Sonuç açıklama saatleri(yıllardır girdiğim sınav tecrübelerimden) : 10:00 , 14:00 , 17:00 ... saatleri oldu hep... Buradan yola çıkarak ta açıklanmaz %99 geceden..
Gece acıklanır fakat e-devlet çöker
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
quote:
Orijinalden alıntı: Berkant89
quote:
Orijinalden alıntı: gk1925
4 saat sonraaa burası yıkılırrrrr
Yok dostum ya yarın öğlene kadar açıklanmaz..
Sonuç açıklama saatleri(yıllardır girdiğim sınav tecrübelerimden) : 10:00 , 14:00 , 17:00 ... saatleri oldu hep... Buradan yola çıkarak ta açıklanmaz %99 geceden..
Gece acıklanır fakat e-devlet çöker
Alıntıları Göster
En iyisi biran önce uyumak sanırım, böyle geçmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SeniorDuke
Beyler İskenderun çıkarsa denize girelim birliğe teslim olmadan Tekilalar benden
ben şuan iskenderundayım burda yaşıyorum denize gircek hava yok :)
quote:
Orijinalden alıntı: Precious89
bu foruma bakmasam aklıma bile gelmiyor açakçası :D (konuya abone olmasak oda olmayacak) yok 10 dediniz yok 9 yok 8 geldi işte o gün saymayın ya :D
+1
quote:
Orijinalden alıntı: JiOxP
quote:
bu foruma bakmasam aklıma bile gelmiyor açakçası :D (konuya abone olmasak oda olmayacak) yok 10 dediniz yok 9 yok 8 geldi işte o gün saymayın ya :D
+1
Alıntıları Göster
Doğu, Batı Allah hepimize hayırlı bir yer nasip eylesin inş...
quote:
Orijinalden alıntı: JiOxP
quote:
+1
Alıntıları Göster
inş kütahya hava er tugayı çıkar çok ıstıyorum turizm jandarmada olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: drag1o
Doğu, Batı Allah hepimize hayırlı bir yer nasip eylesin inş...
Alıntıları Göster
2 saat 45 dakika 36 sanıye 21 salise :)
quote:
Orijinalden alıntı: ozgunergun
12 den sonra acıklanıyor mu yane ?
quote:
Orijinalden alıntı: -Rusher-
quote:
Alıntıları Göster
görücez bukadar bekledık bıraz daha beklıyelım.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
12 den sonra açıklanacak sanırım . askeriye işi belli olmaz sabahada aksaya bilir. vakit geçmiyor. en iiyi si kurtlar vadisi var ona bakayım xd zaman geçer..
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
sanki ben gidecekmişim gibi heycanlıyım
quote:
Alıntıları Göster
12.30 a kadar bi bekleyek :D
quote:
12.30 a kadar bi bekleyek :D
Alıntıları Göster
arkadaşlar demin mahalleden arkadaşla konuştum.
89/1 gitti. Onlar mahallede toplanmış içiyolarmış 12 den sonra arkadaşı msj atmış açıklandı diye. Gece öğrenmişler yani.
Umutluyum birazdan açıklancak.
quote:
Orijinalden alıntı: stf11
arkadaşlar demin mahalleden arkadaşla konuştum.
89/1 gitti. Onlar mahallede toplanmış içiyolarmış 12 den sonra arkadaşı msj atmış açıklandı diye. Gece öğrenmişler yani.
Umutluyum birazdan açıklancak.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar Son 2 saat 5 dk :) Gece 1 e kadar 10 dakikada bir tıklıcam açıklanmazsa direk yatıcam alarmı sabah 6'ya kurucam bakçem :) Açıklanmadıysa sabah 10:00 'da bi da bakıcam yine bakttım açıklanmamış öğlen birde bakarım :) :)
quote:
Orijinalden alıntı: alicanoalicans
Arkadaşlar Son 2 saat 5 dk :) Gece 1 e kadar 10 dakikada bir tıklıcam açıklanmazsa direk yatıcam alarmı sabah 6'ya kurucam bakçem :) Açıklanmadıysa sabah 10:00 'da bi da bakıcam yine bakttım açıklanmamış öğlen birde bakarım :) :)
naptın hacı. Bukadar kasma.
quote:
Orijinalden alıntı: alicanoalicans
Alıntıları Göster
Arkadaşlar inş açıklanır asalda 4 şubat diyo,askerlik şubesi 10 şubat diyo,komutana soruyorum 12 şubat diyo karıştı ortalık valla bende heyecanla sizin yorumlarınızı okuyorum.kısmet inş beklediğimiz gibi 00.00 itibariyle açıklanır yoksa beni bu gece uyku tutmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: kartallihk
Arkadaşlar inş açıklanır asalda 4 şubat diyo,askerlik şubesi 10 şubat diyo,komutana soruyorum 12 şubat diyo karıştı ortalık valla bende heyecanla sizin yorumlarınızı okuyorum.kısmet inş beklediğimiz gibi 00.00 itibariyle açıklanır yoksa beni bu gece uyku tutmaz.
Asaldan âlâ komutan olmaz herhalde. Bekliyoruz heycanla.. Bu gece olmadı enfazla sabaha sarkar.
quote:
Orijinalden alıntı: jsrcb
quote:
Orijinalden alıntı: kartallihk
Asaldan âlâ komutan olmaz herhalde. Bekliyoruz heycanla.. Bu gece olmadı enfazla sabaha sarkar.
Alıntıları Göster
ya beyler nedir bu 00.00 beklemeler hiç ümitlenmeyin 00.00'da açıklanmaz yarın öğlen veya akşamüstü
quote:
Orijinalden alıntı: Saurone
ya beyler nedir bu 00.00 beklemeler hiç ümitlenmeyin 00.00'da açıklanmaz yarın öğlen veya akşamüstü