saol kardeş bunun windows olanını yükledim yani güncelleme başarılı sagol
oyuna gereken her şeyini yükleyip girdikten yaklaşık 3 dakika sonra kapattım. daha doğrusu elim bilgisayarın reset tuşuna gitti. kalp hastalıklarına yol açabilir demedi demeyin.
Sarnıç bölümünde bir kapıdan girdim, girdiğim yerin "morg" olduğunu görünce hemen kaydedip çıktım bu saatte kaldıramam sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Yıldırım35½
Sarnıç bölümünde bir kapıdan girdim, girdiğim yerin "morg" olduğunu görünce hemen kaydedip çıktım bu saatte kaldıramam sanırım.
Morg kısmı rahat da ordan sonra kanalizasyona ineceksin orası fena
Oyunu bitirdim.Bana göre korkunç değildi.Sadece canavarlar biraz korkunçtu.Canavara baktığın an hemen ışınlanıyor.Resmen tavuk gibi kaçıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Xaerk
Oyunu bitirdim.Bana göre korkunç değildi.Sadece canavarlar biraz korkunçtu.Canavara baktığın an hemen ışınlanıyor.Resmen tavuk gibi kaçıyoruz.
Oyuna korkunç değil diyorsan birde custom storylerine bak bakalım korkunç mu değil mi birkaçını öneriyim :
Killing in Altsatd House of Creep Can't Remember I Dream
Emin ol custom storyleri daha zevkli şu an 14 tane custom story bitirdim bazılarına gerçekten uğraşılmış ..
quote:
Orijinalden alıntı: Pend0s
quote:
Oyuna korkunç değil diyorsan birde custom storylerine bak bakalım korkunç mu değil mi birkaçını öneriyim :
Emin ol custom storyleri daha zevkli şu an 14 tane custom story bitirdim bazılarına gerçekten uğraşılmış ..
Şu videoyu izlediğim an Amnesianın korkunç olduğunu anladım.
şarap mahzeni ilk yaratığı gördüğüm yer oldu. ve sanırım bu hafta için son görüşüm olacak. yeter bana bu kadarı :)
ya biri oyunu oynayıp türkçe olarak youtube a yüklesin beyler ben geçemedim oyunu 4 malzeme diyor birini bulamadın sildim oyunu bu hafta 4 oldu her hafta yükleyip siliyorum ne garip bir oyundur bu..
quote:
Orijinalden alıntı: Mojotr
ya biri oyunu oynayıp türkçe olarak youtube a yüklesin beyler ben geçemedim oyunu 4 malzeme diyor birini bulamadın sildim oyunu bu hafta 4 oldu her hafta yükleyip siliyorum ne garip bir oyundur bu..
şarap mahzenini dikkatli ararsan bulursun o 4 maddeyi. kolay aslında. her odada bir tane var o gerekli malzemelerden.
şu görünmez yaratık bir türlü ayrılmıyor yanımdan lanet olsun. bişey fırlatıyorum uzağa gitsin neymiş baksın diye gene yok beni bekliyor sürekli. kaldım orda
oyunun genelinde ortalıkta gezme şeklimiz de tam bu şekilde
youtubede videoları harikadır bu oyunun
ben twitch.tv den yayın yapıyorum bunu. başıma ne geldiyse beni izleyen arkadaşlar görüyor. tırsıp oyunu kapattığım çok oldu iyiki kayıt yapmıyorum videoları. kesin youtube a düşerdim
bu kanalizasyon bölümünde borulardan birini bulamıyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pend0s
quote:
Şu videoyu izlediğim an Amnesianın korkunç olduğunu anladım.
bu adam çok abartıyor ya. morfar daha güzel bence, daha doğal geliyor bana.
quote:
Orijinalden alıntı: Yıldırım35½
Biraz ara vermiştim oyuna bugün istem dışı oyunun simgesine çift tıklayarak açtım aa oynıyım bari dedim ve bitirdim. Bayaa keyifliydi karanlıkta ve sesi açıp oynamak bulmacalar insanı zorluyor bazen ama notlar yardımcı oluyor. Neyse bitirdiğim için mutluyum.
Bu gece xfire üzerinden Amnesia yayını yapacağım ilgilenen olursa konu;