Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.263
Cevap
3
Favori
806.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: echelon

ENFARKLISI guzel bır acıklama olmus tesekkurler.

ama hala yanıtsız bırkac soru var arkadaslar.su harıtanın ustundekı alev ısaretı ne anlama gelıyor.ayrıca hız gostergesının ustunde bır saat ıkonu var o ne anlama gelıyor.ayrıca 9 .elemandan bır araba kazandım kart secımınde ve o arabayı bulamıyrum nerde benım arabam
    caldılar benım arabayı yaw.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: echelon

ama hala yanıtsız bırkac soru var arkadaslar.su harıtanın ustundekı alev ısaretı ne anlama gelıyor.ayrıca hız gostergesının ustunde bır saat ıkonu var o ne anlama gelıyor.ayrıca 9 .elemandan bır araba kazandım kart secımınde ve o arabayı bulamıyrum nerde benım arabam

o senin aranma levelin olması lazım. nekadar çok aranma leveli o kadar çok polis ve saklanma surende uzuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: necatikayaof2004

quote:

Orjinalden alıntı: echelon

o senin aranma levelin olması lazım. nekadar çok aranma leveli o kadar çok polis ve saklanma surende uzuyo

Alıntıları Göster
    ya arkadaslar su 20 sayfayı okumayı gozum yemedi ama ben bu oyunu kimsede bulamadım alcak zamanım ve param da yok
    oynayacak zamanım da yok ama subat tatilinde bulup bitirmeyi dusunuyorum undergorund 2 kadar guzel mı bari oynamya deger mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgNcR

ya arkadaslar su 20 sayfayı okumayı gozum yemedi ama ben bu oyunu kimsede bulamadım alcak zamanım ve param da yok
    oynayacak zamanım da yok ama subat tatilinde bulup bitirmeyi dusunuyorum undergorund 2 kadar guzel mı bari oynamya deger mi

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooD_DiaMoND -- 3 Aralık 2005, 22:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgNcR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: overdosenos

sen ne diyosun yaw tam oynanacak oyun...

arkadaşlar black edititon varmı sizde bende bu var ama black edition mu bilemem...

• quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_DiaMoND

quote:

Orjinalden alıntı: overdosenos

sen ne diyosun yaw tam oynanacak oyun...

arkadaşlar black edititon varmı sizde bende bu var ama black edition mu bilemem...

Alıntıları Göster
    benimki black edition torrent sitesinden indirimştim continue yazan yerde sağ altta 1.2 yazıyor quick race-custom race te bmv m3 falan var ama carreer moduunda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: FuchsTR

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yaaa arkadaşlar bonus DVD sini indirdim 1,30 GB Ama oyun açılırken farkettim oyunun yanında 1.2 yazıyor ne olacak bu şimdi indirdiğim bonus DVD si elimdemi patladı.

Ama ben hiç ekstra bişey yüklemedim sadece oyunu aldım kurdum okadar nasıl 1.2 yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FuchsTR

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben çekmiştim Black Edition 4GB torrentten ama bu deamon tools olayları falan canımı sıktı.. kurmadım. bugün gittim orjinalini aldım D&R dan 75YTL ye.. 1 DVD oyun. Normal Edition.
    yarın kurarım artık geç oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

Ben çekmiştim Black Edition 4GB torrentten ama bu deamon tools olayları falan canımı sıktı.. kurmadım. bugün gittim orjinalini aldım D&R dan 75YTL ye.. 1 DVD oyun. Normal Edition.
    yarın kurarım artık geç oldu

Alıntıları Göster
    Need for Speed: Most Wanted #1 (2005) [ANA KONU]

bunu yapabilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: qtex

benimki black edition torrent sitesinden indirimştim continue yazan yerde sağ altta 1.2 yazıyor quick race-custom race te bmv m3 falan var ama carreer moduunda yok

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: qtex

1.2 black edition muymuş...Heeeee..Bende de 1.2 yazıyor ama ben normal zannediyordum..Demekki bendeki de black edition....

• quote:

Orijinalden alıntı: readyornot

quote:

1.2 black edition muymuş...Heeeee..Bende de 1.2 yazıyor ama ben normal zannediyordum..Demekki bendeki de black edition....

Alıntıları Göster
    4. adamdayım lamborchini mucherello mudur nedir onu bi alsam bu adamı geçersem açılacak bu arada birisi garajda corvette c6 unutmuş açılmamış performans parçaları var üstünde

• quote:

Orijinalden alıntı: qtex

4. adamdayım lamborchini mucherello mudur nedir onu bi alsam bu adamı geçersem açılacak bu arada birisi garajda corvette c6 unutmuş açılmamış performans parçaları var üstünde

Alıntıları Göster
    quote:

ya bu unutma olayı nasıl oluyo.
    hani şu bonus dan mı aldın yoksa başka bi olay mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Evoo

quote:

ya bu unutma olayı nasıl oluyo.
    hani şu bonus dan mı aldın yoksa başka bi olay mı var?

Alıntıları Göster
    benim aldığım orjinal BLACK EDITION değil ancak bunda da 1,2 yazıyor version için..

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

benim aldığım orjinal BLACK EDITION değil ancak bunda da 1,2 yazıyor version için..

Alıntıları Göster
    yaw fotograf makinası gibi bişeye yaklaşınca ne yapmamız gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sword

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sword

son sürat gecmen lazım fotoğraf makinası gibi şeyin altından ki resmini çeksin hız sınırını aştığın için allah ne verdiyse kökle bas gaza

• quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

Orjinalden alıntı: sword

son sürat gecmen lazım fotoğraf makinası gibi şeyin altından ki resmini çeksin hız sınırını aştığın için allah ne verdiyse kökle bas gaza

Alıntıları Göster
    fotograf maninasının orda kökle gazı patlat nitroyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Warwicky

fotograf maninasının orda kökle gazı patlat nitroyu

Alıntıları Göster
    Bende de 1.2v yazıyor ama Camaro yok
    Camaro yu bi alabilsem THY bile rakibim olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Bende de 1.2v yazıyor ama Camaro yok
    Camaro yu bi alabilsem THY bile rakibim olamaz

Alıntıları Göster
    tek seferde bu kadar bounty alan var mı yoksa beni mi ugrastırdılar yarım saat

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBomber

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    beyler bu oynu internet üzerinden arkadaşlarla nasıl oynayabilirim bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: form

beyler bu oynu internet üzerinden arkadaşlarla nasıl oynayabilirim bilgisi olan varmı?

Alıntıları Göster
    vallaha benim en çok 2.500.000 küsür oldu.

polislerin arama seviyesi x5 olunca acayip oluyo. viper lar gelio polis arabası olarak. bakın bi ss aldım. gelen jipler bmw x5 oluyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evoo

vallaha benim en çok 2.500.000 küsür oldu.

polislerin arama seviyesi x5 olunca acayip oluyo. viper lar gelio polis arabası olarak. bakın bi ss aldım. gelen jipler bmw x5 oluyo.

Alıntıları Göster
    gelen arabalar viper degil dostum corvet bide biras para sikintisi yasatiyor oyun bahali araba aliyon mod yapacak paran kalmiyo sap sap yarişi katiliyon

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.