Şimdi Ara

91\1 ŞUBAT 2011'DE ASKERE GİDECEKLER (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.820
Cevap
0
Favori
124.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LsR

Bana banko Manisa çıkacak SS alın

benim askerlilte sanırım üst biter.. ama acemiliğe handikap vereyim mi diye düşünüyorum,fakat usta birliği ise en az 4 gol olur.. sizlerin yorumları alayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İğrenç Espiri Uzmanı

benim askerlilte sanırım üst biter.. ama acemiliğe handikap vereyim mi diye düşünüyorum,fakat usta birliği ise en az 4 gol olur.. sizlerin yorumları alayım :)

7+ oyna
  • Bende hep doğu çıkacakmış gibi geliyor, nedense. Hayırlısı artık.
  • Arkadaşlar şuraya yazıyorum bana İskenderun Denizci Alayı çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Orijinalden alıntı: İğrenç Espiri Uzmanı

7+ oyna

acemi liginde,mıntıka ve içtimaya beraberlik verdim.. eğitimlere ise 7+ vermek en mantıklısı ve tabiki banyo bu maçta mağlup olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 3 Şubat 2011; 19:15:10 >
  • Nefesler tutuldu as-al ın sonuçları açıklaması bekleniyor. 91/1 ler heycan var mı?
  • düne kadar heyecan yoktu heyecanlanmaya başladım fena şekildeee banada manisa çıkıcak naa yazıom buraya :)
  • çıkarsa kütahya hava er eğitim kesin caps alın
  • Isparta kayseri foça kırkağaç(manisa) falan çıkmasında :D iskenderun antalya istanbul burdur falan olabilir :D
  • ılk yarı 1 ıkıncı yarı 2 olur.acemılıkte cekerız ustada macı cewırırız.en iyi oran herzaman 1 den 2 dir.:)
  • ben şimdi bir kupon yaptım

hava kuvvetleri - kara kuvvetleri maçına 1 verdim
    jandarma - deniz kuvvetleri maçına da 2 verdim

eğer hava ve deniz final oynarsa ben deniz kuvvetleri bu maçı alır diyorum siz ne diyorsunuz?
  • favorim jandarma
  • 0 olur
  • arkadaşlar sizlerinde tahminleri veya kuponları varsa yazın :=)
  • Beyler İskenderun çıkarsa denize girelim birliğe teslim olmadan Tekilalar benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo_ramirez -- 3 Şubat 2011; 19:58:50 >
  • 4 saat sonraaa burası yıkılırrrrr
  • Ben birçok akrabama nereye düşer sence diye yorumlar alıp bir deftere yazmıştım , bakalım kimin tahmini tutacak

Acayip heyacan başladı bende ya , o sayfaya bakarken kalbim durmazsa iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gk1925

4 saat sonraaa burası yıkılırrrrr

Yok dostum ya yarın öğlene kadar açıklanmaz..

Sonuç açıklama saatleri(yıllardır girdiğim sınav tecrübelerimden) : 10:00 , 14:00 , 17:00 ... saatleri oldu hep... Buradan yola çıkarak ta açıklanmaz %99 geceden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

en rahat benmiyim ya :D

Cidden rahat mısın yahu Bende biraz rahattım ama yinede gurbet yahu... Ailemi , arkadaşlarımı , sevdiğimi uzun süre görememek düşüncesi falan koyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkant89

quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

en rahat benmiyim ya :D

Cidden rahat mısın yahu Bende biraz rahattım ama yinede gurbet yahu... Ailemi , arkadaşlarımı , sevdiğimi uzun süre görememek düşüncesi falan koyuyor

aynen kardeş durumumu özetlemişsin :D
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.