Şimdi Ara

Galaxy Mini s5570 [Ana Konu] Android 2.2 - 600mhz CPU - 3.14' - 3 MP - 1200mAh (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.154
Cevap
4
Favori
129.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: tubejh

Arkadaşlar telefonun güncelleme gelmiş; Kies bağladım telefonu güncelleme var dedi, güncellededim sürüm 2.3.4 yükseldi bazı simgeler değiştini gördüm ama tam olarak neler değişti tam çözemedim. Güncelleyenlere şimdiden hayırlı olsun.

pek bi degisiklik yok gorev yoneticisinin bi degisigi gelmis ayarlarda bi iki drgisiklik ve indiroide baglannmiyor...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu tuş seslerini kapamak istiyorum o da anca sistem seslerini kısınca oluyor bunun başka yolu yok mu yani sistem sesleri açık kalsın ama tuş sesleri kapalı olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: pikatel34

arkadaşlar bu tuş seslerini kapamak istiyorum o da anca sistem seslerini kısınca oluyor bunun başka yolu yok mu yani sistem sesleri açık kalsın ama tuş sesleri kapalı olsun?

onun ayri bi ayari var ya dur bi bakiyim..
  • quote:

quote:

bak ayarlarda ses ayarlarinda **sesli dokunmatik tonlar** var ordaki cek isaretini kaldir ;)
  • quote:

quote:

quote:

bak ayarlarda ses ayarlarinda **sesli dokunmatik tonlar** var ordaki cek isaretini kaldir ;)

oldu sonunda ya eyvallah
  • quote:

oldu sonunda ya eyvallah

rica ettim ne demek..
  • quote:

quote:

oldu sonunda ya eyvallah

rica ettim ne demek..

Alıntıları Göster
    Bu telefonda geri tuşunun çalışmadığı olan var mı arkadaşlar?Geri tuşuna basınca hiç tepki vermiyor telefon.Sanırım GingerBread versiyonuna yükselince olduı ama emin değilim..

• quote:

Orijinalden alıntı: carcharodoncarcharia

Bu telefonda geri tuşunun çalışmadığı olan var mı arkadaşlar?Geri tuşuna basınca hiç tepki vermiyor telefon.Sanırım GingerBread versiyonuna yükselince olduı ama emin değilim..

gingerbreadla alakasi yoktur donaninsaldir o. bendede 2.3.4 var tusta problem yok garantiye yolla bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carcharodoncarcharia

gingerbreadla alakasi yoktur donaninsaldir o. bendede 2.3.4 var tusta problem yok garantiye yolla bence

Alıntıları Göster
    açılırken ve kapanırken bu telefon niye titriyor Allah aşkına?kapanmıyor da meret yoksa kapanıyor da ben mi bilmiyorum

• quote:

açılırken ve kapanırken bu telefon niye titriyor Allah aşkına?kapanmıyor da meret yoksa kapanıyor da ben mi bilmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tiyatora
    ek özellikleri kullanmadığın zaman 4 - 5 gün rahat gidiyor.
    bu bayaa absürd oldu be kardeşim zor ya bu telefonda 4-5 gunu yakalamak helede sevgılın varsa ımkansız yok yanı telefonu kaldırıp atsam bı koseye bırı arar cagrı atar msj atar ama yıne dayanmaz yavf

Telefon sevgilimin eline geçince 4 5 saatte bir şarja takmam gerekiyor.

Galaxy Mini s5570 [Ana Konu] Android 2.2 - 600mhz CPU - 3.14' - 3 MP - 1200mAh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiyatora -- 19 Kasım 2011; 15:32:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mpasa

Arkadaşlar merhaba ben sim kartımı telefona taktığımda sim hafızasındaki numaraları göremiyorum sadece gmail hesabımdaki kişiler var nasıl düzeltebilirim bu sorunu androide yabancıyım henüz, teşekkürler.

Alıntıları Göster
    bende aldım miniden güncelleştirmesini yapıyorum ne kadar sürer acaba bi bilgisi olan var mı aşağı yukarı 10 dakikadır %0 ama telefonun ekranında downloading yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyarx1

bende aldım miniden güncelleştirmesini yapıyorum ne kadar sürer acaba bi bilgisi olan var mı aşağı yukarı 10 dakikadır %0 ama telefonun ekranında downloading yazıyor.

bendede oyle yapti guncelleme yapti yapti kies bitti dedi telefon hala downloading yaziyordu bende soktum kabloyu bataryasini da soktum telefonun geri taktim bastim acildi
  • Arkadaslar bu tel icin gorusmelerin sesini kaydeden program biliyormusunuz biri beni arayinca hemen ses kaydina baslayan.. gorusmeleri kaydeden...
  • quote:

Arkadaslar bu tel icin gorusmelerin sesini kaydeden program biliyormusunuz biri beni arayinca hemen ses kaydina baslayan.. gorusmeleri kaydeden...

Denemedim fakat şöyle bir şey buldum:
    http://www.multiupload.com/31Q6UN6D09
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

quote:

Arkadaslar bu tel icin gorusmelerin sesini kaydeden program biliyormusunuz biri beni arayinca hemen ses kaydina baslayan.. gorusmeleri kaydeden...

Denemedim fakat şöyle bir şey buldum:
    http://www.multiupload.com/31Q6UN6D09

Alıntıları Göster
    arkadaşlar android marketten indirebileceğim navigasyon programı önerebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ünsüzdüşünür

arkadaşlar android marketten indirebileceğim navigasyon programı önerebilir misiniz?

Sadece marketten indirebileceğin Sygic diye bir program var (https://market.android.com/details?id=com.sygic.aura&feature=top-free). Ama haritalarını yüklemek, parasını ödemek gibi işlemler yapmak zorunda kalırsın. Bu yüzden ben sana market değil de başka sitelerden iGO'yu yüklemeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

quote:

Orijinalden alıntı: ünsüzdüşünür

Sadece marketten indirebileceğin Sygic diye bir program var (https://market.android.com/details?id=com.sygic.aura&feature=top-free). Ama haritalarını yüklemek, parasını ödemek gibi işlemler yapmak zorunda kalırsın. Bu yüzden ben sana market değil de başka sitelerden iGO'yu yüklemeni öneririm.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu telefonun sar değeri nedir biliyor musunuz ?

edit: 0,961 (W/kg) 'miş arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 24 Kasım 2011; 2:06:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yorUMut

ilk sayfada vardi zaten..
  • quote:

quote:

ilk sayfada vardi zaten..

Alıntıları Göster
    @yhackup

Evet hocam sonradan buldum, bulunca da ekleyeyim bari dedim..

Cihazı biraz önce aldım.. Arka kapağını açabilirsem kullanmaya başlayacağım..

• quote:

@yhackup

Evet hocam sonradan buldum, bulunca da ekleyeyim bari dedim..

Cihazı biraz önce aldım.. Arka kapağını açabilirsem kullanmaya başlayacağım..

arkada hoparlorun orda ufak bi nokta var tirnagini sok cek acarsin korkma kirilmiyor
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.