Bildirim
CNBC-e Şubat Sayısı -Kanka Kanunu-
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pm atmıştım
Madem uyumuyorsun ts'ye gel
_____________________________ -
Aldim bugun d&r dan, guzel olmus baya, eglenceli :-) -
kaç sayfa? _____________________________ Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim, o kadar! | Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han
"Evet bende korkuyorum ama yürümemi gerektiren sebepler, korkmamı gerektiren sebeplerden daha fazla" | Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. -
Yarın alayım öyleyse. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kasr-ı arifan
kaç sayfa?
150_____________________________ -
Bende dün aldım bakırköyden biraz okuma fırsatım oldu güzel
Ama baskısı kötü
_____________________________ Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim, o kadar! | Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han
"Evet bende korkuyorum ama yürümemi gerektiren sebepler, korkmamı gerektiren sebeplerden daha fazla" | Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Xerias
quote:
kaç sayfa?
150
Yuh içinde ne var ki içerik nedir ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CambazTr
quote:
quote:
kaç sayfa?
150
Yuh içinde ne var ki içerik nedir ?
Anayasa gibi dusun :D_____________________________ -
Acil edinmem gerek ama Konya'da satan yer bulacaksın da o kadar yolu gideceksin de büyük ihtimal kalmamış olacak
dipnot:ölü şehir gelmeyin_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CambazTr
quote:
quote:
kaç sayfa?
150
Yuh içinde ne var ki içerik nedir ?
Cümleler kısa kısa
ben izmir karşıyakada bulamadım dergiyi _____________________________ Eski kullanıcı adı: red a!ert -
İstanbul Avcılar'da bulamadım. Yarın bakarım yine bir kaç yere. _____________________________
Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will!
-
ayrıca bulabilen olursa dergi parasını yollamak kaydıyla alıp yollayabilir mi bana? _____________________________ Eski kullanıcı adı: red a!ert -
Yarın harç parasını yatırmaya giderken bakayım, ne zamandır almıyorum
_____________________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
Mustafa Kemal ATATÜRK -
Benim dergiyi aldığım bayide eminim 10-15 civarında dergi vardır.

quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
Acil edinmem gerek ama Konya'da satan yer bulacaksın da o kadar yolu gideceksin de büyük ihtimal kalmamış olacak
dipnot:ölü şehir gelmeyin
Haklısın.Konya
izmir torbalıda yok bulamadım _____________________________ -
Ne kadar ya?
Bi de Ankara'dan alan nerden aldığını yazabilir mi?_____________________________ Leyla ile Mecnun/Ben de Özledim/İşler Güçler/Kardeş Payı/Kyle XY/Prison Break/Dexter/Person of Interest/Sherlock/Breaking Bad/Supernatural/Fringe/House M.D./
True Blood/Da Vinci's Demons/The Mentalist/Skins/Misfits/Blue Mountain State/The Dead Zone/The Inbetweeners/Chuck/Spartacus/Shameless/Family Guy/
How I Met Your Mother/The Walking Dead/Arrow/The Vampire Diaries/Death Note/Alphas/Revolution/Lost/Heroes
Benzer içerikler
- anna karenina hangi yayınevinden okunmalı
- dan brown kitapları
- ölümle ilgili şiirler
- manipülasyon kitap
- entelektüel birikim için okunması gereken kitaplar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Renksiz baskı ama içeriği gayet iyi, isteyenlere duyurulur.