Şimdi Ara

Galaxy Mini s5570 [Ana Konu] Android 2.2 - 600mhz CPU - 3.14' - 3 MP - 1200mAh (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.154
Cevap
4
Favori
129.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: turks41

quote:

quote:

quote:

onu bunu anlamam android telefonun varsa kontore dur diyemiyon beles face falan yalan..

Aynen uygulamaları kapatsan bile açılıyor yeniden tl gidiyor.

Android 2.3.4 Gingerbread kies ile orjinal olarak.güncelleyebilirsiniz yeni çıkmış galiba Türkiye için sorunsuzca yükselttim kiesten.

ciddimisin fark ne peki ekran goruntusu falan atabilirmisin hizi nasil takilma bazen market sorunu oluyormus falan.. nasil guncelledin kiesten anlatsana basitce...

Bende yeni yüklediğim için tam bişey diyemem.Ama biraz hızlanma olmuş gibi bazı simgeler vs. değişmiş.Markettede sorun yoktu.Telefonu bağladığımda kies otomatik güncelleştirme buldu.

hmm tsk bende guncelleyim yarin tuh ya o kadar oyunlar hep gidecek isin yoksa yeniden indir..

Program ve oyunlara bişey olmadı güncelleştirmeden sonra.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

onu bunu anlamam android telefonun varsa kontore dur diyemiyon beles face falan yalan..

Aynen uygulamaları kapatsan bile açılıyor yeniden tl gidiyor.

Android 2.3.4 Gingerbread kies ile orjinal olarak.güncelleyebilirsiniz yeni çıkmış galiba Türkiye için sorunsuzca yükselttim kiesten.

ciddimisin fark ne peki ekran goruntusu falan atabilirmisin hizi nasil takilma bazen market sorunu oluyormus falan.. nasil guncelledin kiesten anlatsana basitce...

Bende yeni yüklediğim için tam bişey diyemem.Ama biraz hızlanma olmuş gibi bazı simgeler vs. değişmiş.Markettede sorun yoktu.Telefonu bağladığımda kies otomatik güncelleştirme buldu.

hmm tsk bende guncelleyim yarin tuh ya o kadar oyunlar hep gidecek isin yoksa yeniden indir..

Program ve oyunlara bişey olmadı güncelleştirmeden sonra.

Allah allah tlfn hafizasini silmemismi e bu iyiymis..

• arkadaşlar anasayfanızı 0.facebook yapın kontorunuz gitmez diğer programları filan da fazla kurcalamadığınız sürece heç bişe olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikatel34

arkadaşlar anasayfanızı 0.facebook yapın kontorunuz gitmez diğer programları filan da fazla kurcalamadığınız sürece heç bişe olmaz

cok denedik onlari cozum degil :(
  • bende yukledim 2.3.4'u hiz konusunda fark var ama goze deger degil du bakalim kullandikca farkini gorecegiz..
  • quote:

quote:

arkadaşlar anasayfanızı 0.facebook yapın kontorunuz gitmez diğer programları filan da fazla kurcalamadığınız sürece heç bişe olmaz

cok denedik onlari cozum degil :(

bende öyle bi sorun yok allaha şükür
  • ya arkadaşlar bu telefonda bi fotoğrafı nasıl gizliyoruz fotoğrafı hangi klasöre taşısam galeride gözüküyor
  • Şöyle bir program var. Şifre koyarak gizliyorsun galiba:
    http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-android-cihazininz-icin-dosya-gizleme-programi
  • arkadaslar buna adobe flash player bulamadım markette adobe flash player yazıyorum cıkmıyor
  • quote:

arkadaslar buna adobe flash player bulamadım markette adobe flash player yazıyorum cıkmıyor

Telefonunun rootlu ve versiyonunun 2.2.1'in üstünde olması lazım.
    http://forum.shiftdelete.net/android-uygulamalar/230377-android-flash-player-10-3-armv6-islemciler-icin.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamGod -- 12 Kasım 2011; 20:27:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

quote:

arkadaslar buna adobe flash player bulamadım markette adobe flash player yazıyorum cıkmıyor

Telefonunun rootlu ve versiyonunun 2.2.1'in üstünde olması lazım.
    http://forum.shiftdelete.net/android-uygulamalar/230377-android-flash-player-10-3-armv6-islemciler-icin.html

tşk bi sitede Flash Player 11(11.0.1.152).apk buldum yukledım sürüm 2,3,4 idi

• Bunda da 10.3 yazıyor ama sürümü 11 aslında.
  • quote:

Bunda da 10.3 yazıyor ama sürümü 11 aslında.

ya bu hd oyunlar bu telefona olmuyor mu asphalt 6 yuklenmedı
  • ya siz nasıl bu telefonla oyun oynuyorsunuz ya ben iki mesaj çekiyorum bir faceye giriyorum şarjı bi gün zor gidiyor hele bi de oyun oynasam wifiyi gps i filan kullansam iki saat dayanmaz herhalde şarjı :D
  • quote:

quote:

Bunda da 10.3 yazıyor ama sürümü 11 aslında.

ya bu hd oyunlar bu telefona olmuyor mu asphalt 6 yuklenmedı

5 tane var aslında:http://dnewandroidapps.com/top-5-hd-games-for-samsung-galaxy-mini.html/

quote:

ya siz nasıl bu telefonla oyun oynuyorsunuz ya ben iki mesaj çekiyorum bir faceye giriyorum şarjı bi gün zor gidiyor hele bi de oyun oynasam wifiyi gps i filan kullansam iki saat dayanmaz herhalde şarjı :D

Şarj konusunda çok cömert telefon. Sağolsun 2 gün zor gidiyor.

• yok ya sarjından sıkıntım yok sankı nokıanın revıze tellerı var su sıyah veyaz ekranın yenı versıyonu o da bı gun gıdıyo bu da
  • şarj olayını çok konuştuk. resim yükledik vs.
    Sadece telefon olarak kullandığımda
    yani

3g-wifi-oyun-içindeki programlar-müzik dinlemek-gps-ekran döndürme-oto senk. vs. gibi

ek özellikleri kullanmadığın zaman 4 - 5 gün rahat gidiyor.
    Ben mesaj çekmeyi sevmiyorum. 500dk lık bir paketim var aylık yaklaşık 450 dakikasını kullanıyorum. Yarısı kadarda bana gelen aramalar oluyor.
    Bu şartlar altında 4-5 günde bir şarj ediyorum. Duruma göre değişiyor.
    AMA oyun gps gibi ek özellikleri kullandım mı 4-5 saatte bir şarj istediği de oluyor. Bu tamamen kullanıma bağlı.

Bu tip telefonların hemen hemen hepsinde var bu durum. Sadece buna has bir durum değil.
    Nokia da 2g şebekede 30 gün gibi bir bekleme süresi olan c5-03 almıştım bundan önce 15 saatte daha özelliklerini bile anlamadan şarjı bitti.
    Karambole getirip aldığım yerden ertesi gün telefonu değiştirdim.. Arkadaşımda bir nokia var bu gün yedek bir batarya daha aldı. Her gün oda şarj ediyor muş...

• quote:

Orijinalden alıntı: tiyatora
    ek özellikleri kullanmadığın zaman 4 - 5 gün rahat gidiyor.
    bu bayaa absürd oldu be kardeşim zor ya bu telefonda 4-5 gunu yakalamak helede sevgılın varsa ımkansız yok yanı telefonu kaldırıp atsam bı koseye bırı arar cagrı atar msj atar ama yıne dayanmaz yavf
  • Arkadaşlar telefonun güncelleme gelmiş; Kies bağladım telefonu güncelleme var dedi, güncellededim sürüm 2.3.4 yükseldi bazı simgeler değiştini gördüm ama tam olarak neler değişti tam çözemedim. Güncelleyenlere şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubejh

Arkadaşlar telefonun güncelleme gelmiş; Kies bağladım telefonu güncelleme var dedi, güncellededim sürüm 2.3.4 yükseldi bazı simgeler değiştini gördüm ama tam olarak neler değişti tam çözemedim. Güncelleyenlere şimdiden hayırlı olsun.

pek bi degisiklik yok gorev yoneticisinin bi degisigi gelmis ayarlarda bi iki drgisiklik ve indiroide baglannmiyor...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.