Şimdi Ara

Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
0
Favori
63.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • farklı bi hava olacak Pazartesi günü, heyecanla bekliyorum bu müthiş maçı.
    Jose Mourinho'nun da gelmesiyle 2-3 kat daha arttı bu rekabet.
    ben Real Madrid'in yenilmeyeceğini düşünüyorum, Mesut umarım bi gol atar.
  • Real Madrid
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Dillinger

Geçen seneki son maçtada ibre Real'de idi ama Messi ibreyi dik bir şekilde geri verdi

Forza BARCA..

ama karşıda mourinho var.
  • En son maç Öss den önceki gün olduydu, öss her sene oluyor mantığı ile (sanki maç olmuyormuş gibi) gece gece izlemiştim. Bu sene de eve çıkmadan izleyemem sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Real Madrid'i bilememde Mourinho yenilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

Katalunya'ya bak sen ülke içinde ülke olmuş adamlar

Özerk olduğuna göre sana da fazla konuşma hakkı kalmıyor!

Antimadritista diyorum her zamanki gibi evimizde zorlayıp,evlerinde tavşanları görüp bu yıl da ligi bize bırakıcaklar...
  • sezon başından beri performanslara bakarsak real alır gibi duruyor ama.. barçada da messi diye bir bug var..

topla oynamada yine üstün olacaktır barça ama.. real duran top veya kontra ataklarla barçanın ipini çekebilir.

2 ihtimalli maç bence. berabere bitmez
  •  Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs |

Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs |

Yeterli sanırım morinyo fark etmez.

• Son yılların en zevkli ve çekişmeli maçını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

bu resmin photoshop olduğunu bütün dünya öğrendi DH'deki Barça fanları öğrenemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Şu yorumu yapanları merak ediyorum, geçen sene yarı finalde n'olduğunu görmeyen insanlar mı bunlar diye.

Peşin not: Jose anti-futbolcu; yesss. O yüzden Barça'ya 3 taktı ve bu sezonun en golcü takımı onunki.
  • Morinho alır
  •  Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs |
  • Barça farka koşar
  • Her türlü Barcelona
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

• Bu maç %70 Barcelona %30 berabere bitecek.
    Ben morinhodan maçı kaybetmemek için Ronaldodan defansiv ortasaha olarak sahaya sürmesini bekliyorum
  • mourinho klasik anadolu takımı havalarında girer Nou Camp'a vatan millet sakarya'yı oynar ama bu sefer Barça affetmez !
  • barçamı

morinho
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.