Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (463. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı hatayı ben de yaptım:)
1.5 saat aldı kurmak
İkea'da neler var diye bakarken biraz daha uygun fiyatlı seçenekler de gördüm. Gördüğüm ürünleri ekliyorum, inceleyen veya fikri olan var mı ?
-
Ben de şimdi 1 tanesini kurdum. Yazılanları dikkate alarak hataya düşmedim. Şarjlı da olunca 7-8 dakikada kurulum tamamlandı
Şuan için gayet memnunum. Sadece kafa desteğini kullanamıyorum, rahat gelmedi.
Şu üründen alıp ekleyebilirim diye düşünmekteyim.
-
Bu üçlü arasında benim en beğendiğim utespelare oldu.
Ama minderi ince olduğu için uzun kullanımda sorun yaratır mı onu bilemiyorum. Rahat bir koltuk bence. Kolçakları alçak, kolçakları kullanılamaz.
-
Kendi adıma konuşacak olursam haftada 2-3 gün 2-3 saat kullanacağım en fazla, o yüzden hepsi işimi görür gibi düşünüyorum ama gidip deneme şansım olmadı, bir süre de zaman ayıramayacağım gibi... burada detaylı inceleyen arkadaşlar olduğu için sormak istedim.
Açıkçası buradan bakınca benim tercihim de Utespelare gibi duruyor.
-
Yerli ve Çin'den ithalatçı koltuk firmaları ağız birliği etmiş gibi birden fiyatları %100 yukarı çektiler.
IKEA'nın Markus'u sanırım dolar uçmadan önce 1400-1600 bandındaydı. Şu an 2200 yani olması gereken fiyattan satılıyor.
Diğer üreticilerde ise inanılmaz zamlar oldu.
Ürün alırken fiyatlara dikkat edilmesini tavsiye ederim. Fahiş fiyattan koltuk almayın. Gerekirse indirimleri takip edin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: QuattroYerli ve Çin'den ithalatçı koltuk firmaları ağız birliği etmiş gibi birden fiyatları %100 yukarı çektiler.
IKEA'nın Markus'u sanırım dolar uçmadan önce 1400-1600 bandındaydı. Şu an 2200 yani olması gereken fiyattan satılıyor.
Diğer üreticilerde ise inanılmaz zamlar oldu.
Ürün alırken fiyatlara dikkat edilmesini tavsiye ederim. Fahiş fiyattan koltuk almayın. Gerekirse indirimleri takip edin.
Dolar 8'ken 1400'dü. Dolar artışa geçerken 1800'dü, şimdi 2200'de sabitlediler.
-
Buna benzer fiyatı daha uygun olan alternatif bir ürün var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: SnypeRİkea'da neler var diye bakarken biraz daha uygun fiyatlı seçenekler de gördüm. Gördüğüm ürünleri ekliyorum, inceleyen veya fikri olan var mı ?
Bence gidip denemelisin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Böyle bir ürün var.
Oyuncu koltuğu tipi olanlar var onlar daha uygun.
Seyehat tipi yastıklar belki iş görebilir.
-
Kafa desteği bana da biraz geride geldi. O ürünü alıp beğenirsen haber verebilir misin hocam.
-
Tabiki, bugün bakacağım
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Yaklaşık 1 ay önce internetten sipariş verdim bende. Kurulum sırasında aynı hatayı yaptım bende
-
Bugün minderleri denedim. Almayı hedeflediğim model markusun kafalık kısmına uymadı, küçük kaldı.
Başka bir ürün daha vardı ama bel minderi esasen, o uydu ama rahat gelmedi.
Şuan alternatif minder arayışındayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cicihost -- 15 Şubat 2022; 18:52:9 > -
Arkadaş gerçekten neymiş ya.. Bu koltuk macerası yılan hikayesi olmuş herkes için ben de kendime dert ettim sanıyordum. Valla uygun bir şey bakayım desen bile fiyatı makul olan bir senede dağılmış, iyi olan ise dudak uçuklatıyor. Ne yapacağımı bilemedim. Satıcılardaki deri sevdası beni kumaşa itti. Şu an ucuz olarak gözüme 1800 e sedunanın oyuncu koltuğu çarpıyordu artık o da 2000. Markusu denedim ben süngeri ve beli sanki çok tatmin etmedi gibi. Tekrar bakmayı düşünmüyor değilim. Fakat sünger DNS i 20 diyorlar Markus için. Kalabalıktan ötürü sadece 2 3 dakika bakabildim. İşim dolayısıyla çok fazla oturuyorum sandalyede. Halen kararsısım. Pro gamer adında bir koltuk buldum modokoda. 2000den aşağı inmedi. O da suni deri. Ne yapacağımı bilemedim. Benim gibi kararsız bir sürü insan var. Çoğu Hawk almış. Ben de almayı düşündüm ama kokusu olsun vs. olsun bir adım geri attırdı bana. Markus makul görünüyo gibi ama o da çok pahalandı... Yolu bilen yol göstersin lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sektörde lider koltuk ihtiyacı var. Tam bir tanesini gözümüze kestiriyoruz, hop birisi onun ayağına saç dolanıyor diyor ve diğerleri de Hande Ataizi'ne tokatı patlatan Sevda Demirel gibi patlatıyor kronik sorunlarını.
Kategorilere göre en iyi koltuk şudur diyemiyoruz. İşte ne bileyim, atletik vöcutlu yakışıklılar için şu, şişman ve çirkin olanlar için şu XXL, sevilme özürlü luğzır cimri benciller için şu denilsin, kime hangisi oluyorsa gitsin alsın.
Koltuk alacam diye tereddütte kaldım, iyisini alana kadar az idare ederim diye banyo taburesine oturuyorum iki yıldır.
-
Nasıldır bilmiyorum ama fiyat iyi gibi
amazon
Uzay Ofis Nehir Müdür Koltuğu - Kırmızıhttps://www.amazon.com.tr/Uzay-Ofis-Nehir-M%C3%BCd%C3%BCr-Koltu%C4%9Fu/dp/B09HSWLJSW/ref=rvi_8/257-4180795-3015758?pd_rd_w=cEMKe&pf_rd_p=c3a1602f-6558-4726-b7ec-97e1738c8471&pf_rd_r=SVD7Y3QK291N3F3MPNNM&pd_rd_r=2393f780-8392-4e7f-89da-a93f86b9ce30&pd_rd_wg=fpFpY&pd_rd_i=B09HSWLJSW&psc=1
-
Çok fazla kimse söylememiş burada ama ben calitte marka oyuncu koltuğunu öneririm inanılmaz rahat ve kaliteli bir koltuk hem fiyatları da uçuk kaçık değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X