Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgine teşekkürler .. Söylediğini denedim Hocam , uçuş modunu açıp kapattığımda SIM HATASI yazıyor , OK lediğimde de yukarıda GEÇERSİZ SİM yazmaya başladı .. Bu ne demek acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: sherafettyn

quote:

Orijinalden alıntı: engcck

Arkadaşlar ; elimdeki IP4 Australia'dan geldi ,
    Operatör: 3
    Model : MC603X
    IOS ver : 4.1
    Baseband : 02.10.04

Cihaz modeli F.Unlock olduğunu yazıyor ama vodafone hattımı taktığımda Pin kodundan sonra tek çizgi olarak kalıyor .. Sanırım artık ben de aranızdayım . Gevey ile bu operatörün desteklendiğine dair bir bilgiye erişemedim. Bilen var mı acaba ?

Australia dan gelen MC603X/A unlocked modeldir gevey falan gereksiz gibi ilk aklıma gelen ise bi uçuş modunu aç kapa bakalım olcakmı??

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael
    Applenberry'den gevey siparişi verenler, kargo kısmında 30$'lık mı yoksa 9.99$ olanımı seçtiniz ?

Ben bugun 70$+30$ kargo ile toplam165 tl ye aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cybermilli

Gevey türk hatlarında çalıştı arkadaşlar !!

video lazım hacı boyle demekle olmaz .ispat lütfen.
  • quote:

Cihaz modeli F.Unlock olduğunu yazıyor ama vodafone hattımı taktığımda Pin kodundan sonra tek çizgi olarak kalıyor .. Sanırım artık ben de aranızdayım . Gevey ile bu operatörün desteklendiğine dair bir bilgiye erişemedim. Bilen var mı acaba ?

bende şimdilik iphone 4 yok ama bu hata sim yerine oturmadığında ya da sim kartı cihaz okuyamadığı zaman çıkar. micro sime geçerken kartınızı kendiniz mi kestiniz yoksa direk micro-sim kart mı aldınız? sim kesildiyse kesilirken zarar verilmiş olabilir karta, bu yüzden cihazınızda sim hatası alıyor alma olasılığınız çok yüksek. bu arada sorunuzun yeri burası değil. unlock bekleyen arkadaşların konularını kirletmemeye özen gösterelim ki aslında bu cevabı yazarak bende aynısını yapıyorum. kendilerinden özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: unlockzede

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    KÖTÜ KONUŞCAM AMA ELİMDE DEGİL

YA MESAJ SAYISI 10 BİLE DEGİL ADAMIN FORUM YAŞI ÇOGUNLUKLA 15-16 KİMİSİ DOLANDIRICI
    ADAMLAR NE SALLARSA YUTUYORSUNUZ SONRA KANDIRDI DALGA GEÇTİ DİYE AGLIYORSUNUZ

BU FORUMDA ÇOK KİŞİ MAGDUR OLDU ÇOK KİŞİDE YURTDIŞINDAN GERÇEKTEN İPHONE4
    XBOX PS3 GETİRDİ ARKASINDA DURDU BU TİP ADMALARLA MUHATAP OLUN
    ÇOGU ŞUAN YARBAY DERECESİNDE ÜYE 10 SATIR MESAJ DOLDURAN ADAMADA GÜVENİLMEZKİ ENBAŞINDAN HATA 2-3TANESİ PM ATTI SATAYIM DİYE ADAM ŞUAN BURDA POST ATMIŞ HALA YAZIYOR DOLANDIRICI AMA İSMİNİ YAZMIYORUM BURAYA FENA BOZDUM KENDİSİ TANIR BENİ
    ÖZÜR DİLEDİ

• Teşekkür ederim , Mikro SIM'ı vodafone'dan aldım , kendim kesmedim yani .. Konu aslında GEVEY mevzusu isi , alacağım ama bu operatörü destekleyip desteklemediğini sormuştum okursanız , arkadaş FU olduğunu ve gerek olmadığını söyleyince heyecanlandım ve bu noktaya geldi .. Herkesten özür dilerim.

quote:

Orijinalden alıntı: k@l-el

quote:

bende şimdilik iphone 4 yok ama bu hata sim yerine oturmadığında ya da sim kartı cihaz okuyamadığı zaman çıkar. micro sime geçerken kartınızı kendiniz mi kestiniz yoksa direk micro-sim kart mı aldınız? sim kesildiyse kesilirken zarar verilmiş olabilir karta, bu yüzden cihazınızda sim hatası alıyor alma olasılığınız çok yüksek. bu arada sorunuzun yeri burası değil. unlock bekleyen arkadaşların konularını kirletmemeye özen gösterelim ki aslında bu cevabı yazarak bende aynısını yapıyorum. kendilerinden özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtunc

Gevey alacak arkadaşlar bence bekleyin bu ve benzeri birçok mail aldım toplu alacaklarından yaklaşık tanesini 30 dolara aldıklarını biliyorum beklemekte fayda var...

Merhaba

Ürünün Çarşamba günü stoklarımıza girmesi planlanmaktadır.
    Alışveriş gittigidiyor üzerinden güvenli bir şekilde gerçekleştirilecektir.
    Ürünün fiyatı Türkiye koşullarına göre en dip fiyat olacaktır.
    Durum ile ilgili bilgilendirileceksiniz.
    Cep telefonu numarası gönderirseniz sms ile de bilgilendirileceksiniz.
    Teşekkürler..

not:ben satmıyorum arkadaşlar yanlış anlaşılmasın elimde çok fazla simlock cihaz olduğundan biçok toptancının listesinde olduğumdan mail alıyorum onu paylaşmak istedim sadece boşa gevey in sitesinden alıp zaman para kaybetmeyin elbet biçok kişi getirecek bu aparatı bekleyin bence

arkadasım bu satıcıya nasıl ulasabılıcegımızı belırtebılırmısınız ...

• quote:

Orijinalden alıntı: koc77

quote:

Orijinalden alıntı: mrtunc

Gevey alacak arkadaşlar bence bekleyin bu ve benzeri birçok mail aldım toplu alacaklarından yaklaşık tanesini 30 dolara aldıklarını biliyorum beklemekte fayda var...

Merhaba

Ürünün Çarşamba günü stoklarımıza girmesi planlanmaktadır.
    Alışveriş gittigidiyor üzerinden güvenli bir şekilde gerçekleştirilecektir.
    Ürünün fiyatı Türkiye koşullarına göre en dip fiyat olacaktır.
    Durum ile ilgili bilgilendirileceksiniz.
    Cep telefonu numarası gönderirseniz sms ile de bilgilendirileceksiniz.
    Teşekkürler..

not:ben satmıyorum arkadaşlar yanlış anlaşılmasın elimde çok fazla simlock cihaz olduğundan biçok toptancının listesinde olduğumdan mail alıyorum onu paylaşmak istedim sadece boşa gevey in sitesinden alıp zaman para kaybetmeyin elbet biçok kişi getirecek bu aparatı bekleyin bence

arkadasım bu satıcıya nasıl ulasabılıcegımızı belırtebılırmısınız ...

Alıntıları Göster
    http://www.sunsky-online.com/product/default!view.do?subject.id=207717&page=2#reviews buradan alan arkadaslar ne dusunuyorsunuz en uygun fiyatli siteyi sormus yukarda birisi, ben buradan getirtmeyi dusunuyorum .

• quote:

Applenberry'den gevey siparişi verenler, kargo kısmında 30$'lık mı yoksa 9.99$ olanımı seçtiniz ?

First Class Kargo İstiyorsan 9,99$ ( 7- 22 iş günü içinde teslim )
    Express İstiyorsan 30$ ( 3-5 İş günü içinde teslim )

Çoğunluğun ne seçtiği mühim değil hocam,durum tamamen bütçen ve zamanın ile ilgili..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestixxc

quote:

First Class Kargo İstiyorsan 9,99$ ( 7- 22 iş günü içinde teslim )
    Express İstiyorsan 30$ ( 3-5 İş günü içinde teslim )

Çoğunluğun ne seçtiği mühim değil hocam,durum tamamen bütçen ve zamanın ile ilgili..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benden size tavsiye ,,
    TOPLU HALDE GEVEY ALMAYIN şimdilik , bir iki kişi alsın videolu göstersin ,sağdan soldan 2 3 kişi alsın denensin sonra TOPLU HALDE güvenilir bir yerden alırsınız ,
    15 gün oldu ve hala net bir cevap yok ,
    kredi kartı numaralarınızı de sağda solda vermeyin mağdur olursunuz , orda daha ucuzmuş bilmem ne diye girmeyin işe , alıcaksanız ve denicekseniz resmi sitesinden alın ve deneyin , tabi paranız varsa yoksa başkası alsın siz bekleyin onaylansın sonra siz de alırsınız.

HALEN NET BIRI : ALDIM TAKIM ÇALIŞTIRDIM AL SIZE FOTO VIDEO demedi ,15 gün oldu ya insaf

• quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

amk 22.03.11 akşamı aldım applenbery den hala processing yazıo
    amk processing ne kadar varsa
    allah belanı versin applenberry şerefsiz apple

Sonradan size özel mesaj atmıştım ama cevap gelmedi. Ben de 21'inde aldım hala processing yazıyor. İki adet mesaj da yazdım adamlara cevap da vermediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tourgood

quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

@The_MighT bende ankaradayım

tamam olur abicim buarada enistem amerikadan gelicek 5inde istersen onada getiririz bende izmir bucada ogrnciyim 9eylulde haberin ola!

bende deu da ogrenciyim bef te eger calistigi garanti olursa ve uygun fiyattan olursan bende isterim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: washburn24

quote:

Orijinalden alıntı: tourgood

quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

@The_MighT bende ankaradayım

tamam olur abicim buarada enistem amerikadan gelicek 5inde istersen onada getiririz bende izmir bucada ogrnciyim 9eylulde haberin ola!

bende deu da ogrenciyim bef te eger calistigi garanti olursa ve uygun fiyattan olursan bende isterim :)

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar. Gevey Sim ankarada yaşayan bir arkadaşımda turkcell ve vodafone hatlarda çalıştı. Video söyledim. Yayımlamasını bekliyorum.
    Ama bir diger konu da bir site buldum. Birçok operatorde deneme yapılmış ve hepsinde çalışıyor.
    Buradan izleye bilirsiniz.
    Gevey sim farkli ulkelerde

Arkadaşlar ben satıcı falan degilim yani kanıt kelimesini bana da kullanmayınız kötü oluyorum bu Mert arkadaştan sonra. =))
    Ben de unlock zedeyim. Uzun zamandır bekliyorum. Şimdi de kargo bekliyorum.

• quote:

Merhaba arkadaşlar. Gevey Sim ankarada yaşayan bir arkadaşımda turkcell ve vodafone hatlarda çalıştı. Video söyledim. Yayımlamasını bekliyorum.
    Ama bir diger konu da bir site buldum. Birçok operatorde deneme yapılmış ve hepsinde çalışıyor.

Arkadaşlar ben satıcı falan degilim yani kanıt kelimesini bana da kullanmayınız kötü oluyorum bu Mert arkadaştan sonra. =))

Arkadas burada kimse kimseye bosuna laf soylemez.. bilgi için tesekkurler..ama o kadar çok kisi calısıyor dediki kimse kanıtlayamadı.. simdi belirsiz bir konu icinde kimse 100 USD vermek istemiyor haklı olarak.. bu yuzden kanıt istiyorlar ve haklılar.. bilgi icin tekrar tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

quote:

Arkadas burada kimse kimseye bosuna laf soylemez.. bilgi için tesekkurler..ama o kadar çok kisi calısıyor dediki kimse kanıtlayamadı.. simdi belirsiz bir konu icinde kimse 100 USD vermek istemiyor haklı olarak.. bu yuzden kanıt istiyorlar ve haklılar.. bilgi icin tekrar tesekkurler

Alıntıları Göster
    Arkadaşıma söyledim. Ekran görüntüsü ve video elime geçtigi an sizlerle paylaşıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba.
    http://www.sunsky-online.com/product/default!view.do?subject.id=207717&page=2#reviews
    adresine girdiğinizde çeşitli e-mail adresleri çıkıyor. Danışmanların e-mail adresleri. "Shipping Cost"un hemen altında. Birini MSN'den ekleyip sordum Türkiye'de çalışıp çalışmadığını. Endişe etmeyin çalışıyor dedi. Yalnız stokta kalmamış. Ne zaman girer diye sordum. Yarın ya da önümüzdeki pazartesi dedi. O siteden sipariş edecek olan arkadaşlar varsa aramızda, beklesinler derim. Ödemeyi yapıp günlerce stoğa girmesini beklemek de var işin ucunda yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkaygumus

Arkadaşlar merhaba.
    http://www.sunsky-online.com/product/default!view.do?subject.id=207717&page=2#reviews
    adresine girdiğinizde çeşitli e-mail adresleri çıkıyor. Danışmanların e-mail adresleri. "Shipping Cost"un hemen altında. Birini MSN'den ekleyip sordum Türkiye'de çalışıp çalışmadığını. Endişe etmeyin çalışıyor dedi. Yalnız stokta kalmamış. Ne zaman girer diye sordum. Yarın ya da önümüzdeki pazartesi dedi. O siteden sipariş edecek olan arkadaşlar varsa aramızda, beklesinler derim. Ödemeyi yapıp günlerce stoğa girmesini beklemek de var işin ucunda yani.

Alıntıları Göster
    Abi bu site her halde gevey-in kopyasını yapmış. Bunun çalıştığına dair bir kanıt varmıdır?

• quote:

Abi bu site her halde gevey-in kopyasını yapmış. Bunun çalıştığına dair bir kanıt varmıdır?

Alıntıları Göster
    sahibinden .com da arkadaş ilan vermiş 175 TL.

Bu fiyata alınmaz iki hafta içinde mutlaka türkiye de bir çok yerde olacak ve fiyat düşecektir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-amerika-dan-orjinal-iphone-4-gevey-sim-unlock-4-1-ve-4-2-45554195/detay?

• quote:

Orijinalden alıntı: AB05

sahibinden .com da arkadaş ilan vermiş 175 TL.

Bu fiyata alınmaz iki hafta içinde mutlaka türkiye de bir çok yerde olacak ve fiyat düşecektir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-amerika-dan-orjinal-iphone-4-gevey-sim-unlock-4-1-ve-4-2-45554195/detay?

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ben suan amerikadayim muhtemelen en son durum yuklu iphone 4.3 alacam bana bu gevey hakkinda bilgi verirseniz ben burdan arastiririm ? haber bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: spainerr

Arkadaslar ben suan amerikadayim muhtemelen en son durum yuklu iphone 4.3 alacam bana bu gevey hakkinda bilgi verirseniz ben burdan arastiririm ? haber bekliyorum

Alıntıları Göster
    gevey engadget'a bile haber olmuşhttp://www.engadget.com/2011/03/23/gevey-sim-provides-janky-but-jailberak-free-unlock-for-iphone-4/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fimeral -- 24 Mart 2011; 8:50:05 >

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.