Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (801. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coupant

gittigidiyor'dan bir kaç kez kazık yedim. Başka bir sitede bu ürünü bulabilir miyim?

Ben bu linkini verdiğim kullanıcıdan başka ürün almıştım ve sorun yaşamadım ama kanına girmek istemem. Bende sir sorun olmadı fakat sende olursa bunun vebalini alamam
  • @SİLGEÇ Peki ICS'den sonraki güncellemenin tarihi hakkında bilgi filan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Orijinalden alıntı: ncdtkrts

Arkadaşlar Neo için Android 4.0 ne zaman gelecek ?

Söylenene göre haziranın ilk haftası. Ama ben cihazı alırken şubatın başıydı

Şubatın başı mı o nereden çıktı
  • hadi yeni hafta başladı artık çıksın şu ics . ulen ne alemi var işte milleti bekletmenin, sanki geri sayım yaparak çıkartacaklar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

quote:

quote:

2011 yıl sonlarında cihaz satılırken 2012 Şubat gibi ICS gelecek söylentileri vardı, arkadaş onu demek istedi sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

quote:

quote:

2011 yıl sonlarında cihaz satılırken 2012 Şubat gibi ICS gelecek söylentileri vardı, arkadaş onu demek istedi sanırım...

Olabilir. Sony şubat diye bir açıklama yapmadı. Şubatta beta rom çıkmıştı sanırım. Ama yaklaşık 1,5 aylık bir gecikme yaşandı onuda ben 4.0.3 yerine 4.0.4 verecek olmalarına bağlıyorum

• arkadaşlar bugün izmir dartye gittim telefonu almak üzere telefon stokta kalmamış dediler mesela istanbuldaki darty mağazasından kargo ile alma imkanım var mı cihazı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryodo

arkadaşlar bugün izmir dartye gittim telefonu almak üzere telefon stokta kalmamış dediler mesela istanbuldaki darty mağazasından kargo ile alma imkanım var mı cihazı ?

İnternetten almayı kastediyorsan olması lazım. Darty'nin sitesinden alabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

quote:

quote:

Aynen kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

quote:

Orijinalden alıntı: ryodo

arkadaşlar bugün izmir dartye gittim telefonu almak üzere telefon stokta kalmamış dediler mesela istanbuldaki darty mağazasından kargo ile alma imkanım var mı cihazı ?

İnternetten almayı kastediyorsan olması lazım. Darty'nin sitesinden alabiliyorsun.

sağol hocam en uygun fiyata dartyde buldum o da izmirde yok artık mecburen öyle alcaz
  • Beyler 4.0.4. ümüz haftaya kesin geliyo değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Beyler 4.0.4. ümüz haftaya kesin geliyo değil mi?

Kesin diye bir söz söylenemez, sonuçta sonyden bahsediyoruz. Neredeyse yarım yıl ertelediler
  • quote:

quote:

Kesin diye bir söz söylenemez, sonuçta sonyden bahsediyoruz. Neredeyse yarım yıl ertelediler

Neo V ve Arc S tam zamanında aldırlar, bizim için herhangi bir zaman sarkması yaşanacağını sanmıyorum..

• quote:

quote:

quote:

Neo V ve Arc S tam zamanında aldırlar, bizim için herhangi bir zaman sarkması yaşanacağını sanmıyorum..

2011 yılı son çeyreğinde de 2012 şubat demişlerdi hatırlatayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

2011 yılı son çeyreğinde de 2012 şubat demişlerdi hatırlatayım

Ne karamsarsın yahu..

• Dostum cihazı sırf bunun için aldım, mayıs başı dediler orada da olmadı, ben de satıp lg o2x aldım
  • Gözünüz aydın Neo için ICS dağıtımı dün başlamış. Cihazların seri no.suna göre geliyor. Şu an 3 parti güncellemeyi almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

Gözünüz aydın Neo için ICS dağıtımı dün başlamış. Cihazların seri no.suna göre geliyor. Şu an 3 parti güncellemeyi almış.

Arkadaş ne ics ymiş mis gibi hıphızlı telefonlarımızı dandiğe çevircek ahanda demedi demeyin ben geçmiyom bro böyle beklemek daha zevkli
  • Açıkçasi ben de geçmeyi dusunmuyorum.ama gecen Arkadaşlarin yorumlari olumlu olursa fln o zaman belki ics...
    (biraz hazira konmak gibi....hehe)

• Neo V'de ICS'ye geçen arkadaşların çoğunun yorumları olumlu. Ben yayınlandığı an geçiş yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 799800801802803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.