Şimdi Ara

Galaxy Mini s5570 [Ana Konu] Android 2.2 - 600mhz CPU - 3.14' - 3 MP - 1200mAh (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.154
Cevap
4
Favori
129.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal tarayıcındanwww.whatismyflashplayerversion.com sitesine girip sürümüne bakar mısın? Eğer flash player yüklüyse, orada yazması lazım. Diğer taraftan Youtube gibi belli başlı siteler için flash gerekmeden video izlenebiliyor. Güncelleme olarak ben Custom Rom kullanıyorum, memnunum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

Orjinal tarayıcındanwww.whatismyflashplayerversion.com sitesine girip sürümüne bakar mısın? Eğer flash player yüklüyse, orada yazması lazım. Diğer taraftan Youtube gibi belli başlı siteler için flash gerekmeden video izlenebiliyor. Güncelleme olarak ben Custom Rom kullanıyorum, memnunum da.

onlar garanti disi birakiyormus..
  • Evet, garanti dışı bırakıyorlar.
  • quote:

Evet, garanti dışı bırakıyorlar.

bi yerde 11. ayda 2.3.5 bu telefon icin kullanilabilir olacak denmis ama hala haber yok :(

• quote:

Şimdi baktım da çıkmış olması lazım 2.3.5'in. Odin üzerinden yükleniliyor galiba.

http://android.akillirobot.com/galaxy-mini/920-samsung-galaxy-mini-android-2-3-5-gingerbread-dosyalari-ve-kurulum-rehberi.html
    http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-galaxy-mini-icin-s5570xwks7-2-3-5-ekim-cikti
    http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-galaxy-mini-icin-resmi-2-3-5-cikti

evet bunlari bende okudum ama telpa'ya sormak lazim bunu benim froyodan sikintim yok aslinda ama guncellik iyidir.. onun icin riske girmek istemedim telpaya mail attim bu konuda bi numara verdi burayi arayin diye siz ne ise yariyorsunuz arayacak olsam size mesaj atmazdim dedim bozuldu galiba cvp gelmedi...

• orda bi arkadas boyle demis insallah gercekten boyledir..

quote:

üzerinde türkçe lokasyon desteği olanlar
    garanti dışı kalmıyor ayrıca çoğu kişi custom
    romlar garantiye yolluyo garantiden yeni
    rom yükleyip veriyolar yani bence garanti
    dışı kalma olayı şehir efsanesi gibi geliyor.
    kies olayına gelince mesela üstte süürm
    bilgisindeki ülkelere zamanla veriyolar
    atıyorum bi zaman fransa bi zaman ispanya
    bi zaman türkiye ??? ama ne zaman geleceği
    mechul bende 551 mevcut 21 eylülde 2.3.4
    çıktı o gün yükledim ve kies sıkıntısız son
    sürüm olarak algıladı ve gördü garanti dışı
    olması için kiesin sürüm güncellenemez
    demesi gerek

• ARKADAŞLAR BU TLFNUN RAMİ KAÇ KİMİSİ 384 DİYOR KİMİSİ 279 MB DİYOR (BANA GÖREV YÖNETİCİSİNDEKİ RAM LAZIM)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1TİGER1

ARKADAŞLAR BU TLFNUN RAMİ KAÇ KİMİSİ 384 DİYOR KİMİSİ 279 MB DİYOR (BANA GÖREV YÖNETİCİSİNDEKİ RAM LAZIM)

evet ya o isi tam anlamadim bende cogu sitede 512mb rom 384mb ram yaziyo ama gorev yoneticisinde 279ram gozukuyor onunda 188mb dolu...
  • bi de anlamadigim sey tlfn hafizasini niye goremiyoruz

ve marketten indirdigimiz .apk kurulum dosyalari nerede oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

ARKADAŞLAR BU TLFNUN RAMİ KAÇ KİMİSİ 384 DİYOR KİMİSİ 279 MB DİYOR (BANA GÖREV YÖNETİCİSİNDEKİ RAM LAZIM)

evet ya o isi tam anlamadim bende cogu sitede 512mb rom 384mb ram yaziyo ama gorev yoneticisinde 279ram gozukuyor onunda 188mb dolu...

tmm hocam merak ettim bir arkadaş giodan daha fazla rami var demiştide meğer aynıymış.

EDİT:SAMSUNG GALAXY GİO KULLANICISIYIM

• quote:

bi de anlamadigim sey tlfn hafizasini niye goremiyoruz

gorev yoneticisi sonra ozet ordan gorebilirsin (tel hafizasini)

gorev yoneticisi sonra pakete gir (apk dosyalar)
  • quote:

quote:

bi de anlamadigim sey tlfn hafizasini niye goremiyoruz

gorev yoneticisi sonra ozet ordan gorebilirsin (tel hafizasini)

gorev yoneticisi sonra pakete gir (apk dosyalar)

anlatamadim telefon hafizasinin boyut bilgisi var icine giremiyorum ki. ikincisi orda apkler varda ben bunu birine nasil gondercegim yada nasil yedekliyecegim bilgisayara..
  • Telefonun hafızasına File Expert ile girebilirsin ama root gerektiyor sanırım. Zaten girince de bir şey olmuyor orada. İkinci soruna gelince yine File Expert programı ile marketten yüklediğin dosyaların yedeklerini .apk şeklinde çıkarabilirsin.
  • quote:

Telefonun hafızasına File Expert ile girebilirsin ama root gerektiyor sanırım. Zaten girince de bir şey olmuyor orada. İkinci soruna gelince yine File Expert programı ile marketten yüklediğin dosyaların yedeklerini .apk şeklinde çıkarabilirsin.

Hmm root ne oluyor program yama falan mi
  • Root, sistem dosyalarına erişmeni sağlar. Çok basit bir işlem olmasına rağmen yaptığın zaman telefon garanti dışı kalabilir. Fakat rootu geri çekersen hiçbir şey anlaşılmaz. Yine de garantin bitmeden yapmanı tavsiye etmiyorum.
  • arkadaşlar navigasyon nasıl çalışıyor navigasyona giriyorum konum bekleniyor yazıyor kaç dk ama ortada konum filan yok
  • Telefondaki navigasyonu çalıştırmak için internet bağlantısı gerekiyor. GPS'i çalıştırmak için iGO gibi 3. Parti yazılımları kullanmalısın.
  • İgo yukle samsungioda bulabilirsin
  • quote:

İgo yukle samsungioda bulabilirsin

igo yaziyorum bir suru enteresan biseyler cikiyo tam adi ne bu programin ??
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.