Şimdi Ara

Amnesia: The Dark Descent Korku severler tavsiye.. (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
5
Favori
34.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam saat 22.00-23.00 civarı amnesia dark descent yayını yapacağım.
    İlgilenen olursahttp://forum.donanimhaber.com/m_61885275/tm.htm

Orijinalden alıntı: Pend0s

quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

ya arkadaşlar ben oyunun 1.2 güncellemesini indirdim. Ama dosya .sh formatı çıktı. Nasıl güncelliem yardım etseniz

Güncellemeyi bu siteden indir kendi sitesidir kesin çalışır yükledikten sonra sana serial number sorucak oraya on dört tane 1 yaz oyun açılır ..

http://support.frictionalgames.com/entry/98/

teşekkürler bro

ulan bu forumu seviyorum ya 1 sattir serial giriyoruz olmuyor

• Bu akşam yeniden yayındayım. Takip etmek isteyenler için ana konu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_61885275/tm.htm

Orijinalden alıntı: Centurion54

Arkadaşlar ilk önce normal oyunu bitireyim sonra Justine mi yüklüyeyim yoksa justine yükleyip öylemi başlayayım?

+1 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Her imza mı kural dışı olur arkadaş? nasıl bir forumdur burası her şey politik her şey yasak, biraz özgürlük biraz ferahlık...

battlenet ID: Ger0nim0#2326 - Steam&Origin: Ger0nim0_86 - in DH since 2006
  • Önce asıl oyunu bitirin, sonra Justine'i oynarsınız.

R.I.P Darrell " Dimebag " Lance Abbott
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiEndo

Beyler...
    İndirdim yükledim oyunu. Yorumlara ve youtube videolarına bakınca açmaya cesaret edemedim.
    Korku filmleri ve oyunlarıyla arası pek olmayan biriyim. Yani bayağı etkliyior beni korku filmleri filan. Oynarsam bir şey olur mu ?

Önce aydınlık ortamda ve kulaklıksız oynamayı dene bakalım, iyi giderse karanlıkta kulaklıkla oynamaya başlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

quote:

Beyler...
    İndirdim yükledim oyunu. Yorumlara ve youtube videolarına bakınca açmaya cesaret edemedim.
    Korku filmleri ve oyunlarıyla arası pek olmayan biriyim. Yani bayağı etkliyior beni korku filmleri filan. Oynarsam bir şey olur mu ?

Önce aydınlık ortamda ve kulaklıksız oynamayı dene bakalım, iyi giderse karanlıkta kulaklıkla oynamaya başlarsın

Oyuna başladım. Intro'dan sonra ilerlerdim biraz. Rüzgar bi' kapıyı açtı. Alt + F4 Çektim direkt.
    Umutsuz vakayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

quote:

Beyler...

Oyuna başladım. Intro'dan sonra ilerlerdim biraz. Rüzgar bi' kapıyı açtı. Alt + F4 Çektim direkt.
    Umutsuz vakayım.

İşin zor

• Düşünün daha etkileyici grafik ve effectler kullanılsaydı halimiz harab olurdu... Alt + F4 kurtarmazdı direk güç kablosunu çeker gecenin yarısı don atlet atardık sokağa kendimizi..
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • Bu gece bende oynamaya başlıyorum.

Orijinalden alıntı: the psikopat

Bu gece bende oynamaya başlıyorum.

Minicik bir tavsiye. Arşivler diye bir kısım var, oralarda oyalanma. Fenerin sürekli açık olsun, akıl sağlığını düşürme.
    Yoksa...

• Çok güzel bir oyun az az oynayıp sonra devam ediyorum yoksa çok kötü oluyor insan.Şu anda zindan bölgesindeyim çok karanlık ve ürkütücü
  • Türkçe yamasını bulmuşken başladım oynamaya...

Hocam o nasıl bir oyundur ya üç buçuk ata ata gece yarısına kadar oynadım karanlık oda + yüksek ses süper bir korku deneyimi

Zebaniyi gördüğüm zaman has.....r çekip başlıyorum tabanları yağlamaya hani çalışma odasında az kalsın postu deldiriyordum kapının arkasına saklandım içeriye girse halim dumandı

Bulmacalar biraz zorluyor benden söylemesi...Asansörlü bölümde takıldım kafayı yemek üzereyim...
    1)Basınç kollarını üstte 8 alt 8 olarak ayarladım
    2)3 çubuğuda buldum yerine taktım
    3) kazanın içine kömürleri attım kazanıda yaktım bi güzel
    4) Dişlileride yerlerine taktım

Niye asansör ısrarla çalışmıyor onu anlamadım.Makine çalışmaktan çok uzak deyip duruyor...

Ayrıca gaz yağınızı tasarruflu kullanın sonra bitince karanlık odalarda apışıp kalmayın sonra eleman deliriyor eli ayağı titriyor iyice korkmanıza neden oluyor...

• Justine bölümünü oynayan varsa tecrübelerini alalım.

Orijinalden alıntı: commodore34

Justine bölümünü oynayan varsa tecrübelerini alalım.

Çok uzun değil ama daha bir psikopat olmuş. Bir kere save sistemi yok, ölünce oyun kapanıyor, baştan başlıyorsunuz. Yaratıklar, daha bir değişik, ürkütücü olmuş, zincirleri var,konuşuyor. Oyunun sonuna doğru bir bölüm var, elim ayağım karıştı, çok korktum, shifte basmaktan tuşu kırıyordum. Anlatıp keyfinizi kaçırmayayım şimdi, oynamadıysanız oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdaszaxd -- 18 Temmuz 2012; 11:47:02 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.