Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
313.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • black ops ta ki mayinlardan falan korunmamizi saglayan ozellik mw3 de olacak mi ve mw2 de var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: suffer_me

müziklerini brian tyler yapıyormuş. the expendables, fast five , final destination, eagle eye gibi filmlerin müziklerini yapmış bir besteci. hans zimmer'ı aratmıycak galiba.

Alıntıları Göster
    Call of Duty World at War daki Owerkill'i alir, Assault AK-47, ikinci silahimda M82 - Barrett evelALLAH aninda S&D akar.
    .

]

]

]

]

• quote:

Orijinalden alıntı: 120slim_fintr

quote:

Orijinalden alıntı: ghost-riley

ewet cod ELİTE ingiltere psn de on sipariş açılmış yakında tr psnde gelır dıe umud edıyorum

fiyat kac £ hocam ?

34.99 olması lazım yanlıs hatırlamıosam ama trye gelır hftaya dıye umuorum
  • benim soruma cevap up da
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

benim soruma cevap up da

mw2de war mw3 tede olur
  • mw2 de hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

mw2 de hangisi

Equipment bölümünde Blast Shield olması lazımdı ismi yanlışım varsa düzeltin.
  • tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraSvari64

tesekkurler
    Dün gece pekte cevap beklemeden Glen Schofield'a(Sledgehammer stüdyo şefi) MW3'ün tek kişilik senaryosunda karanlık ve Dead Space'i andıran ufak tefek gerilim öğeleri varmı diye sormuştum.O yaşta bilgi birikiminde ve karizmada bir stüdyo şefi olmasına rağmen her türlü soruyu cevaplamaya özen gösteriyor.Soruma cevap olarak MW3'de değişik bir atmosfer oluşturduklarını,seslerin senaryonun aktarımı ve anlatımının önemli dönüm noktası olan yerlerin Dead Space' benzer tarza değişik bir şekilde sunulduğunu söyledi.

Düşününce piyasanın atmosfer açısından en baba iki oyunundan biri MW serisi biri Dead Space bu ikisini yapan adamların ortak bir projede olması "iyiki Infinity Ward" de bir kan değişimi olmuş dedirtiyor bana.Çünkü eski Infinity Ward'ın başındaki isimler MW2'den önce artık MW ve CoD yapmak istemediklerini ve başka bir türe yönelmek istediklerini söylüyorlardı o adamlara 3.kez zorlama bir Modern Warfare yaptırmak yerine böyle yapılması bence çok daha iyi oldu,bekleyip göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Call of Duty World at War daki Owerkill'i alir, Assault AK-47, ikinci silahimda M82 - Barrett evelALLAH aninda S&D akar.
    .

]

]

]

]

ak 47'nin şekli güzel olmamış bence mw2'deki hali daha hoştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

.

]

]

]

]

ak 47'nin şekli güzel olmamış bence mw2'deki hali daha hoştu.

Alıntıları Göster
    sanki battlefield 3'deki Barrett daha güzel gibi geldi gözüme daha iyi tasarlanmış gibiydi ama buda güzel. ben esas m4 ve mp5 modelemelerine bayılıyorum mw3'te.

• quote:

Orijinalden alıntı: 120slim_fintr

quote:

Orijinalden alıntı: ghost-riley

ewet cod ELİTE ingiltere psn de on sipariş açılmış yakında tr psnde gelır dıe umud edıyorum

fiyat kac £ hocam ?

Alıntıları Göster
    @ In Isaac We Trust evet Normal sartlarda hic bir seride MP5 i severek oynadigimi hatirlamam ama MW3 vidyolarinda MP5 gozume gayet hos gozukuyor.
  • quote:

@ In Isaac We Trust evet Normal sartlarda hic bir seride MP5 i severek oynadigimi hatirlamam ama MW3 vidyolarinda MP5 gozume gayet hos gozukuyor.

Alıntıları Göster
    MW2 de ACR ve UMP45 e bayılıyordum bakalım bu oyunda bu silahlar beklentilerimi karşılayabilicekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

MW2 de ACR ve UMP45 e bayılıyordum bakalım bu oyunda bu silahlar beklentilerimi karşılayabilicekmi

Alıntıları Göster
    Ben de AK 47 ve İntervention'a bayılıyordum MW2'de, İntervention daha gözükmedi bile AK-47'de bi garip olmuş scope takınca şekillenir ama o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 16 Ekim 2011; 18:44:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

Ben de AK 47 ve İntervention'a bayılıyordum MW2'de, İntervention daha gözükmedi bile AK-47'de bi garip olmuş scope takınca şekillenir ama o.

Alıntıları Göster
    Intervention, MW3'te olmayacak diye biliyorum. Çok fena silah ama ya keşke olsaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

Intervention, MW3'te olmayacak diye biliyorum. Çok fena silah ama ya keşke olsaydı

Nasıl olmaz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Nasıl olmaz ya

Yerini dolduracak aynı tarz bir sniper elbet olacaktır.
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl olmaz ya

Alıntıları Göster
    Dolduracak bir silah olmalı zaten cod 4 - m40a3 mw2 - intervention mw3 - ?? inş güzel bi single shot snip olur oyunda

• quote:

quote:

quote:

Nasıl olmaz ya

Alıntıları Göster
    Intervention efsane ya,keşke olsaydı ama olsun onun yerine Barrett var Onun yerine Black Opstaki sniper olacak L96A1'di sanırım adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 16 Ekim 2011; 21:22:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Intervention efsane ya,keşke olsaydı ama olsun onun yerine Barrett var Onun yerine Black Opstaki sniper olacak L96A1'di sanırım adı

İyi hatırlattınız L96A1'nın günümüz versiyonu var MW3'te. İnvertention'ın yerini o alır artık
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.