Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
315.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

@Dictator

Hocam senin görüşlerini belirtmeni, ifade etmeni kimse engellemek istemiyor. Sizin beğenmediğiniz yönleri söylemenizde batmıyor. Sadece bir konu içerisinde 5-10 kere belirtip istikrar haline getirmeniz. Bazı oyun fanlarının profiline giriyorum, karşı oyunun anakonusuna atmış en son 10-20 mesajını. Bundan ne zevk alıyorsunuz ki? Başkalarını rencide etmek, tahrik etmek mi? Bir kere söylersin düşüncelerini ona göre herkes muhabbetini eder. Ama sen insanların gözüne batıcak kadar 5-6 kere aynı şeyi yazarsan senin niyetinden şüphe ederim.

Arkadaşım ben Cod fanıyım hayatımda hiç bf oynamadım bile. Benı onların fanından sanıp buraya ınsanları kızdırmak ıcın post atanlarla karıştırmayın. Ben bu oyunun fanatıgı oldugum ıcın cok beklentılerım vardı oyundan ama üste katılan bırsey gormedıgım ıcın bunları soyledım ama ısrarla bazı kişiler harika mukemmel tarzı yorumlar yapınca ınsan sınırlenıyor. Çünkü bu mukemmel lafı bu oyun ıcın tam bir saçmalık.

Ayrıca benım şikayetımden rahatsız olabılırsınız pekı aynı kısılerın devamlı saçma övgülerine neden tepki göstermiyorsunuz ? Madem öyle 1 kere yazsınlar bir daha yazmasınlar demi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 10 Kasım 2011; 22:38:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aral oyunu sonunda satışa çıkardı :http://www.aralgame.com/asp/product/3165/Call-of-Duty-Modern-Warfare-3
    200 TL (KDV Dahil)

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkanozcan

Aral oyunu sonunda satışa çıkardı :http://www.aralgame.com/asp/product/3165/Call-of-Duty-Modern-Warfare-3
    200 TL (KDV Dahil)

Alıntıları Göster
    Oyunda spawn sorunu var Demolation modunu çok oynarım genelde mesela A ya bomba kuruyoruz defans A da bombanın dibinden spawn oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gogo.

quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: aL3n.

quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: aL3n.

Oyuna girebilsemde keşke lag olsa, uğraştım nat falan baktım ama bi türlü bağlanmıyor serverlara, ethernet kablosuyla falanda uğraşmak istemiyorum nasıl hallederiz bu problemi bilen varmı?

Xbox'a özel bir şey sanırım xbox'tak arkadaşlar öyle diyor hep barabones oynayın şimdilik ona girioymuş sanırım

PS3'ten bahsediyorum eminim Live'da olsam böyle bişey gelmezdi başıma ama lanet ettim resmen PSN'den herşeyi ayrı bir dert, 2 saattir girmeye çalışıyorum bağlanamadım.

O internetinle alakalı bir şey diyeceğim ama sanmam oyunun sw'leri çok yoğun diyeceğim ben çok rahat elite full giriyorum TR psn kullanıyorsunuz uk açın bir deneyin öyle

İnternetle alakalı bi sorun yok başka oyunlarda giriyor gayette, TR, UK, US hepsini denedim olmadı dahada uğraşmıcam.

Alıntıları Göster
    Herkes sakinleşsin.

• Arkadaşlar online oyun bulmama sorununu Kangaxx araştırmış. İşin özü MW 3 şuan için resmen Amerika için yapılmış bir oyun konumunda.

quote:

Orijinalden alıntı: Kangaxx

Matchmaking konusunu biraz daha araştırdım. Bu sorunu sadece biz yaşamıyoruz, nüfusu ve oyuncu kitlesi düşük olan ülkelerdeki oyuncular da yaşıyorlar. Örneğin Norveç veya Lüksemburg'daki oyuncular da aynı sorundan muzdarip. Bunun en büyük sebebi şu, IW açıklama yapmıştı "MW3'deki lag sorununu çözeceğiz" diye. Peki sizce nasıl çözdüler? Hatırlarsanız Black Ops'da matchmaking seçeneklerinde "locale, global" gibi seçenekler vardı. MW3'de matchmaking algoritmasını varsayılan olarak "locale" yapmışlar, bu nedenle oyun bulamıyoruz veya çok zor buluyoruz, bulsak bile çoğunluk Türk oluyor vs.

IW basit ve küstahça bir çözüm geliştirmiş. Yani Amerika için harika bir çözüm, oyuncuların büyük bölümü orada ve bu sayede dış ülkelerden onlara bağlanan olmuyor, dolayısıyla lag minimuma inmiş oluyor. Ancak Amerika, İngiltere, Fransa ve Almanya dışındaki ülkelerde bulunan oyuncular için tam bir işkence. Kendi ülkelerinde neredeyse hiç var olmayan bir toplulukla sınırlı kalıyorlar.

Bu sorun CoD'un resmi forumunda birkaç konu açılarak dile getirilmiş ancak geliştiricilerden doğru düzgün bir cevap gelmemiş. Herkesi konu açmaya davet ediyorum, var olan konulara da yazın, sesinizi duyurun. Twitter, Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerindeki MW3 / CoD / Activision sayfalarına da yazın. Ben şahsen yazdım, yabancılar da yazıyor ancak şu anda çoğunluk bu durumdan haberdar değil. Ne kadar çok kişi yazarsa o kadar etkili olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 10 Kasım 2011; 23:00:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Youtube daki tüm multi video ları 400K izleniyor. Bu seaNanners-white-jawz gibi bende sırf cod kanalı açıp kayıt yapmayı düşünüyorum. 1-2 ay içinde iyi bir capture card alıp başlicam kayıda

Hocam uğraşmayın boşuna bence, tutmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Youtube daki tüm multi video ları 400K izleniyor. Bu seaNanners-white-jawz gibi bende sırf cod kanalı açıp kayıt yapmayı düşünüyorum. 1-2 ay içinde iyi bir capture card alıp başlicam kayıda

Hocam uğraşmayın boşuna bence, tutmuyor

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Oyunda spawn sorunu var Demolation modunu çok oynarım genelde mesela A ya bomba kuruyoruz defans A da bombanın dibinden spawn oluyor

dostum bendebundan yakınıyodum gerçekten sinirbozucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan034

quote:

Alıntıları Göster
    @Galifianakis

Hocam akşam akşam fena güldürdünüz beni helal olsun size. I am the juggernaut bi7ch

• Konuda temizlik olmus tesekkuler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan034

quote:

Alıntıları Göster
    200 tl olacak oyunun ps3 versiyonu teknolojik marketlerde d&R bimeks vb. 200 tlye oyun mu olur ya alma hevesim kaçtı daha yeni aldık fifa 12 160 tlye

• Oyun bana cod 4 deki o muhteşemligi yaşatıyor gerçek heryönü ile 10 numara oyun olmuş.Bütün günüm oyunun başında geçiyor resmen.ilk gün 10 milyon satmasıda normal bu sebebten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Arkadaşlar online oyun bulmama sorununu Kangaxx araştırmış. İşin özü MW 3 şuan için resmen Amerika için yapılmış bir oyun konumunda.

quote:

Matchmaking konusunu biraz daha araştırdım. Bu sorunu sadece biz yaşamıyoruz, nüfusu ve oyuncu kitlesi düşük olan ülkelerdeki oyuncular da yaşıyorlar. Örneğin Norveç veya Lüksemburg'daki oyuncular da aynı sorundan muzdarip. Bunun en büyük sebebi şu, IW açıklama yapmıştı "MW3'deki lag sorununu çözeceğiz" diye. Peki sizce nasıl çözdüler? Hatırlarsanız Black Ops'da matchmaking seçeneklerinde "locale, global" gibi seçenekler vardı. MW3'de matchmaking algoritmasını varsayılan olarak "locale" yapmışlar, bu nedenle oyun bulamıyoruz veya çok zor buluyoruz, bulsak bile çoğunluk Türk oluyor vs.

IW basit ve küstahça bir çözüm geliştirmiş. Yani Amerika için harika bir çözüm, oyuncuların büyük bölümü orada ve bu sayede dış ülkelerden onlara bağlanan olmuyor, dolayısıyla lag minimuma inmiş oluyor. Ancak Amerika, İngiltere, Fransa ve Almanya dışındaki ülkelerde bulunan oyuncular için tam bir işkence. Kendi ülkelerinde neredeyse hiç var olmayan bir toplulukla sınırlı kalıyorlar.

Bu sorun CoD'un resmi forumunda birkaç konu açılarak dile getirilmiş ancak geliştiricilerden doğru düzgün bir cevap gelmemiş. Herkesi konu açmaya davet ediyorum, var olan konulara da yazın, sesinizi duyurun. Twitter, Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerindeki MW3 / CoD / Activision sayfalarına da yazın. Ben şahsen yazdım, yabancılar da yazıyor ancak şu anda çoğunluk bu durumdan haberdar değil. Ne kadar çok kişi yazarsa o kadar etkili olur.

Bu zaten yeni bir şey değilki adam esas pazarını düşünüp hamlesini ona göre yapıyor.

Güzel bir İngilizce metin yazılırsa herkes gönderir

• quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Arkadaşlar online oyun bulmama sorununu Kangaxx araştırmış. İşin özü MW 3 şuan için resmen Amerika için yapılmış bir oyun konumunda.

quote:

Bu zaten yeni bir şey değilki adam esas pazarını düşünüp hamlesini ona göre yapıyor.

Güzel bir İngilizce metin yazılırsa herkes gönderir

Alıntıları Göster
    Ne güzel hep Türk'ler geliyor 4 seviyede oynuyoruz işte oyunları 20-30 saniye geç bulsa ne olur sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Oyun bana cod 4 deki o muhteşemligi yaşatıyor gerçek heryönü ile 10 numara oyun olmuş.Bütün günüm oyunun başında geçiyor resmen.ilk gün 10 milyon satmasıda normal bu sebebten.

7 günde 10 milyon - 1 günde 10 milyon rakamlar yalan söylemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Oyun bana cod 4 deki o muhteşemligi yaşatıyor gerçek heryönü ile 10 numara oyun olmuş.Bütün günüm oyunun başında geçiyor resmen.ilk gün 10 milyon satmasıda normal bu sebebten.

7 günde 10 milyon - 1 günde 10 milyon rakamlar yalan söylemez

Alıntıları Göster
    Oyun başta sıkıcı geliyordu ama zaman geçtikçe zevk almaya başladım

• quote:

Oyun başta sıkıcı geliyordu ama zaman geçtikçe zevk almaya başladım

Alıntıları Göster
    Elite'i indirince 2 saat double xp diyor. Xp'ler MW3'demi geçerli yoksa Elite'de mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No-One

Elite'i indirince 2 saat double xp diyor. Xp'ler MW3'demi geçerli yoksa Elite'de mi?

Alıntıları Göster
    Çok fazla türke denk geliyorum menüdeki global online haritasına bakıyorumda baya yeşiliz bizde
  • quote:

Çok fazla türke denk geliyorum menüdeki global online haritasına bakıyorumda baya yeşiliz bizde

Alıntıları Göster
    yorum yazmisdim ilk izlenimlerim diye neden silindi aceb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid_Baris -- 11 Kasım 2011; 2:25:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solid_Baris

yorum yazmisdim ilk izlenimlerim diye neden silindi aceb

Alıntıları Göster
    resmi olarak çıktı yine looserler doluştu.. köşe başlarına pusanmı ararsın gl,rpg kullananmı ararsın

şu maraton perkini dört gözle bekliyorum alıştım mw2 den olmassa olmazım. ta 32 levelde açılcakmış oda

• 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.