Şimdi Ara

10 parmak klavye kullanan var mı ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 parmak o kadar önemli değil bence ben fazla parmak kullanmıyorum ama yine de gayet hızlı yazıyorum
  • 7,5 parmağımım kullanyom
    ...Şu imza kuralı o kadar saçma ki kural var yazı küçükse 7 satır büyükse 4 satır olacak diye üye bişey yazacak belki imzasına toplasan 250 harf anca tutar ama bide benim bu yazdığım gibi bir imza düşünün tam 7 satırıda sonuna kadar kullanıcam ve ben imzası silinenlerden daha çok yazı yazıcam bu birinci hata ikincisi ise sitede mp3 linki vs. vermek yasak neden kanuna aykırı ee ama senin mp3 adlı odan var orda dönen muhabbet te yasalara aykırı olmayacakmı? Benim amacım amacı sadece ceza vermek olan insanlara mantıklı çözümler sunmak cezayı herkes keser ama forumun daha iyi olmasını herkes sağlayamaz kolayı değil zoru seçmek lazım. Bir not: fake nick kullanalar ceza yiyor ama fake olduğunu üye söylemezse site zaten tespit edemiyor öyleyse üye susup doğruyu söylemezse ceza da yemez yanlış mı? (BANLARLARSA FAKE ALIRIM BUKDAR) :D
  • İmzama bakın.
    bende 10 parmak kullanıyorum yazarken ellerinizi kavyenin üstünde tutun yeter gerisi zaaten geliyor zamanla

Sol Serçe Parmak: A - Q - Shift tuşu - Caps Lock - Tab
    Sol Yüzük Parmak: S - W - Z
    Sol Orta Parmak: D - X - E
    Sol İşaret Parmak: F - C - R - T - Y - G - V - B

Sağ Serçe Parmak: İ - Ü - , - Shift
    Sağ Yüzük Parmak: Ş - Ğ
    Sağ Orta Parmak: L - P - Ç - O
    Sağ İşaret Parmak: K - I - Ö - M - N - U - J - H

Her iki baş parmak ise boşluk tuşunda olucak.Onları harflerde kullanmayın

Tuşlarına konumlandırarak yazmayı deneyin bir süre sonra parmaklarınızın hangi tuşlarda olduklarını kavramaya başlarsınız sonra pratik yaparak kendinizi geliştirirsiniz.Size kolay gelsin.
  • once fazladan klavyeyi eilem aldım. surekli yanımda taşıdım. edve işte yemekte hep harflere çaılştım. 1-2 saat aynı tuşa bstım durdum. ahrflerib tirdikten sonra bilgisayarda cumleler, kelimeler, ters hedceler çaılştım. 15-20 günde 10 parmak yar haline geldim de yalnız hala hafrlerin yerlerinde hata yapiyorum. ters yazacagima ters, karaman yacagima kamaran, elma yazacagima lema gibi yazıyorum. hatalar yapıyorum. napcam bilmem
    2001 Servis Kontrat şartname ve şablonu 2002 2.el alım satım şartname ve şablonu 2006 Garanti Belgesi ve Tüketici Şartnamesi 2008 Tüketiciler Birliği, Mobil Testör, Dergi Editörlüğü 2012 E-ticaret Uzmanlığı
  • Valla ben kendim alıştım.Bir program kullanmadım.Ama 10 parmak programlarının çok büyük etkisi dokunur kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim

• Ben F kullanıyorum. Üniversitede eğitimini aldım. Ama eski performansımdan cok uzağım.
    Kirli düşlerinle mi kirleteceksin temiz bedenimi... Çık git hayatımdan, ne sana yer var ne de pis bedenine... Sana dokunduğum o güne lanet olsun... Sözlerimin ağırlığını kaldıramıyorsan eğer küfret gitsin, ama ne olur bakma yüzüme...
    Senin o gözlerin var ya, herşeyi bitirdi.. Yazık ettin geçen günleri.. Hani o verdiğin sözler, yalanmıydı birer birer.. Artık seni sevemem ki..
  • bende on parmak yazabiliom ama elimi cam kesti tek elle yazıyom.kendimi salak gibi hissediyom
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.