Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: dh33

Team 16 GB Class 10 hafıza kartı aldım. Telefonda biçimlendirmeyi nasıl yapıyoruz? Hangi menülere girmemiz gerekiyor. 180 sayfanın %95'ini okudum. Kaç gündür onunla okumakla uğraşıyorum. Bu biçimlendirme kısmı ile ilgili şöyle bir bilgi olması lazım. Not almışım : "yeni hafıza kartını telefona tak güzelce biçimlendir telefon dosya sistemini bi oluştursun." şeklinde. Şimdi eski hafıza kartını yenisine aktarmak istiyorum da...

Eski karttakileri kopyala yeni karta yapıştır ben öyle kullanıyorum, reset vs. hiçbir sorunum yok

Sağolasın kardeş ben onu eski kartı tele yenisini pcye bağlayıp yapmaya çalışıyorum. Bu kopyala yapıştır işini en kolay nasıl yapacaz.

• quote:

quote:

quote:

Team 16 GB Class 10 hafıza kartı aldım. Telefonda biçimlendirmeyi nasıl yapıyoruz? Hangi menülere girmemiz gerekiyor. 180 sayfanın %95'ini okudum. Kaç gündür onunla okumakla uğraşıyorum. Bu biçimlendirme kısmı ile ilgili şöyle bir bilgi olması lazım. Not almışım : "yeni hafıza kartını telefona tak güzelce biçimlendir telefon dosya sistemini bi oluştursun." şeklinde. Şimdi eski hafıza kartını yenisine aktarmak istiyorum da...

Eski karttakileri kopyala yeni karta yapıştır ben öyle kullanıyorum, reset vs. hiçbir sorunum yok

Sağolasın kardeş ben onu eski kartı tele yenisini pcye bağlayıp yapmaya çalışıyorum. Bu kopyala yapıştır işini en kolay nasıl yapacaz.

Kart okuyucun varsa eskiyi tak bilgisayara kopyala yeniyi tak yapıştır.

• arkadaşlar herkese merhabalar aranıza bugün hb den gelen lacivert neo ile katılmış bulunuyorum. öncelikle kutudan ekran jelatini cıkmadı nerden temin edebiliriz bu 1
    sürüm 2.3.3 le geldi nasıl güncelleyecegiz nelere dikkat etmemiz gerekiyo bu 2
    telefonu ilk kullanımımda yapmam gereken ayarlar nelerdir bu 3
    sorularımı cevaplarsanız cok sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kart okuyucun varsa eskiyi tak bilgisayara kopyala yeniyi tak yapıştır.

Kart okuyucusuna eskiyi taktım yeni olanı da microSD adaptör ile taktım. Eskiyi pcye takınca direk biçimlendirmemi istiyor. PC'de biçimlendirme yapmadım. Sağ tık kopyala diyip yeni olana sağ tık yapıştır dedim. Kopyalama yapmadı. Şu an eskideki dosyaları airdroid ile pcye aktarıyorum ordan yeniye aktarmayı deneyebilirim. Bu aklıma geldi. Ama olacak mı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okeanus

quote:

Orijinalden alıntı: aydın79

quote:

Arkadaşlar telefona WhatsAPP kurmaya çalışıyorum ama hep bağlantınızı kontrol edin uyarısı veriyor. Farklı internet ağlarında (evde, okulda) denedim aynı hatayı veriyor. Ne yapabilirim?
    Bir de google da daha önce aradığım herşey her açtığımda görünüyor nasıl silebilirim? Bir nevi google geçmişini temizlemek istiyorum.
    Son olarak Tercih edilen ağ modundaki WCDMA ne demektir? ben kablosuzdan bağlanıyorum ayarı nasıl yapayım.

Arkadaşlar bilgisi olan yokmu lütfen yardımcı olun

Whatsapp zaten yuklu ki telefonda..
    Bri wifi ile dgri de mobil veri ile baglanma.. Ikisini de isaretle..
    En sagdaki tusa bi kere bas diger,ayarlar,gecmsi temizle de

Teşekkürler dostum ayarları yaptım fakat whatsapps açılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neo V sipariş edecem fakat renk kararı veremedim

En güzel hangi RENK duruyor bu tlefonda

Gümüş ve Mavi arasında kaldım ?

Mavi dedikleride sanırım lacivert duruyor onu gördüm gayet şık duruyordu ama gümüş dediklerini hiç görmedim

sizce hangisi iyi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okeanus

quote:

quote:

Arkadaşlar telefona WhatsAPP kurmaya çalışıyorum ama hep bağlantınızı kontrol edin uyarısı veriyor. Farklı internet ağlarında (evde, okulda) denedim aynı hatayı veriyor. Ne yapabilirim?
    Bir de google da daha önce aradığım herşey her açtığımda görünüyor nasıl silebilirim? Bir nevi google geçmişini temizlemek istiyorum.
    Son olarak Tercih edilen ağ modundaki WCDMA ne demektir? ben kablosuzdan bağlanıyorum ayarı nasıl yapayım.

Arkadaşlar bilgisi olan yokmu lütfen yardımcı olun

Whatsapp zaten yuklu ki telefonda..
    Bri wifi ile dgri de mobil veri ile baglanma.. Ikisini de isaretle..
    En sagdaki tusa bi kere bas diger,ayarlar,gecmsi temizle de

Teşekkürler dostum ayarları yaptım fakat whatsapps açılmıyor

whatapps icin internet baglantısı gerekiyor belki o yüzdendir

• quote:

Orijinalden alıntı: ikonx

Neo V sipariş edecem fakat renk kararı veremedim

Mavi dedikleride sanırım lacivert duruyor onu gördüm gayet şık duruyordu ama gümüş dediklerini hiç görmedim

sizce hangisi iyi ?

Bu renk işi biraz zevk işi bende senin gibi o iki renk arasında kalmıştım. Sonradan koyu maviye daha fazla ısındım ve koyu mavisini aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikonx

Neo V sipariş edecem fakat renk kararı veremedim

sizce hangisi iyi ?

Lacivert daha agır durdugu içın lacivert aldım. Tabi kendin karar ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

Telefon elime ulaştı.Bir kaç sorum var.

1.lacivert rengini aldım ama arka kapağın üst kısımları siyah alt 2-3 cm lik kısmı lacivert sizde de mi böyle?

2.telefon şu an şarjda güncellemeyi hemen yapayım mı?

Cevap 1 . evet
    Cevap 2 . muhtemelen en son sürüm ile gelmiştir.

teşekkürler güncellemeyi yaptım.son sürüm ile gelmemiş.

Bana son sürüm gelmişti neo v. Aklında bulunsun bi de bi sorunla karşılaştığında telefonu güncelle genelde kurtarıyo. Benim ki şebeke sorunu yapmıştı sadece acil arama diyodu güncelle dedim güncel olmasına rağmen sorunumu düzeltti Her derde deva yani

• bir çok sayfayı okudum ancak benim aradığım soruya cevap bulamadım,
    ön kamera ve skype ile wifi üzerinden görüntülü görüşme yapan arkadaşlardan bir ricam var görüntülü görüşme nasıl tatmin edicimi biraz detaylı anlatırsanız iyi olur telefon alma aşamasındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

bir çok sayfayı okudum ancak benim aradığım soruya cevap bulamadım,
    ön kamera ve skype ile wifi üzerinden görüntülü görüşme yapan arkadaşlardan bir ricam var görüntülü görüşme nasıl tatmin edicimi biraz detaylı anlatırsanız iyi olur telefon alma aşamasındayım

Ön kamera çözünürlüğü şu an için en iyiler arasında. Tabiki ana kamera kadar kaliteli değil fakat piyasadaki üst düzey telefonlarla benzer...
  • Arkadaşlar telefonun ön kabı da değişiyor değil mi ? Ekranın sağ üst köşesinde kılcal çatlaklar oluştu, düz bakınca belli olmuyor ama ışığa çapraz tutunca sırıtıyor da. Bu sorunu yaşayan başkası var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

Arkadaşlar telefonun ön kabı da değişiyor değil mi ? Ekranın sağ üst köşesinde kılcal çatlaklar oluştu, düz bakınca belli olmuyor ama ışığa çapraz tutunca sırıtıyor da. Bu sorunu yaşayan başkası var mı ?

Küçük yazabilirdiniz. Herkes normal boyuttakı yazıyı okuyabiliyor.

Evet degişiyor. Arc'ın çatlamasında garanti degiştiriyor. Çok belirgn hale geldginde servise gönder veya kapak alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 dolara ebay da bir sürü her renk full kasa var.
  • Xperia Neo almak isteyen arkadaşlara...burda şu an 859 tl.bundan daha iyi fiyat sanırım şu an piyasada yoktur.

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-xperia-neo-8-gb-hafiza-karti-hediye_02.044.1357.0222.htm#tabs
  • ebaydan ekran jelatini almak isteyen arkadaşlarıma tavsiyemdir.parlak görünümlüdür.ekranda oldugu bile belli olmuyor.

http://www.ebay.com/itm/330643587194?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2798wt_958
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Xperia Neo almak isteyen arkadaşlara...burda şu an 859 tl.bundan daha iyi fiyat sanırım şu an piyasada yoktur.

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-xperia-neo-8-gb-hafiza-karti-hediye_02.044.1357.0222.htm#tabs

Ücretsiz verilen 20 TL'lik indirim çekiyle 839'a geliyor. Konu ve çek linkleri aşağıda.

http://forum.donanimhaber.com/m_56253644/tm.htm

• bulabilenlere kesinlikle mat ekran filmi öneriyorum. başta sanki görüntü kalitesini bozuyor gibi görünse de sonradan gözler alışıyor. hem de büyük rahatlık. parlak ekran filmlerinin üzerinde parmak izi, kir ve yağ birikiyor. mat olanda böyle bir sorun yok. benaslında sadece mat bulabildiğim için almıştım, sonra iyiki almışım dedim.
  • Astro yu indirdim .birkac uygulama var bunları nasıl hafıza kartına
    atacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 5 Ocak 2012; 9:23:57 >
  • 
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.