Sonuç açıklama saatleri(yıllardır girdiğim sınav tecrübelerimden) : 10:00 , 14:00 , 17:00 ... saatleri oldu hep... Buradan yola çıkarak ta açıklanmaz %99 geceden..
Gece acıklanır fakat e-devlet çöker
En iyisi biran önce uyumak sanırım, böyle geçmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SeniorDuke
Beyler İskenderun çıkarsa denize girelim birliğe teslim olmadan Tekilalar benden
ben şuan iskenderundayım burda yaşıyorum denize gircek hava yok :)
quote:
Orijinalden alıntı: Precious89
bu foruma bakmasam aklıma bile gelmiyor açakçası :D (konuya abone olmasak oda olmayacak) yok 10 dediniz yok 9 yok 8 geldi işte o gün saymayın ya :D
+1
Doğu, Batı Allah hepimize hayırlı bir yer nasip eylesin inş...
inş kütahya hava er tugayı çıkar çok ıstıyorum turizm jandarmada olabilir
2 saat 45 dakika 36 sanıye 21 salise :)
quote:
Orijinalden alıntı: ozgunergun
2 saat 45 dakika 36 sanıye 21 salise :)
12 den sonra acıklanıyor mu yane ?
görücez bukadar bekledık bıraz daha beklıyelım.
12 den sonra açıklanacak sanırım . askeriye işi belli olmaz sabahada aksaya bilir. vakit geçmiyor. en iiyi si kurtlar vadisi var ona bakayım xd zaman geçer..
sanki ben gidecekmişim gibi heycanlıyım
12.30 a kadar bi bekleyek :D
arkadaşlar demin mahalleden arkadaşla konuştum.
89/1 gitti. Onlar mahallede toplanmış içiyolarmış 12 den sonra arkadaşı msj atmış açıklandı diye. Gece öğrenmişler yani.
Umutluyum birazdan açıklancak.
Arkadaşlar Son 2 saat 5 dk :) Gece 1 e kadar 10 dakikada bir tıklıcam açıklanmazsa direk yatıcam alarmı sabah 6'ya kurucam bakçem :) Açıklanmadıysa sabah 10:00 'da bi da bakıcam yine bakttım açıklanmamış öğlen birde bakarım :) :)
quote:
Orijinalden alıntı: alicanoalicans
Arkadaşlar Son 2 saat 5 dk :) Gece 1 e kadar 10 dakikada bir tıklıcam açıklanmazsa direk yatıcam alarmı sabah 6'ya kurucam bakçem :) Açıklanmadıysa sabah 10:00 'da bi da bakıcam yine bakttım açıklanmamış öğlen birde bakarım :) :)
naptın hacı. Bukadar kasma.
Arkadaşlar inş açıklanır asalda 4 şubat diyo,askerlik şubesi 10 şubat diyo,komutana soruyorum 12 şubat diyo karıştı ortalık valla bende heyecanla sizin yorumlarınızı okuyorum.kısmet inş beklediğimiz gibi 00.00 itibariyle açıklanır yoksa beni bu gece uyku tutmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: kartallihk
Arkadaşlar inş açıklanır asalda 4 şubat diyo,askerlik şubesi 10 şubat diyo,komutana soruyorum 12 şubat diyo karıştı ortalık valla bende heyecanla sizin yorumlarınızı okuyorum.kısmet inş beklediğimiz gibi 00.00 itibariyle açıklanır yoksa beni bu gece uyku tutmaz.
Asaldan âlâ komutan olmaz herhalde. Bekliyoruz heycanla.. Bu gece olmadı enfazla sabaha sarkar.
ya beyler nedir bu 00.00 beklemeler hiç ümitlenmeyin 00.00'da açıklanmaz yarın öğlen veya akşamüstü
quote:
Orijinalden alıntı: Saurone
ya beyler nedir bu 00.00 beklemeler hiç ümitlenmeyin 00.00'da açıklanmaz yarın öğlen veya akşamüstü