Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
806.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu --career =%100--challenge series=%100--bitirdim.rap sheeti %87 gösteriyor.Bu rap sheeti nasıl %100 yaparım.herhalde onu tamamlayamadığım için oyunu %98 gösteriyor.
    Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU]
  • bu oyunu hangi sistemle oynuyorsunuz?kac cozunurlukte,hangi ayarlarla kac fps aliyorsunuz??takilma oluyormu?

ben p4 630(3.0)+2*512mb ddr2+nvidia 6800(son driver) ile oynuyorum..1024*768 full detailde aa acıkken 30-35 fps arasi aliyorum...ve arada kitlenmeler oluyor?

şu an kadar HL2,far cry,doom 3,undergroundlari oynarken hep 1280*1024 de full detailde oynardim.hiç takilma falan olmazdi???bu oyundami bir problem var..yoksa benim sistemdemi?sizde boyle takilmalar oluyormu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViRuS134

Ya beyler BEN Microsoft Side Winder Wheel var Direksiyon yani.... Fren e basıyom Ayarlar dan Freni gormuyor lutfen yardımm

HADİ YA BİR CVB YOK MU LTFNN

• Oyunda ki en kral araba kesinlikle 911GT son araba zaten:)

O MOTOR SESİ YOKMU HER DERDE DEVA:)

bu trainerları deniyen varmı aranızda?
    ben oyuna yeni baştan başladım.Bountyler için trainer yükledim bitane okadar aptal şeyler varki.Arabaya anlık hız verme olayı var bomba bişi... 400MİL veriyo bianda uçak oluo resmen
    Uçma filanda var....

Oyunun bence eksik noktaları var.Punto ya da tüm modifieleri yapsam,SLR a da yapsam neredeyse aynı oluyo arabalar.LAF DEĞİL GERÇEKTEN BU:)

Ve bence en büyük eksiklik:YENİ KASA M5, E55AMG.
    Bunları koysalarmış tadından yenmezmiş gerçekten oyun...
    SKYLINE ı çıkartmışlar zaten kınıyorum EA'yi.

Saygılarımla,

MERTŞENER

• quote:

quote:

Ya beyler BEN Microsoft Side Winder Wheel var Direksiyon yani.... Fren e basıyom Ayarlar dan Freni gormuyor lutfen yardımm

kardes ayarlar bazen kendi kendine bozuluo controlse gir düzelt

• harbi yaaa.
    skyline gibi muhteşem bi arabanın oyunda olmaması ne kötü. onun drag lerdeki performansı almama yetiodu. ama koymamışlar bu sefer
  • Arkadaşlar ya bu most wanted'da shedar neden hata weriyo bazenbileniniz varmı ?

Çünkü oyun 3/4 denemede açılıyo bunun sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet prens -- 2 Aralık 2005, 8:33:53 >
  • YA ARKADAŞLAR BU BLACK LİST'TEKİ HER YENDİĞİNİZ ADAMIN ARABASINI ALINIYOMU ALINIYOSA NASIL BEN 8. ADAMI YEDİM ARABA FALAN YOK ORTADA NASIL OLUYODA OLUYO YANİ BU ARABALARIN ALINMASI Bİ SÖLERSENİZ PLS.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCE

YA ARKADAŞLAR BU BLACK LİST'TEKİ HER YENDİĞİNİZ ADAMIN ARABASINI ALINIYOMU ALINIYOSA NASIL BEN 8. ADAMI YEDİM ARABA FALAN YOK ORTADA NASIL OLUYODA OLUYO YANİ BU ARABALARIN ALINMASI Bİ SÖLERSENİZ PLS.
    black listte adamı yenince karşına seçenekler çıkıyo ordan dikkat etsen bulabilirsin
  • quote:

quote:

Gazı bırakma taktiğini kullan bilirsin iyi şoförler fren kullanmaz keskin virajlardada ağır çekimi kullan fren şart
    değil okadar

• quote:

Orjinalden alıntı: unknownartist

quote:

YA ARKADAŞLAR BU BLACK LİST'TEKİ HER YENDİĞİNİZ ADAMIN ARABASINI ALINIYOMU ALINIYOSA NASIL BEN 8. ADAMI YEDİM ARABA FALAN YOK ORTADA NASIL OLUYODA OLUYO YANİ BU ARABALARIN ALINMASI Bİ SÖLERSENİZ PLS.
    black listte adamı yenince karşına seçenekler çıkıyo ordan dikkat etsen bulabilirsin

biraz açıklarsan daha ii olur. bizde öğrenelim

• p4 3.0 lga 775 işlemci 1gb 533 mhz ramx2 geforce6800 ultra ekrankartınla bu oyunu full grafiklerle oynıyabilirmiyim?? ona göre oyunu indircem şimdiden tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fxxd

p4 3.0 lga 775 işlemci 1gb 533 mhz ramx2 geforce6800 ultra ekrankartınla bu oyunu full grafiklerle oynıyabilirmiyim?? ona göre oyunu indircem şimdiden tşkler

bunu sorman bile ayıp.
    tabiiki oynayabilirsin.
  • o araba alma olayını bende anlamış değilim...Bazen alıyorum bazen alamıyorum...
    Bi arkadaşındediği gibi dikkat etmek lazım galiba o 2 tane seçerken...
    Bugün tekrardan bakıcam.

Bende laptop ta oynuorum:p4 3.06HT+512 MB 333mhz+Ati 9600+15.4
    1024 le oynuorum detailler normal ama gölge kapalı...

Muhakkak saatte bir kapanıyove tekrar açmak sorunda kalıyorum.Ama işlemcisinin arkasına yumurta koysam pişer:)
    yanıyo alet resmen
  • KARDEŞ BENDEDE AYNI SORUN VAR VİTES KÜÇÜLT DİREKT ZATEN YÜKSEK
    HIZDA DÖNEMEZSİNVİRAJLARI FRENDEN DAHA İYİ BENCE FRENİ UNUTTUM BEN
    ÖLE BİR PEDAL YOK BENDE

quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

quote:

quote:

Gazı bırakma taktiğini kullan bilirsin iyi şoförler fren kullanmaz keskin virajlardada ağır çekimi kullan fren şart
    değil okadar

• quote:

Orjinalden alıntı: Evoo

quote:

Orjinalden alıntı: unknownartist

quote:

biraz açıklarsan daha ii olur. bizde öğrenelim

Karalistedeki kişiyi yendiğinizde size 2 bonus veriyor. Orada soru işaretlerinde BlacList çıkıyor (Şansınıza kalmış bişey) O zaman araba size kalıyor.

Ben bu şekil de 2 tane araba aldım. Golf ve Mazda var.
    Enayiler arabalarını garajımda unutmuşlar
    Bende henüz açılmamış parçalar var üzerlerinde!!!

• saolasın şimdi anladım.
    ben 7 ye kadar geldim. 2 kere açtım onlardan. 1inde 10000 cash verdi. diğerinde (sanırım polisleri atlatmak için) polislerin yola koydugu çivi türü şeylerden verdi ama hiç kullanmadım daha. x3 diyo. 3 tane var sanırım.
  • almadığınız arabaları daha sonra mavi garajdan alabilirsiniz ama modifiyesiz
  • oyun geçekten mükemmel ama mx440 ile biraz sinir bozucu bi hal alıyo
  • oyun çok pis kasıyo 9600xt brava edition var 512 ram p4 2.8 işlemci oynuyorum ama sinir oldum çok kötü kasıyo
    istediğim detailde oynayamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.