Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 1249 ile beklemedeyim. Bu siteden takip edebilirsiniz.

http://talk.sonymobile.com/message/199355#199355
  • quote:

Orijinalden alıntı: UTK1907

quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Dostum cihazı sırf bunun için aldım, mayıs başı dediler orada da olmadı, ben de satıp lg o2x aldım

kaça sattın acaba?

650-700 arası bir fiyata gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Ben de 1249 ile beklemedeyim. Bu siteden takip edebilirsiniz.

+1 1249 bende
  • quote:

Benim 1251 ile başlıyor.Listeye göre bu gün güncellemenin çıkması lazım ama bilgisayarla güncellemeyi denedim ama yeni bişey yok.
  • benim 1251 daha bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

quote:

Benim 1251 ile başlıyor.Listeye göre bu gün güncellemenin çıkması lazım ama bilgisayarla güncellemeyi denedim ama yeni bişey yok.

Son 4 rakamı da kontrol ettin mi? Ben de anlamıyorum bu işlerden, yukarda arkadaş vermişti linki ordan öğrendim ben de. Bilgisayardaki güncelleme programının son versiyon olmasına dikkat et, bir de yabancı bir forumdaki eleman aynı sorunu yaşamış, server'lardaki yoğunluktan olabileceği yönünde tahmin geliştirmiş. Olmazsa yarın felan yine dene. Gelişmeleri de aktarırsan başımıza gelirse aynı sorun ne yapacağımızı biliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

quote:

Son 4 rakamı da kontrol ettin mi? Ben de anlamıyorum bu işlerden, yukarda arkadaş vermişti linki ordan öğrendim ben de. Bilgisayardaki güncelleme programının son versiyon olmasına dikkat et, bir de yabancı bir forumdaki eleman aynı sorunu yaşamış, server'lardaki yoğunluktan olabileceği yönünde tahmin geliştirmiş. Olmazsa yarın felan yine dene. Gelişmeleri de aktarırsan başımıza gelirse aynı sorun ne yapacağımızı biliriz.

evet yoğunluk var.güncelleştirme bilgilerine ulaşılamıyor diyor.

• sitenin ana sayfasında geldi diyor ama ben güncellemeye çalışıyorum bilgilere ulaşılamıyor diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

sitenin ana sayfasında geldi diyor ama ben güncellemeye çalışıyorum bilgilere ulaşılamıyor diyor.

Yeni geldi ya güncelleme, yoğunluktan dolayı öyle diyor. Daha sonra tekrar dene dostum.
  • igo navigasyon programında favorilerimizi nereye kaydediyor.
    Başka bir telefona favorilerimi atmak istesem nasıl atıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftaya dağıtım tamamlanır heralde artık

• Arkadaşlar Veri Etkin'i Aktif Edip Nette Gezince Telefon Feci Isınmaya Başladı Üst Tarafı.... Pil Göstergesinden Baktım 43 dereceydi Sıcaklığı... Fakat Veri Etkin'i Kapatıp Wifi Açınca Sıcaklık ve Isınma Düştü...
    Sizce bu durum neyden kaynaklanıyor ve ne yapmam lazım ? Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpęctęr

quote:

Orijinalden alıntı: volie82

Bende dolphin ve opera mini next var...soyle:
    Dolphin video oynatiyor ama opera oynatmayip indiriyor..ama gecenlerde indireyim dedim opera ne acti ne de indirdi....anlamadim...:-S

Opera java telefonların tarayıcısıdır. Tam androide oturmamış. Ben chrome kullanıyorum tavsiye ederim.

Chrome ics uyumlu degil mi nasil kullaniyorsunuz?

Bi siteden indirdim dolphin ile arasında ki farklar dolphinden biraz daha hızlı nasıl pc de mozilladan hızlıysa öyle.

• beyler pil süresine etki ediyor mu ics ? birde 3g ile internete bağlanınca resmen sömürüyor pili o yüzden pil aldım 2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Arkadaşlar Veri Etkin'i Aktif Edip Nette Gezince Telefon Feci Isınmaya Başladı Üst Tarafı.... Pil Göstergesinden Baktım 43 dereceydi Sıcaklığı... Fakat Veri Etkin'i Kapatıp Wifi Açınca Sıcaklık ve Isınma Düştü...

3g bağlantı sağlayıcnız uzak ve veri alışverişi çok zor olduğu için sistem sürekli veri alışverişi sağlamak için ekstra çalışmasından dolayı ısınmaya neden oluyor. Tavsiyem 3g olarak değilde 2g üzerinden veri alışverişini kullanmanız. Wifi da veri lışverişi sorunsuz olduğu için cihaz zorlanmıyor ve normal sıcaklıkta seyrediyor.

@seyfullah daha neo lara ics gelmedi ki kardeşim test edip sonucu bilmeden ne desek saçma olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

beyler pil süresine etki ediyor mu ics ? birde 3g ile internete bağlanınca resmen sömürüyor pili o yüzden pil aldım 2.

hocam pili nerden ne kadar aldınız acaba bende düşünüyorum bazen oyunlara kaptırıyorum kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Arkadaşlar Veri Etkin'i Aktif Edip Nette Gezince Telefon Feci Isınmaya Başladı Üst Tarafı.... Pil Göstergesinden Baktım 43 dereceydi Sıcaklığı... Fakat Veri Etkin'i Kapatıp Wifi Açınca Sıcaklık ve Isınma Düştü...

3g bağlantı sağlayıcnız uzak ve veri alışverişi çok zor olduğu için sistem sürekli veri alışverişi sağlamak için ekstra çalışmasından dolayı ısınmaya neden oluyor. Tavsiyem 3g olarak değilde 2g üzerinden veri alışverişini kullanmanız. Wifi da veri lışverişi sorunsuz olduğu için cihaz zorlanmıyor ve normal sıcaklıkta seyrediyor.

@seyfullah daha neo lara ics gelmedi ki kardeşim test edip sonucu bilmeden ne desek saçma olur.

Hmm Çok Teşekkür Ederim Ilginiz Için :)

• Arkadaşlar bu telefonda sim karta telefon numaralarını kaydedemiyorum. Bu telefon bu özelliğe sahip değil mi?

Root atınca bütün numaralar uçmuş. Aynı sıkıntıyı bir daha yaşamak istemiyorum.
  • arkadaşlar yeni yazılım yok diyor çıkmadı demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Arkadaşlar bu telefonda sim karta telefon numaralarını kaydedemiyorum. Bu telefon bu özelliğe sahip değil mi?

Root atınca bütün numaralar uçmuş. Aynı sıkıntıyı bir daha yaşamak istemiyorum.

sim karta kayıt yapabilirsin.ayrıca güncelleme yapmadan telefon rehberini hafıza kartına yedekle ve aldığın yedeğini bilgisayarına kopyala işi sağlama bağla.
  • 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.