2 Ekim 2020; 15:19:21 > |