Şimdi Ara

FORUMUN LANETİ (!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
6.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rapursuit

ben hiç resim koymadım foruma ama her aldığım aracı sürttüm bi yere mutlaka civic'i alırken sordum aldım foto koymadım duvara sürttüm ccyi alırken sordum foto koymadım onuda aynı duvara sürttüm 2 hafta öncede range roverı park ederken sürttüm araç babamın bi ton fırça yedim şu yaşa geldin araba süremiyomusun diye onuda alırken sormuştum sonuç olarak evet forumda bi nazar var

Hocam senin durumun da benimki gibi ters olmuş.. Bence bikaç foto koyup bi de öyle deneyelim..

Ben geçende koydum, maşallah o günden beri kuş bile sıçmadı..

• geçmiş olsun arkadaşım.. bi daha koymaya cesaret ederseniz nazar boncuğu da koyun yanına
  • ya birakin bu isleri forumun ne laneti olcak.ya arkadas dalmis yada sensor calismamis hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

ya birakin bu isleri forumun ne laneti olcak.ya arkadas dalmis yada sensor calismamis hepsi bu.

aynen katılıyorum sokakta yuruyup giden insanın biride bakınca da birsey olucak diye sarın bırandaya evladiyelik olarak dursun o zaman

baydı gerçekten böyle konular nazar boncuğu tesbih gibi şeyler koyun resim çekerken o kadar inanıyorsanız

kendimden örnek veriyim nazar boncuğu koyduğum dikiz aynası yerinden çıktı sanırım ağırlığı kaldıramadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 12 Haziran 2011; 23:05:58 >

• geçmiş olsun. Göz var göz.
  • Geçmiş olsun.Fazla kafaya takmayın nazara gelmişsiniz.Nazarlık olsun bence yaptırmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

ben hiç resim koymadım foruma ama her aldığım aracı sürttüm bi yere mutlaka civic'i alırken sordum aldım foto koymadım duvara sürttüm ccyi alırken sordum foto koymadım onuda aynı duvara sürttüm 2 hafta öncede range roverı park ederken sürttüm araç babamın bi ton fırça yedim şu yaşa geldin araba süremiyomusun diye onuda alırken sormuştum sonuç olarak evet forumda bi nazar var

Hocam senin durumun da benimki gibi ters olmuş.. Bence bikaç foto koyup bi de öyle deneyelim..

Ben geçende koydum, maşallah o günden beri kuş bile sıçmadı..

aman hocam perte çıkarmayalım arabaları eve sokmazlar beni

• Bugün rütuş yaptırdım.Sadece siyahlıkları giderecek kadar yaptırdım fazla uğraştırmadım.Çok yakından bakınca belli oluyor hala çizikler.

FORUMUN LANETİ (!)

Bu da biraz uzak çekim

FORUMUN LANETİ (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 20 Haziran 2011; 15:30:34 >

• fazla belli olmuyor doğukan kardeşim fazla dert etme 180 hp nin tadını çıkar
  • quote:

Benim aracımdaki tüm derin çizikler foruma fotoğraf koymadan önce oldu..
    Ayrıca kan falan da akıtmadım.. Kan akıtmış birkaç arkadaşımın ciddi kazaları var..

Forumda kimse kimseyi komşunun komşuyu, akrabanın akrabayı kıskandığı kadar kıskanmaz.. İlle nazar olduğunu düşünüyorsanız emin olun yakınınızdakilerden değmiştir..

• geçen gün araç teslim almaya giden birisi vardı neler yapmalıyım diye soruyodu , aracı teslim aldıktan sonra resim koyup lanetlenmek istemiyorum diyip kaçmıştı o aklıma geldi

bu arada çizikler çok ufak dert etmeyin bence , bizim arabanın tampon farın altına geçmiş (birisi vurup kaçmış) öyle kullanıyoruz yaptırmadık da , istanbul trafiğinde mecbur oluyo böyle şeyler , bi garajımız yok ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 20 Haziran 2011; 16:16:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

.... bi garajımız yok ki

Ben hayatımın tek kazasını garajdan çıkarken yaptım.. Komşumuzun aracı çıkacağım boşluğu aşırı daralttığı için sağ arka kapıyı duvara sürttüm..

Onun dışında da yabancı kişiler bomboş sokakta garajın önüne parkedip çekip giderlerdi.. İstanbulda garajı olmayan kadar olan da dertli.. Kurtuluş yok malesef..
  • bu arada benim yukarda yazdığım msjdan hemen sonra dışarı çıktım ve gördüm ki bizim tampona yine vurmuşlar iyice çökmüş , napıcam bilmiyorum yarın arabanın başında beklicem artık kim çarpıyosa bulucam
  • quote:

geçen gün araç teslim almaya giden birisi vardı neler yapmalıyım diye soruyodu , aracı teslim aldıktan sonra resim koyup lanetlenmek istemiyorum diyip kaçmıştı o aklıma geldi

bu arada çizikler çok ufak dert etmeyin bence , bizim arabanın tampon farın altına geçmiş (birisi vurup kaçmış) öyle kullanıyoruz yaptırmadık da , istanbul trafiğinde mecbur oluyo böyle şeyler , bi garajımız yok ki

açık otopark a bıraktım 2 gün almadım boydan boya çizmişler oto yıkamacıda farkettim

• quote:

quote:

.... bi garajımız yok ki

Ben hayatımın tek kazasını garajdan çıkarken yaptım.. Komşumuzun aracı çıkacağım boşluğu aşırı daralttığı için sağ arka kapıyı duvara sürttüm..

Onun dışında da yabancı kişiler bomboş sokakta garajın önüne parkedip çekip giderlerdi.. İstanbulda garajı olmayan kadar olan da dertli.. Kurtuluş yok malesef..

garaj ın önüne kendi evimin önünde parkettim dörtlüleri yaktım aracın içindeyim çıkıcam tam arkama sıfıra sıfır bayan sürücünün biri yanaşmış sağa sola bakıyor bekliyor korna çalıyorum duymuyor illa arabadan indiricek kapıyı açmamla gitmesi bir oldu buyur

• son durak gibi forum anasını satim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

son durak gibi forum anasını satim.

Fotoğrafını koyanlar er yada geç kazaya karışıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

son durak gibi forum anasını satim.

Fotoğrafını koyanlar er yada geç kazaya karışıyorlar

::)))
  • Geçmiş olsun allah beterinden saklasın aynen lanet var bende koydugum akşam 2 lastigimi yarmıştım
  • ne yazıkki bende arka tamponu sürtmüştüm otokentte 3 cm uzunluğunda derin çizik
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.