Beyler sonucunu öğrenen burada açıklayıversin.Olumlu yada olumsuz mesajlarınızı bekliyoruz.Gece 24:00'ten sonra burayı boş bırakmayalım.Anlık istihbarat istiyoruz.Öğrenen çabucak yazsın Gerçi ilk ben öğrenicem sizi bilgilendiririm
Selam tertipler gezerken öle gördüm bende birkaç bişiler yazayım dedim ben tecilimi eylül 2010 da bozdurmuştum 5 ay geçmiş büyük ihtimal şubat da askere gidicem e devletden ögreniliormuşş 4 şubatda 4 şubata bağlayan geceyi beklicemm herkeze hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Saurone
ya beyler nedir bu 00.00 beklemeler hiç ümitlenmeyin 00.00'da açıklanmaz yarın öğlen veya akşamüstü
Adam KGT beyler dağılın
gece açıklanır yaa onlar sistemi otomatik devreye sokarlar o saatde açıklanırr :)
gece 2 ye kadar kilitlenir.bizim arkadaş gece 2 de öğrenebildi.site göçmüştü bakalım nolcak.
quote:
Orijinalden alıntı: tipsy06
gece açıklanır yaa onlar sistemi otomatik devreye sokarlar o saatde açıklanırr :)
Dostum tuttum seni
quote:
Orijinalden alıntı: alicanoalicans
quote:
Dostum tuttum seni
merakle beklioruz hadi bakalım e devlet şifresi hatalıdır dior bende girdim kaç kere acaba şifre iptalmi oldu yada şifresizde bakabilirmiyiz e devletden ?
ıyı aksamlar beyler bende sızın gıbı beklemedeyım benım kutuğum elazığ-maden bugun maden şubeyi aradığımda ayın 10nun da ara dedıler ızmırde yaşıyorum izmir konak şubeyi aradığımda ise yarın ogleden sora dedıler bakalım gece acıklancakmı
arkadaşlar saat 12 de teker teker girelim siteye birden yüklenmeyelim :)))
zarftan çıkan şifreyi hemen değiştirmelisin ama aldığın gün içinde değiştirebiliyorsun diye biliyorum benim şifrede sorun yok beklemye devam.............
özgünergün gitceğinden eminsin bakıom imza güzel olmuş
patlamasın...
beyler e devlet şifrem hatalı dior şifresiz giriş yapsak acaba yine görürmüyüzz ?
beklemeye devammm
quote:
beyler e devlet şifrem hatalı dior şifresiz giriş yapsak acaba yine görürmüyüzz ?
hayır. Şifreni değiştirmedin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: é r s é
özgünergün gitceğinden eminsin bakıom imza güzel olmuş
patlamasın...
inşaallah patlamaz kardeş. gitmem lazım bir an önce çok sıkıldım böle. bir an önce gidip geleyim ona göre düzenimi kurcam yaşta geldi geçiyo
quote:
Orijinalden alıntı: ykabayel
zarftan çıkan şifreyi hemen değiştirmelisin ama aldığın gün içinde değiştirebiliyorsun diye biliyorum benim şifrede sorun yok beklemye devam.............
ben şifreyi alalı çok uzun zaman oldu degiştirmiştim zaten ama yine belli bi süreden sonra degiştirmekmi gerekior ?
3 ayda bir girip güncellenmesi gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: gk1925
anladım buradan bi arkadaş banada bakar inş :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gk1925
anladım buradan bi arkadaş banada bakar inş :D
bakamaz herkesin şifresi kendine özel
Bazı arkadaşlar yazmış ama cidden 00:00 itibariyle açıklandığı olmuş mu ya daha önceki zamanlarda