Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
807.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: echelon

ENFARKLISI guzel bır acıklama olmus tesekkurler.

ama hala yanıtsız bırkac soru var arkadaslar.su harıtanın ustundekı alev ısaretı ne anlama gelıyor.ayrıca hız gostergesının ustunde bır saat ıkonu var o ne anlama gelıyor.ayrıca 9 .elemandan bır araba kazandım kart secımınde ve o arabayı bulamıyrum nerde benım arabam
    caldılar benım arabayı yaw.

o senin aranma levelin olması lazım. nekadar çok aranma leveli o kadar çok polis ve saklanma surende uzuyo

• ya arkadaslar su 20 sayfayı okumayı gozum yemedi ama ben bu oyunu kimsede bulamadım alcak zamanım ve param da yok
    oynayacak zamanım da yok ama subat tatilinde bulup bitirmeyi dusunuyorum undergorund 2 kadar guzel mı bari oynamya deger mi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooD_DiaMoND -- 3 Aralık 2005, 22:41:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: overdosenos

ya arkadaslar su 20 sayfayı okumayı gozum yemedi ama ben bu oyunu kimsede bulamadım alcak zamanım ve param da yok
    oynayacak zamanım da yok ama subat tatilinde bulup bitirmeyi dusunuyorum undergorund 2 kadar guzel mı bari oynamya deger mi

sen ne diyosun yaw tam oynanacak oyun...

arkadaşlar black edititon varmı sizde bende bu var ama black edition mu bilemem...

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU]

• benimki black edition torrent sitesinden indirimştim continue yazan yerde sağ altta 1.2 yazıyor quick race-custom race te bmv m3 falan var ama carreer moduunda yok
  • Yaaa arkadaşlar bonus DVD sini indirdim 1,30 GB Ama oyun açılırken farkettim oyunun yanında 1.2 yazıyor ne olacak bu şimdi indirdiğim bonus DVD si elimdemi patladı.

Ama ben hiç ekstra bişey yüklemedim sadece oyunu aldım kurdum okadar nasıl 1.2 yazıyor.
  • Ben çekmiştim Black Edition 4GB torrentten ama bu deamon tools olayları falan canımı sıktı.. kurmadım. bugün gittim orjinalini aldım D&R dan 75YTL ye.. 1 DVD oyun. Normal Edition.
    yarın kurarım artık geç oldu
  • Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU]

bunu yapabilen var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtex

benimki black edition torrent sitesinden indirimştim continue yazan yerde sağ altta 1.2 yazıyor quick race-custom race te bmv m3 falan var ama carreer moduunda yok

1.2 black edition muymuş...Heeeee..Bende de 1.2 yazıyor ama ben normal zannediyordum..Demekki bendeki de black edition....
  • 4. adamdayım lamborchini mucherello mudur nedir onu bi alsam bu adamı geçersem açılacak bu arada birisi garajda corvette c6 unutmuş açılmamış performans parçaları var üstünde
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtex

4. adamdayım lamborchini mucherello mudur nedir onu bi alsam bu adamı geçersem açılacak bu arada birisi garajda corvette c6 unutmuş açılmamış performans parçaları var üstünde

ya bu unutma olayı nasıl oluyo.
    hani şu bonus dan mı aldın yoksa başka bi olay mı var?
  • benim aldığım orjinal BLACK EDITION değil ancak bunda da 1,2 yazıyor version için..
  • yaw fotograf makinası gibi bişeye yaklaşınca ne yapmamız gerek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sword

yaw fotograf makinası gibi bişeye yaklaşınca ne yapmamız gerek ?

son sürat gecmen lazım fotoğraf makinası gibi şeyin altından ki resmini çeksin hız sınırını aştığın için allah ne verdiyse kökle bas gaza
  • fotograf maninasının orda kökle gazı patlat nitroyu
  • Bende de 1.2v yazıyor ama Camaro yok
    Camaro yu bi alabilsem THY bile rakibim olamaz
  • tek seferde bu kadar bounty alan var mı yoksa beni mi ugrastırdılar yarım saat

• beyler bu oynu internet üzerinden arkadaşlarla nasıl oynayabilirim bilgisi olan varmı?
  • vallaha benim en çok 2.500.000 küsür oldu.

polislerin arama seviyesi x5 olunca acayip oluyo. viper lar gelio polis arabası olarak. bakın bi ss aldım. gelen jipler bmw x5 oluyo.

• gelen arabalar viper degil dostum corvet bide biras para sikintisi yasatiyor oyun bahali araba aliyon mod yapacak paran kalmiyo sap sap yarişi katiliyon
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.