Şimdi Ara

World of warcraft vs Metin2 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
271
Cevap
0
Favori
12.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mishakal

ciddi mi açtın dalgaya mı vurdun bilemiyorum ama saçmalamışın

Alıntıları Göster
    Konuyu dalga geçme amaçlı açtı bence. İmkanmım olsa hemen WoW oynarım ama babam sanal aleme para vermeye karşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 15 Kasım 2010; 19:20:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

Konuyu dalga geçme amaçlı açtı bence. İmkanmım olsa hemen WoW oynarım ama babam sanal aleme para vermeye karşı.

Alıntıları Göster
    Metin2 gibi bir başyapıtla wow gbi paçoz bi oyunun aynı cümle içinde gecmesi beni çok üzdü

• quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

Metin2 gibi bir başyapıtla wow gbi paçoz bi oyunun aynı cümle içinde gecmesi beni çok üzdü

gece gece yardın hocam beni sesli güldüm yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

quote:

gece gece yardın hocam beni sesli güldüm yav

Alıntıları Göster
    Arkadaş şizofren herhalde haplarını almayı unutmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Majesthion

Arkadaş şizofren herhalde haplarını almayı unutmuş.

Alıntıları Göster
    Yorum yazıcaktım yazmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreslmn

Ama post kasmak için bu youl tercih ettin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz

quote:

Alıntıları Göster
    Yorum bıle yapmıyorum anlamında bırazda esprılı bı sekılde yazmak ıstedım. Yorum kasmaya calıssam coktan kasardım bence sen bu yolu secmıssın ve senın sayende bende alet oluyorum. Sana herhangı bırsey soleyen oldu mu? Yazdıklarıma bakarsan zaten bos bos mesaj atan onune gelene postmu kasıyorsun dıyen bırı olmadıgımı anlarsın .

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Yazım hatası

İyi forumlar.
  • quote:

ayneen

Metin2 türkçe bi kere ve coçuk oyunu değil coçuk oyunu sananlar oynamayı bilmio oynamayı bilsinlerr
    O PARALAR ISRAİLE GİDİYO PARA VERİYONUZ AYRICA

(Konuyu ciddi sananlara diyecek söz bulamıyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

ayneen

Metin2 türkçe bi kere ve coçuk oyunu değil coçuk oyunu sananlar oynamayı bilmio oynamayı bilsinlerr

onlar ayrı bi alem zaten wow bildiğin lotr özent,si bi oyun.
    kendini mmorpg biliyo sanan universteli garipanların oynadıgı bi oyundur woW
    METIN2 ise son derece profeşınıl ve sade güzel bir oyun
    ben hergün 7.sınıfa giden kankimle okuldan cıkar cıkmaz interney kafeye koşarız sırf metin2 oynamak için.hatta yarış yaparız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

ayneen

onlar ayrı bi alem zaten wow bildiğin lotr özent,si bi oyun.
    kendini mmorpg biliyo sanan universteli garipanların oynadıgı bi oyundur woW
    METIN2 ise son derece profeşınıl ve sade güzel bir oyun
    ben hergün 7.sınıfa giden kankimle okuldan cıkar cıkmaz interney kafeye koşarız sırf metin2 oynamak için.hatta yarış yaparız

Alıntıları Göster
    WOW LOTR Star Wars R alır

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğa Can

WOW LOTR Star Wars R alır

Alıntıları Göster
    hahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah (.) nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

hahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah (.) nokta

Alıntıları Göster
    ASDHGASDUIGAS9DGASDFGAS890RFTWIFHASKHDFASODHASUIHDAOSIPDASUIODASHDIOASHDIOASHDIOASHDIOASDIASDHOSADIHASIOPD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

ASDHGASDUIGAS9DGASDFGAS890RFTWIFHASKHDFASODHASUIHDAOSIPDASUIODASHDIOASHDIOASHDIOASHDIOASDIASDHOSADIHASIOPD

Alıntıları Göster
    @ üstümdeki son 2 posta sahip arkadaslar bencede wow ama adamın tercih meselesi veya makara ıcın acmıs

@konuyu acan arkadas hocam bi oyunu oyun yapan grafıklerıdır seslerıdır yanı bu ses ve grafıklerde boyutu olusturur en sos ben oynarken wow 15 gb idi metın 2 500 mb sanırım dusun aradakı kalite farkını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makina Soğuk

@ üstümdeki son 2 posta sahip arkadaslar bencede wow ama adamın tercih meselesi veya makara ıcın acmıs

@konuyu acan arkadas hocam bi oyunu oyun yapan grafıklerıdır seslerıdır yanı bu ses ve grafıklerde boyutu olusturur en sos ben oynarken wow 15 gb idi metın 2 500 mb sanırım dusun aradakı kalite farkını

Alıntıları Göster
    WoW Amerika'nın Metin2'sidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starshiptrooper -- 17 Aralık 2010; 3:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starshiptrooper

WoW Amerika'nın Metin2'sidir.

Alıntıları Göster
    Herşeyi geçtim bir kere WoW un kitapları var belirli bir hikayesi var yakında filmi olacak bir oyun ile metin 2 yi karşılaştrımak anlamsız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duruit

Herşeyi geçtim bir kere WoW un kitapları var belirli bir hikayesi var yakında filmi olacak bir oyun ile metin 2 yi karşılaştrımak anlamsız...

Alıntıları Göster
    metin2 tabiii ki..
  • quote:

Bu başlığa gelip ciddi ciddi yorum yazmayı başarabilmek çok nadir bir yetenek olsa gerek.
  • quote:

quote:

Bu başlığa gelip ciddi ciddi yorum yazmayı başarabilmek çok nadir bir yetenek olsa gerek.

yeni bir akım başlatayım dedim
  • quote:

quote:

quote:

yeni bir akım başlatayım dedim

Senin gibilerle dalga geçmişler yukarıda. Oraları oku istersen. Beni uğraştırma şimdi. Dalga geçilmiş kadar olursun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.