Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
313.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Missions bölümlerini belki en fazla 2 defa bitiririm veteran'da, ama survival deyince akan sular durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

Müzikleri Hans Zimmer'ın hazırlamaması büyük bir eksik bana göre, MW2'deki gibi çok iyi müzikler beklemesek yanlış olmaz.

Müzikleri keşke Hans Zimmer yapsaydı. Hans Zimmer MW2'yi arka arkaya 2-3 kere bitirme sebebimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

Müzikleri Hans Zimmer'ın hazırlamaması büyük bir eksik bana göre, MW2'deki gibi çok iyi müzikler beklemesek yanlış olmaz.

kesinlikle umarım yanılırım ama müzikler mw2 kadar iyi olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Cod multiden zerre zevk almayan biri olarak Mw3 coop için illaki Psn listemizden biri ile oynama zorunluluğunun kalkmış olması beni sevindirdi hacılar

Online coop candır

reis 3 yıldız aldıktan sonra arkadaşlar dışında co-op oynanırmı bilmiyorum ama sen oynarsan senin açından iyi

Coop görevler zaten 15gün götürür en zorda, keyfide girerim reis
    Ama multisine ayrı bir sinirimde var zevk almamamın yanında.
    Nadirde olsa girerim multiyede.

reis bunu survival moduda var bf3 ün multisi daha güzel manyak haritalar var yeni bilgier geldi ama senin durumun var tabi

hikaye modunu 4 5 defa bitirirm kesin survival special ops derken ohhoho multi yede ben pek uğramam arkadaş falan gelirse oynarım herhalde

• Mactavish
    Bana Bf3 deme.
    Kalbim yaralııı göönlüm yaralıı.... Hata yapmayacaklardı
    Bc2'ye selam oynamaya devam
    Survival diyede ayrı mod varsa, ohhhoo yaşadık
  • quote:

Mactavish
    Bana Bf3 deme.
    Kalbim yaralııı göönlüm yaralıı.... Hata yapmayacaklardı
    Bc2'ye selam oynamaya devam
    Survival diyede ayrı mod varsa, ohhhoo yaşadık

aynen reis

• Premium Elite kullanıcıları Her hafta 1 adet yeni map alacak,paket toplandığında(yine 4 harita muhtemelen) genel kullanıcıya eski usül satışa çıkacak.

• Vidyolar super eline saglik kardesim.
  • Kanım dondu izlerken
  • Kopekleri Call of Duty World at War da boyunlarina picak sapliyabiliyorduk, simdi MW3 de kafasindan tutup boynunu kirabiliyoruz ilk vidyoda gosterilmis. AK47, ACR, UMP 45, bunlar tercih edilir birde MW3 de ben MP5 i epey bir beyeniyorum normal sartlarda oynamam ama MW3 vidyolarindaki MP5 hosuma gidyor.
  • Kanım dondu izlerken
  • Kanım dondu izlerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Kanım dondu izlerken

ısıtılam kardeşim BU ARADA GRAFIK FALAN KOTU DIYENLER HİÇ KİMSE KONUŞMASIN ADAMLAR OYUN YAPIYOR BU SENDE HERKES CODCU. MW3 MULTİ AKAR AGA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost-riley -- 14 Ekim 2011; 17:10:40 >
  • videolar dehşet, aksiyon budur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Kopekleri Call of Duty World at War da boyunlarina picak sapliyabiliyorduk, simdi MW3 de kafasindan tutup boynunu kirabiliyoruz ilk vidyoda gosterilmis. AK47, ACR, UMP 45, bunlar tercih edilir birde MW3 de ben MP5 i epey bir beyeniyorum normal sartlarda oynamam ama MW3 vidyolarindaki MP5 hosuma gidyor.

MW1 ve MW2'de de boynunu kırabiliyordun hocam.
  • Videolar harika her zaman Cod'u aldığımda direk Online'a dalardım bu sefer ilk önce single'ı bitirecem
  • bende hep sinle dalardım bu sefer onlin dalacam
  • Single + Online + Coop olarak gidicek bende
  • Hans Zimmer nasıl yok ya?! Tam bir fiyasko benim adıma. Keşke olsaydı.
  • çıksın artık.. baksana nasıl sabırsız herkes

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.