Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (800. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxSpęctęr

Hergün şu konuya giriyorum belki birisi müjde ics geldi der diye ama yok.

Haziranın başında geliyordu galiba ics 4.0.4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neo , neo v ve ray arasındayım. çok sorulmuştur belki ama lütfen cevap. bu saatten sonra bu modelleri almalı mıdır? almalıysa hangisi ve neden? özellikle neo ve neo v arasındaki fark?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

neo , neo v ve ray arasındayım. çok sorulmuştur belki ama lütfen cevap. bu saatten sonra bu modelleri almalı mıdır? almalıysa hangisi ve neden? özellikle neo ve neo v arasındaki fark?

Neo ile Ray aynı donanım, sadece ekran boyutu farklı.

Neo ile Neo V arasındaki farklar:
    Neo: 8 mp Exmor R sensör, 8 gb sd kart, kulakiçi kulaklık
    Neo V: 5 mp, 2 gb kart, normal kulaklık

Fiyat olarak tercih edilebilir. Daha yüksek performans için (çift çekirdek, 1 gb ram vs) yeni seriyi düşünün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

neo , neo v ve ray arasındayım. çok sorulmuştur belki ama lütfen cevap. bu saatten sonra bu modelleri almalı mıdır? almalıysa hangisi ve neden? özellikle neo ve neo v arasındaki fark?

Neo ile Ray aynı donanım, sadece ekran boyutu farklı.

Neo ile Neo V arasındaki farklar:
    Neo: 8 mp Exmor R sensör, 8 gb sd kart, kulakiçi kulaklık
    Neo V: 5 mp, 2 gb kart, normal kulaklık

Fiyat olarak tercih edilebilir. Daha yüksek performans için (çift çekirdek, 1 gb ram vs) yeni seriyi düşünün derim.

teşekkür ederim. rayi tercih ettim umarım pişman olmam.

• Arkadaşlar ICS'den GB'ye geçtim her zamanki attığım sürüm ile attım yine bu sefer 1-2 defa flash abort dedi tekrar denedim sonuncusunda oldu hiçbir sorun yok şu an ama ayarlar> çalışan hizmetlerde toplam ram 210mb görünüyor. Bu bir hatamı, çözümü nedir, neden kaynaklanıyor olabilir? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • Uygulama vs artıklarını nasıl temizliyorsunuz tek tek mi yoksa bir program varmı bunun için.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Uygulama vs artıklarını nasıl temizliyorsunuz tek tek mi yoksa bir program varmı bunun için.

aynı konudan ben bıkmış durumdayım tek tek uğraşıyorum ben var mı acaba kolay yolu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Uygulama vs artıklarını nasıl temizliyorsunuz tek tek mi yoksa bir program varmı bunun için.

Tek çözüm root Başka hiç bir türlü programı, ilacı mevcut değil...
  • Arkadaşlar Neo için Android 4.0 ne zaman gelecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ncdtkrts

Arkadaşlar Neo için Android 4.0 ne zaman gelecek ?

Söylenene göre haziranın ilk haftası. Ama ben cihazı alırken şubatın başıydı
  • 4 bize gelmedi daha ama root işlemi çıktı mı acaba ?

• ICS çıktı mı ne zaman çıkacak sorusu her sayfada 3 kez yazılıyor, ama hala 10 kez soruluyor. Boşuna yazı yazıyoruz sanki burada.

4.0.3 için .42'deki gibi basit root işlemi yapılıyor ama Neo'ya 4.0.4 geleceği için root işlemi aynı olur mu kimse birşey diyemez şimdilik.
  • http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/nokia-dc-6-arac-ici-sarj-cihazi_02.024.1224.0006.htm

Arkadaşlar, yukarıdaki araç şarj cihazı bizim telefona uyar mı? Nokia olması uyumsuzluğa sebep olur mu? Almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupant

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/nokia-dc-6-arac-ici-sarj-cihazi_02.024.1224.0006.htm

Arkadaşlar, yukarıdaki araç şarj cihazı bizim telefona uyar mı? Nokia olması uyumsuzluğa sebep olur mu? Almayı düşünüyorum.

Bağlantı olarak (micro usb) uyar. Orijinal şarj cihazı çıkışı 850 mA. Buna dikkat edin bence. 1000 mA denedim fazla geldi dokunmatik sapıttı.

• Hocam bu alet kaç mA bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim bunu?
  • http://www.mobilefun.co.uk/nokia-dc-6-p14030.htm

Yukarıdaki sitede,

•Input: DC 12/24V
    •Output: 5.0V/550mA

yazıyor.

Uyar mı bizim telefona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

ICS çıktı mı ne zaman çıkacak sorusu her sayfada 3 kez yazılıyor, ama hala 10 kez soruluyor. Boşuna yazı yazıyoruz sanki burada.

4.0.3 için .42'deki gibi basit root işlemi yapılıyor ama Neo'ya 4.0.4 geleceği için root işlemi aynı olur mu kimse birşey diyemez şimdilik.

+ çok !

Ama NEO'ya ICS ne zaman gelecek sorusunu yanıtlamamışsınız. NEO'ya ICS ne zaman gelecek ?
  • gittigidiyor'dan bir kaç kez kazık yedim. Başka bir sitede bu ürünü bulabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 798799800801802
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.