Bildirim
CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (266. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Oyunun Campaign'ini bitirdim ve yok böyle bir oyun müzikleri de grafikleri de süper!!! Kim ne derse desin, daha iyisi yapılana kadar (MW4 falan :) ) MW3 dışında birşey oynayabileceğmi sanmıyorum.
Campaign'e ara verdikçe de Spec Ops takıldım ve gerek survival mode gerekse spec ops daki missionlar olsun mükemmel ötesi. Hele hele MW2 den hatırlarsınız The Pit bölümü var ki ( Spoiler olacağını zannetmiyorum) the pit bölümünde kartondan köpekler geliyor üstünüze üstünüze
Yok artık dedim.
Campaign'de şunu da yapsalar dediğim herşey var. Multi'de kullanacağınız her silahı her perk'i kullanıyorsunuz nerdeyse.
Özellikle Ghost hayranlarının çok sevineceği an da Campaign'in bitimi ve creditlerin sonunun gelmesiyle yaşanıyor ki kesinlikle tadılması gereken bir zevk.
Kaçırılmaması gereken bana göre kim ne derse desin sahip olduğum 57 oyunluk arşivin 1 numarası
Casper kaçar.
Stay Frosty!!!
-
@Tinúviel
Ensar kisa incelemen güzel ve yerinde olmus ellerine saglik.. Grafik olarak Multiplayer`da cidden cok mu siritiyor,yoksa MW2`den de kötü mü? MW2 ayarinda olsa da yeter,MW2`nin Multi grafikleri,isiklandirmalar vs güzeldi,sahsen begeniyordum Multi görüntüsünü..
Az daha bahset yahu Multiden catlayacam burda,hic Video falan da yokBirsürü yere gittim "Su anda satis yapamayiz,kaybol burdan" diye disladilar beni,cok zoruma gitti
-
Ghost reis
https://store.donanimhaber.com/1c/c5/49/1cc5493fdc8e7fc4ab6b12a969201d35.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tony_almeida -- 5 Kasım 2011; 21:42:24 >
-
Oyunu alıp hemen eve gelip multiye daldım. Menü tasarımından tutta oyunun grafiklerine kadar bu nesile yakışmayacak bir oyun. -
-
Orijinalden alıntı: tony_almeida
Ghost reis
Resim için sağol dostum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperwilson -- 5 Kasım 2011; 21:37:01 > -
multiplayer a giremiyorum ps3 de şok vaziyetteyim yardımcı olabilecek varmı acaba You must have an active network connection to play online or over a local network uyarısını veriyor neden acaba -
-
yaw arakadaş burası mw3 un konusu bf3le kıyaslama konusu degıl oyunla ılgılı bılgılerı konusalım kıyaslamayı degıl -
quote:
Orijinalden alıntı: By_Meto
quote:
Orijinalden alıntı: kaan636
Multiplayera girmiyorbu sorun bı tek bendemi var?
dostum nerden aldın oyunu?
Karşıyaka ugur elektronikten aldim hocam -
quote:
quote:
quote:
Karşıyaka ugur elektronikten aldim hocam
kaç tl idi? -
oyunun 3d sini deneyen oldu mu acaba? -
quote:
quote:
quote:
quote:
kaç tl idi?
150
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
kaç tl idi?
150
teşekkürler bu arada pahalıymış
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
kaç tl idi?
150
teşekkürler bu arada pahalıymış
Heryerde öyle malesef izmirde.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1903alper
quote:
Arkadas listemde 3 kisi suanda multiplayer oynuyor bu nasıl oluyo?
kaan ben black ops oynar gibi oynadım direk bi sorun cıkmadı bende . baska bi hesaptan girip oynamayı dene muhtemelen sorunun cozulecektır .
Valla Alper benim us psn deniyorum olmuyo, tr psndende denedim ondada hata aldim -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan636 -- 5 Kasım 2011; 21:58:53 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X