Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (799. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fkfk

10 aydir kullandigim widgetsoid uygulamasini herkese tavsiye ederim. ayni satirda 10 tane kisayol olusturabilirsiniz. dikey satir da olusturabiliyorsunuz.

Bunu denemem gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadRobbie

quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

10 aydir kullandigim widgetsoid uygulamasini herkese tavsiye ederim. ayni satirda 10 tane kisayol olusturabilirsiniz. dikey satir da olusturabiliyorsunuz.

Bunu denemem gerek

Powerful Control deneyebilirsin, buda çok iyi bir on/off widget'ı...

• quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Ben 799 liraya aldım, teşhir ürünü ama en azından garantili

Öyle bir demişsinki, sanki benim sattığım grey cihaz ve garantisiz

Düzeltiyorum,

Ben 799 liraya aldım, teşhir ürünü ama en azından firma garantili.

Bu arada yanlış anlama, sana veya ürününe herhangi bir ithamda bulunmuyorum. Sadece bu gibi ürünlerde 2. ele sıcak bakmadığım için garanti kısmını vurgulamak istedim ama okuyunca yanlış anlaşıldığını gördüm.

Sana hayırlı satışlar

düzenleme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idemo -- 25 Mayıs 2012; 11:18:49 >

• Arkadaşlar Youtube'deki Videoları İndirme Programı Var mı Acaba ?

TUBEMATE vardı Ama Bulamıyorum Kaldırmışlar Sanırım.. =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Arkadaşlar Youtube'deki Videoları İndirme Programı Var mı Acaba ?

Hatta sadece youtube degil bulunulan sayfadaki videoyu indiren bi program..??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • playnow adı altında başlık açtım bir allahın kulu cevap vermedi arkadaşlar eski andorid marketi ne oldu widget bulamıyorum playnowda bunları bulamuyoırm birde paralı nereden indiricem
  • arkadaşlar resimdeki gövdeyi nerden bulabilirim fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 25 Mayıs 2012; 18:57:13 >

• http://www.youtube.com/watch?v=vOE_Z-y8FUs

burdaki anlatımda anlamadığım tek şey 46. saniyede yapışkan bir şey çıkarılıyor. o nedir?

bir de kapak değişimini telefoncuya gitmeden kendisi yapan oldu mu?
  • Sony Mobile, akıllı telefonları için Ice Cream Sandwich güncellemesiyle ilgili resmi blogunda yeni bir açıklama yaptı. Son günlerde internette yayılan söylentilere nokta koymak isteyen Japon üretici, kullanıcılarını en güncel Android versiyonuna yükselteceğini müjdeledi!

2011 Xperia portföyü için geçen ay başlayan Ice Cream Sandwich dağıtımı, Xperia arc S, Xperia neo V ile Xperia ray için Android 4.0.3 versiyonunu taşıyordu. Bugün geri kalan Xperia arc, Xperia neo, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia active ve Sony Ericsson Live with Walkman modellerinin önümüzdeki haftadan itibaren güncellenmeye başlayacağı resmen açıklandı.

Dağıtılacak yeni güncellemeler Ice Cream Sandwich’ün son sürümü olan Android 4.0.4′ü taşıyacak. Bu versiyonda enerji tüketimi ve daha birçok konuyla alakalı düzenlemeler yer alacak. Ayrıca 4.0.3′e yükselen Xperia arc S, Xperia neo V, Xperia ray telefonları da son sürüme güncellenecek.

Şimdiye kadar yayınlanmış en sorunsuz ICS sürümü olan Android 4.0.4 güncellemesinin yaygınlaşması gerçekten sevindirici. Güncelleme dağıtımıyla alakalı yeni gelişmelere bizi takip ederek ulaşabileceksiniz.

http://www.androidturkiye.net/2012/05/25/sony-xperia-akilli-telefonlari-icin-android-4-0-4-guncellemesi-onumuzdeki-hafta-dagitilacak/

• Arkadaşlar Neo V cihazımı HB'dan almıştım ve servise vermem gerekiyor. Cihazı HB'ya mı göndermem gerekiyor. Onlar mı teleservice'e gönderecek. Daha önce hiç uğraşmadım bu işlerle yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: playmaker10

Arkadaşlar Neo V cihazımı HB'dan almıştım ve servise vermem gerekiyor. Cihazı HB'ya mı göndermem gerekiyor. Onlar mı teleservice'e gönderecek. Daha önce hiç uğraşmadım bu işlerle yardımcı olursanız sevinirim

Hb ye gönderirsen zaman kaybın olur onlarda teleservice'e gönderecekler çünkü.Faturanın fotokopisiyle cihazı yedekledikten sonra teleservice ile iletişime geçip direkt verecekleri adrese gönderirsin sonrasında telefonla takip numaranı alırsın kardeşim bu şekilde işlemlerin daha hızlı tamamlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

quote:

Arkadaşlar Neo V cihazımı HB'dan almıştım ve servise vermem gerekiyor. Cihazı HB'ya mı göndermem gerekiyor. Onlar mı teleservice'e gönderecek. Daha önce hiç uğraşmadım bu işlerle yardımcı olursanız sevinirim

Hb ye gönderirsen zaman kaybın olur onlarda teleservice'e gönderecekler çünkü.Faturanın fotokopisiyle cihazı yedekledikten sonra teleservice ile iletişime geçip direkt verecekleri adrese gönderirsin sonrasında telefonla takip numaranı alırsın kardeşim bu şekilde işlemlerin daha hızlı tamamlanır

Teşekkürler Peki root yapılmış mı falan ayrıntılı inceliyorlar mı ? Bende root vardı ics güncelledim gitti ama fark ederler mi bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler Peki root yapılmış mı falan ayrıntılı inceliyorlar mı ? Bende root vardı ics güncelledim gitti ama fark ederler mi bilmiyorum

vallahi root yapmadığım için bilemiyyorum ama garanti dışı olduğu yazıyor her yerde root lu cihazların ne olur ne olmaz sen bence unroot yap nasılsa yazılım yenilenir serviste geldiğinde bi daha root edersin kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Sony Mobile, akıllı telefonları için Ice Cream Sandwich güncellemesiyle ilgili resmi blogunda yeni bir açıklama yaptı. Son günlerde internette yayılan söylentilere nokta koymak isteyen Japon üretici, kullanıcılarını en güncel Android versiyonuna yükselteceğini müjdeledi!

2011 Xperia portföyü için geçen ay başlayan Ice Cream Sandwich dağıtımı, Xperia arc S, Xperia neo V ile Xperia ray için Android 4.0.3 versiyonunu taşıyordu. Bugün geri kalan Xperia arc, Xperia neo, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia active ve Sony Ericsson Live with Walkman modellerinin önümüzdeki haftadan itibaren güncellenmeye başlayacağı resmen açıklandı.

Dağıtılacak yeni güncellemeler Ice Cream Sandwich’ün son sürümü olan Android 4.0.4′ü taşıyacak. Bu versiyonda enerji tüketimi ve daha birçok konuyla alakalı düzenlemeler yer alacak. Ayrıca 4.0.3′e yükselen Xperia arc S, Xperia neo V, Xperia ray telefonları da son sürüme güncellenecek.

Şimdiye kadar yayınlanmış en sorunsuz ICS sürümü olan Android 4.0.4 güncellemesinin yaygınlaşması gerçekten sevindirici. Güncelleme dağıtımıyla alakalı yeni gelişmelere bizi takip ederek ulaşabileceksiniz.

http://www.androidturkiye.net/2012/05/25/sony-xperia-akilli-telefonlari-icin-android-4-0-4-guncellemesi-onumuzdeki-hafta-dagitilacak/

bomba haber hocam..!

• quote:

quote:

quote:

quote:

vallahi root yapmadığım için bilemiyyorum ama garanti dışı olduğu yazıyor her yerde root lu cihazların ne olur ne olmaz sen bence unroot yap nasılsa yazılım yenilenir serviste geldiğinde bi daha root edersin kardeşim

Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: volie82

quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Arkadaşlar Youtube'deki Videoları İndirme Programı Var mı Acaba ?

Hatta sadece youtube degil bulunulan sayfadaki videoyu indiren bi program..??

Sadece Youtube ye Has Bir Programdi Ya Çok Güzeldi Direk O Programla Siteye Girip Daha Net Izleyip Indirebiliyorduk Ama Ics ile Silinince Bidaha Bulamadım Markette =/ Videoyu Indirsin O Yeter ... Önerisi Olan Var mi Acaba ??

• tubematenin sitesinden indiriliyor artik. markette aramayin bos yere. program hala guncel.

• Hergün şu konuya giriyorum belki birisi müjde ics geldi der diye ama yok.

• Bende dolphin ve opera mini next var...soyle:
    Dolphin video oynatiyor ama opera oynatmayip indiriyor..ama gecenlerde indireyim dedim opera ne acti ne de indirdi....anlamadim...:-S

• quote:

Orijinalden alıntı: volie82

Bende dolphin ve opera mini next var...soyle:
    Dolphin video oynatiyor ama opera oynatmayip indiriyor..ama gecenlerde indireyim dedim opera ne acti ne de indirdi....anlamadim...:-S

Opera java telefonların tarayıcısıdır. Tam androide oturmamış. Ben chrome kullanıyorum tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 797798799800801
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.