farklı bi hava olacak Pazartesi günü, heyecanla bekliyorum bu müthiş maçı. Jose Mourinho'nun da gelmesiyle 2-3 kat daha arttı bu rekabet. ben Real Madrid'in yenilmeyeceğini düşünüyorum, Mesut umarım bi gol atar.
Real Madrid
quote:
Orijinalden alıntı: John Dillinger
Geçen seneki son maçtada ibre Real'de idi ama Messi ibreyi dik bir şekilde geri verdi
Forza BARCA..
ama karşıda mourinho var.
En son maç Öss den önceki gün olduydu, öss her sene oluyor mantığı ile (sanki maç olmuyormuş gibi) gece gece izlemiştim. Bu sene de eve çıkmadan izleyemem sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
Real Madrid'i bilememde Mourinho yenilmez.
quote:
Orijinalden alıntı: propesyonel
Katalunya'ya bak sen ülke içinde ülke olmuş adamlar
Özerk olduğuna göre sana da fazla konuşma hakkı kalmıyor!
Antimadritista diyorum her zamanki gibi evimizde zorlayıp,evlerinde tavşanları görüp bu yıl da ligi bize bırakıcaklar...
sezon başından beri performanslara bakarsak real alır gibi duruyor ama.. barçada da messi diye bir bug var..
topla oynamada yine üstün olacaktır barça ama.. real duran top veya kontra ataklarla barçanın ipini çekebilir.
2 ihtimalli maç bence. berabere bitmez
Yeterli sanırım morinyo fark etmez.
Son yılların en zevkli ve çekişmeli maçını bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
quote:
Orijinalden alıntı: OnuR
bu resmin photoshop olduğunu bütün dünya öğrendi DH'deki Barça fanları öğrenemedi
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
Şu yorumu yapanları merak ediyorum, geçen sene yarı finalde n'olduğunu görmeyen insanlar mı bunlar diye.
Peşin not: Jose anti-futbolcu; yesss. O yüzden Barça'ya 3 taktı ve bu sezonun en golcü takımı onunki.
Morinho alır
Barça farka koşar
Her türlü Barcelona
quote:
Orijinalden alıntı: YoungAnıL
Bu maç %70 Barcelona %30 berabere bitecek. Ben morinhodan maçı kaybetmemek için Ronaldodan defansiv ortasaha olarak sahaya sürmesini bekliyorum
mourinho klasik anadolu takımı havalarında girer Nou Camp'a vatan millet sakarya'yı oynar ama bu sefer Barça affetmez !