Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
124.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olm bu dizi çok iyi yaa. beni ciddi ciddi güldürebilen tek dizi. akıllı adamı seviyorum. güzel bölümdü. 2. bölüm haftaya aynı saatteymiş. çok hızlı konuşmalar var beyin yanıyor. bir daha izleyebilirim. pc den izlesem duraklata duraklata izlerdim.

edit: dizi bitince oyuncuların isimleri geçiyor. onlardan sonra bi küçük görüntü daha var. o da bir mesaj niteliğinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 2 Ocak 2017; 3:0:49 >

John Watsonu kurtar demesiyle bağlayacaklar galiba kadından haberi var gibi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bölüm başında ki konuyu anında çözmesi komik oldu, beklemiyordum onu. sherlock & watson ikilisi kaldı tekrardan. haftaya toby jones'in karakter de giriyor o da baya önemli bir rolde gibi

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Kac bolum surecek toplam 4 Sezon acaba 3 ayda bir yayinlanmiyormuydu sherlock haftaya pazar yazdi sasirdim

hayır hocam 4.sezon 3 bölüm sürecek gelecek hafta 2.bölüm ondan sonraki hafta ise 3.bölüm yayınlanacak ve 4.sezon bitecek.

Orijinalden alıntı: Uyurgezzer

quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

quote:

Orijinalden alıntı: Uyurgezzer

jhon un takıldığı kızı hiç bir şeye bağlamadılar. fikri olan var mı?

çok güzel bölümdü. müsait olduğumda tekrar izleyeceğim.özlemişim

aynen hocam o hiç bir yere bağlanmadı bende tam anlamadım John bir kadına yükselir gibi oldu devamı gelmedi :)

çıkar yakında kokusu, ama cok güzel bir sezon olacağa benziyor.

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 2 Ocak 2017; 3:31:54 >

• Altyazı çevirecek var mı? 1400 satır toplam 700-700 paylaşalım sabaha çıkartırız?
    AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S

https://steamcommunity.com/id/katates/
  • Kral donduu :D yarin guzel bi kahvaltinin ustune izlenir

Bu arada 2. Bölüm tarihi belli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • BendenSenden B kullanıcısına yanıt

bakıcı falan olarak girip yükselebilir

Kazanmak istediğin halde kaybediyorsan sen asla kazanmak istememissindir.
  • 3. Sezonu izlediğimde bekardim

Şimdi kucağımda kızımla beraber izliyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmdb'de 4. Sezonun son bölümü (The Final Problem) oyuncuları arasında Andrew Scott yani namı değer Moriarty gözüküyor. İkinci bölümde de Moriarty ile ilgili bir şey olmayacak sanırım. Ama üçüncü bölümde neler olacak kim bilir.

spoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoiler

bence ölmedi lan yoksa öyle bir şey demezdi

Orijinalden alıntı: Eden Hoover

son üç saniyeyi izleyin beyler en sonda

spoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoiler

bence ölmedi lan yoksa öyle bir şey demezdi

sen yazınca tekrar izledim görmemiştim daha önce. Bence de ölmemiş olabilir. Bu ilk bölüm çok kapalıydı. Hiçbir şey açıklanmadı, hiçbir şey tam olarak anlaşılmadı. Ne Moriarty ne de mary. Bir de Mary'den bir pislikler çıkacak gibi hissediyorum. Moriarty ile bir ilgisi olabilir Mary'nin. İnşallah diğer bölümlerde açıklığa kavuşur Bazı şeyler

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.