Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
315.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wwertt

oyunu aldım oynadın oyun çok güzel.online hep türk var yabancıya rastlamadım. oyunu yalnızca bizler almışız sankı.

Alıntıları Göster
    Beyler oynamak isteyenler ekleyebilir : alperbjktr . Oyunun dinamiklerini vs. beğendim ama grafikte geri kalmışlar . Bu arada oyun için BC2 + 100 TL verdim .20 TL'ye almıştım BC2'yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1903alper

Beyler oynamak isteyenler ekleyebilir : alperbjktr . Oyunun dinamiklerini vs. beğendim ama grafikte geri kalmışlar . Bu arada oyun için BC2 + 100 TL verdim .20 TL'ye almıştım BC2'yi

Alper host olabiliyor musunuz GS maçından sonra online olucam bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Alıntıları Göster
    bende cod5 ve bc2 verip üzerine 75 tl verdim. world bazaarda oyun 130tl'den satılıyor bilginize, doğubank alt katında

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Alıntıları Göster
    beyler bu hatayı alan varmı aranızda :/ servera bağlanamıyorum şuan müsait değilmiş sonra tekrar dene diyor sürekli .. hiç giremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: iburakteke

beyler bu hatayı alan varmı aranızda :/ servera bağlanamıyorum şuan müsait değilmiş sonra tekrar dene diyor sürekli .. hiç giremedim

Alıntıları Göster
    Heh şöyle ya.. Popüler konulara girdi sonunda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Ban olayı şöyle.

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

Oyunun çıkışına kadar geçici olarak banlanan var multiplayerdan.

xbox da ban yemişler
    cogu xbox cı torrentten kaçak indirdi oyunu günler öncesinden belki onla alakalıdır
    ps3 de ban yok şuan herşey orjinal olduktan sonra ınfnty gibi aclar parasına bakar ancaa
  • vay be ne ara cikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

vay be ne ara cikti
    Oyunda aksiyon kesilmiyor beyler Black Ops'dan daha çok aksiyon var almanızı şiddetle öneririm.
    Bir de oyun direk veteran da başladım platinum için 6. platinumum olacak inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

vay be ne ara cikti
    50km yol gittim arabayla,2-3 saat şubeye gelişini bekledim ve sonunda aldım.Hayatımda yaptığım en hızlı alışveriş oldu 800 km öteye spottan alarak bayramdan önce oynamam hayal diyordum ama oldu.Gittigidiyor'dan world_bazaar'a sonsuz teşekkürler.

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

PSN: Darklord-TR
    15-20 dk ilk incelemenin ardından multideyim ekleyin oynayalım.

• Oyunu jelatinlimi jelatinsiz mi aldınız arkadaşlar?maltepede mix bilişim diye bir yerden aldım.neden jelatinsiz diye sordum.resmi çıkış tarihinden önce getirttiğimiz için jelatinsiz olduğunu söyledi.merak ettim diğer yerlerde satılanlarda mı jelatinsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

Oyunu jelatinlimi jelatinsiz mi aldınız arkadaşlar?maltepede mix bilişim diye bir yerden aldım.neden jelatinsiz diye sordum.resmi çıkış tarihinden önce getirttiğimiz için jelatinsiz olduğunu söyledi.merak ettim diğer yerlerde satılanlarda mı jelatinsiz.
    arkadaşlar online a nasıl girebiliyosunuz ya bende girilmiyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy1905

arkadaşlar online a nasıl girebiliyosunuz ya bende girilmiyo ?

Alıntıları Göster
    onlineda sorunmu çıktı beyler herkes şikayet etmeye başladı kapattılarmı serverı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

Oyunu jelatinlimi jelatinsiz mi aldınız arkadaşlar?maltepede mix bilişim diye bir yerden aldım.neden jelatinsiz diye sordum.resmi çıkış tarihinden önce getirttiğimiz için jelatinsiz olduğunu söyledi.merak ettim diğer yerlerde satılanlarda mı jelatinsiz.
    Bugün yurt dışına giden bir tanıdığım vardı bizim taraftaki free shop ta oyun varsa al demiştim 70 euro muymuş oha lan bakalım ispanya sınırında kaç para. 130 a alanlar iyimiş valla
  • Hem MW3 hem Elite alan varmı aramızda ? Varsa biraz resim koyabilirmi ?
    Ben çok kararsızım Tr Psnden vazgeçip UK açmada hazır 32 lvl olmuşken TR den devam edeceğim galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bugün yurt dışına giden bir tanıdığım vardı bizim taraftaki free shop ta oyun varsa al demiştim 70 euro muymuş oha lan bakalım ispanya sınırında kaç para. 130 a alanlar iyimiş valla

Alıntıları Göster
    oyunu sonunda aldım
    ekleyin oynarız LastChanceTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

oyunu sonunda aldım
    ekleyin oynarız LastChanceTR

Alıntıları Göster
    Adam oyunumu mahvetti ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blondie

Adam oyunumu mahvetti ya

Alıntıları Göster
    Olan konuya o an bakanlara oldu,oyunu aldıktan sonra single'a giresim kalmaz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 5 Kasım 2011; 18:53:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

bende franadayim aynen burda da 70 euro siparis verdim coktandir sali gunu alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Olan konuya o an bakanlara oldu,oyunu aldıktan sonra single'a giresim kalmaz artık

Alıntıları Göster
    Ne zevk alıyorlar anlamıyorum başkasının oyun keyfini kaçırınca ALLAH BELASINI VERSİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turboctopus

Ne zevk alıyorlar anlamıyorum başkasının oyun keyfini kaçırınca ALLAH BELASINI VERSİN.

Alıntıları Göster
    adminden uzaklıştırmasını dilerim o trollü
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.