Şimdi Ara

FORUMUN LANETİ (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
0
Favori
6.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce arka tamponu çöplüğe vurdum arkadaşlar,tamponda 4 cm sıyrık var çok yavaştım.Resimleri koyduktan sonra oldu bu.İnanmıyordum,artık inanmaya başladım.Resim koymuyorum artık foruma.Araç 2011 Caravelle.

• Geçmiş olsun birader. Söyledik söyledik de kimselere inandıramadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Geçmiş olsun birader. Söyledik söyledik de kimselere inandıramadık.
    Geçmiş olsun Allah büyük kazalardan saklasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Sağolasın,ben de o inandıramadıklarındandım.
  • quote:

Fotoğrafları koyalı çok olmadı mı? Neyse geçmiş olsun , Allah beterinden korusun. Nazarlık olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Fotoğrafları koyalı çok olmadı mı? Neyse geçmiş olsun , Allah beterinden korusun. Nazarlık olur..

Alıntıları Göster
    hocam gerçekten var bu olay sonuna kadar inanıyorum. aracının resmini koyan çoğu insanın başına mutlaka bişey geldi. geçmiş olsun allah beterinden saklasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: chncnyhn

hocam gerçekten var bu olay sonuna kadar inanıyorum. aracının resmini koyan çoğu insanın başına mutlaka bişey geldi. geçmiş olsun allah beterinden saklasın

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun bende hatırlıyorum resimleri hatta hayırlı olsun demiştik ,

park sensörü felan yok mu araçta merak ettim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumun sahibi kim ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Geçmiş olsun.

Aracınızda park sensörü yok mu?
  • quote:

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Teşekkürler

quote:

Fazla olmamıştı resimleri koyalı.Teşekkürler.

• quote:

Alıntıları Göster
    Allahın sevdiği kuluyum heralde, bugüne kadar sahip olduğum 6 aracında resmini koydum foruma.

Hiç birinde çizik dahi olmadı :)

Bu arada geçmiş olsun Ali kardeşim, takma kafaya nazarlık olsun. Nasılsa satmak için almadınız sıfır aracı keyfini sür sıkıntı etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

quote:

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Teşekkürler

quote:

Fazla olmamıştı resimleri koyalı.Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Evet gel gelelim en can alıcı soruya.' Park sensörü ötmedi mi ? '

O anda ötmedi arkadaşlar.Ötmedi lanet şey,öttüyse de ben duymadım.Dalgınlıktan oldu belki de.Herşey 2 saniye içinde oldu.Aynaya bakarak yavaş yavaş geliyordum,hatta gaza bile basmıyordum,debriyajdan çekiyordum ayağımı hafif,kendiliğinden ilerliyordu,langırt diye bir ses duydum.İndim baktım park sensörünün hemen yanında tamponun boyası kalkmış,siyah olan kısım ortaya çıkmış,4 adet park sensörünün en sağdakinin hemen kenarını vurmuşum hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Evet gel gelelim en can alıcı soruya.' Park sensörü ötmedi mi ? '

O anda ötmedi arkadaşlar.Ötmedi lanet şey,öttüyse de ben duymadım.Dalgınlıktan oldu belki de.Herşey 2 saniye içinde oldu.Aynaya bakarak yavaş yavaş geliyordum,hatta gaza bile basmıyordum,debriyajdan çekiyordum ayağımı hafif,kendiliğinden ilerliyordu,langırt diye bir ses duydum.İndim baktım park sensörünün hemen yanında tamponun boyası kalkmış,siyah olan kısım ortaya çıkmış,4 adet park sensörünün en sağdakinin hemen kenarını vurmuşum hatta.

Alıntıları Göster
    Allah daha büyük kaza vermesin, araç pert olmaz endişe etmeyin. Duvarın kaskosu sizinkini karşılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 10 Haziran 2011; 23:55:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Allah daha büyük kaza vermesin, araç pert olmaz endişe etmeyin. Duvarın kaskosu sizinkini karşılar.

Alıntıları Göster
    Hep söylemişimdir sadece forum değil üye olmayan bir sürü insan bakıyor bence resim koymak mantıklı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einsteiin

Hep söylemişimdir sadece forum değil üye olmayan bir sürü insan bakıyor bence resim koymak mantıklı değil

Alıntıları Göster
    büyük geçmiş olsun bu forumda var bi nazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

büyük geçmiş olsun bu forumda var bi nazar

Alıntıları Göster
    Kuran da nazar suresi var..sen son model araç alır milletin gözüne soka soka gösterirsen birinin de gözü kalır illaki arkadaşım...ben insanların malını mülkünü göstere göstere hava atar mahiyette buraya resimlerini koymasına karşıyım.alan var alamayan var...haa aracın arzalanır bi arzalanan parçasını koyarsın onla ilgili soru sorarsın o ayrı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: evoXr

Kuran da nazar suresi var..sen son model araç alır milletin gözüne soka soka gösterirsen birinin de gözü kalır illaki arkadaşım...ben insanların malını mülkünü göstere göstere hava atar mahiyette buraya resimlerini koymasına karşıyım.alan var alamayan var...haa aracın arzalanır bi arzalanan parçasını koyarsın onla ilgili soru sorarsın o ayrı..

Alıntıları Göster
    birşey derdimde neyse ben kısa kesim geçmiş olsun
  • gecmis olsun :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

gecmis olsun :(
    daha büyük kazaları başınızdan savdığınıza yorun..ben öyle yapıyorum ufak şeyleri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

daha büyük kazaları başınızdan savdığınıza yorun..ben öyle yapıyorum ufak şeyleri :)

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Bir ay kadar önce aldık bizde aracı ama sırf bu yuzden koymadım foruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abzurt Teori

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Bir ay kadar önce aldık bizde aracı ama sırf bu yuzden koymadım foruma

Alıntıları Göster
    Herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.