< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilgisayar ve Ofis Koltukları için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (461. sayfa)

-
-
Hawk Fab v5 koltuğum elime ulaştı yalnız eksik parçalar olduğundan dolayı kurulumu tamamlayamadım.
Adamlar komple alt mekanizmaya ait 4 vida ve 2 silikonu kutuya koymamış. Bir de ürün sayfasında ücretsiz bakım seti olacağı yazıyordu ki kutunun içinden çıkan kullanma klavuzunda da kutu içeriğinde mevcut olduğu belirtilmiş, bunu da koymamışlar. Mail attım dönüş bekliyorum. Açıkçası biraz üzüldüm, daha büyük bir şirket de değilken böyle amatörlüklerin yapılmaması gerekiyor. Bugün ürün geldi diye eski sandalyeyi de başkasında verdim, salon sandalyesine mahkum kaldık
Not: Bu arada koltukta ağır bir koku var. 2 gündür balkonda havalandiriyorum hala geçmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aletebhanka -- 5 Şubat 2022; 16:23:44 > -
Decofis Arvo veya Lumbar
Adore T-Relax veya Manager Techno
Bu modeller hakkında bilgisi, deneyimi olan var mı?
-
Decofis'in bel desteği çok sert. Minder koyarak anca kullanılabiliyor. ve Kafa desteği çok geride kalıyordu bana göre.
-
Teşekkürler.
Bu Decofis ve Adore'yi deneyebilecek yer yok mu?
-
hawk future ile fab serisi arasındakı fiyat farkına değer mi? xdrive sancak kullanıyorum ama memnun değilim her tarafı oynuyor, yazın aşırı terletiyor. birde future'in çıkış fiyatı neydi şu an 3600 TL
-
O koku geçmiyor biraderim 3. Haftada dinmişdi baya şimdi gene acayip kokmaya başladı. Arap sabunuyla silmiştim bir daha sileceğim insan öldürür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xrancer marka kullanan oldu mu? 1690 TL ve görüntüleri hoş duruyor.
Valla zaten birleştirmek için parçaları beklediğimden, balkonda bekliyor. Kumaş parfümü sıktım 2 gündür o kötü kokuyu bastırdım gibi duruyor. WhatsApp destek hattından da iletişim kurdum, bugün eksik parçaları yollarız dediler ama emin değilim bugün yollayacaklarından.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
ZIO marka oyuncu koltuğu kullanan var mı? Memnun musunuz görüşlerinizi alabilir miyim? Fiyat yüksek yanlış bir karar vermek istemiyorum, teşekkürler şimdiden.
-
Çok aşırıya kaçmadan en azından popo acıtmayacak ve dik durmamı sağlayacak uçuk fiyatlı olmayan bir şeylere bakıyorum bu aralar.
Bu oyuncu koltukları ve bazı ofis koltuklarındaki 4D, 3D dedikleri kolçaklardan kırılmayan var mıdır? Sanki koltuktan kalkarken üstüne bastırınca elde kalacakmış gibi bir görüntüleri var.
Kolçağa yön ve yükseklik ayarı veren düğmeli ve kaydırmalı mekanizma da hiç güven verici durmuyor. Üstelik garantiye de dahil değilmiş bunlar.
Bana mı güvensiz geliyor yoksa gerçekten uzun süreli kullanıma uygun mu bu mekanizmalar? Daha önce hiç kullanmadığım için soruyorum.
Üstelik geriye yatma, belirli bir derecede kilitleme vs bozulmaya müsait bir çok özellik var. Üstelik çoğu da suni deri kaplama.
Geriye yatma, kolçak sağa sola çevirme vs özellikleri olmasa da olur, sağlam, rahat ve ucuz bir koltuk yok mudur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sağlam, rahat ve ucuz bir koltuk yok hocam. 7 8 bin liralık her şeyi içeren premium koltuklar dışında her koltuğun bir dünya şikayetçisi var. 1500 civarı gözüne güzel gözüken bir koltuğu al, iyisiyle kötüsüyle idare et. Seduna ve Dekofis en tercih edilen markalar bu fiyat civarında. (onların da bir dünya şikayeti var) Kusursuz koltuk yok maalesef bu fiyatlarda.
-
İstanbul Anadolu yakasında ikamet edip MARKUS ya da JARVFJALLET satın almak isteyen varsa Ümraniye mağazasında stoğa girmiş görünüyor.
-
Ucuz kaliteli ofis koltuğu bulamayınca Teknosa'dan 150 TL worldpuan kampanyası ile Cougar Armor aldım 3150 TL ye geldi.
Koltuk gayet rahat, kaliteli duruyor ve her türlü özelliğe sahip. Tek sorun deri olması sebebiyle yazın terleme yapar mı bilmiyorum.
-
markus bitmiş galiba. ya 1-2 tane geliyor yada aşırı talep var gibi
-
Bu sabah 9 gibi yaklaşık 20 tane Markus ümraniye'ye ulaştı ve öğlen 1 olduğunda 10-11 tane kalmisti. ben de bir tanesini satın aldım. Geçen hafta İstanbul forum'daki ikea niye görüştüğümde 64 tane geleceğine söylemişlerdi bugün yarın o şubeye ulaşır.
Akşam saat 5 olmadan ümraniye'deki bütün ürünler bitmişti
Ikea markusu bu kadar ozel kilan ne ya ? Bende evde var benzeri. Modelini bilmiyorum. 2 3 senedir toplasaniz 10 kere oturmadim. Kendime oyuncu koltugu ariyorum. Bendekini istiyene vereyim 300 liraya 😀
Benzeri derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? Ben yorumları okuduktan sonra videoları izledikten sonra ve gidip kendim iki defa denedikten sonra almaya karar vermiştim. Bütün mağazaları gezdim abartı olmayan fiyatlardaki çoğu ürünü denedim fakat markus'un verdiği kalite hissiyatını diğerlerinden alamadım.
Bir de Türk markalarına bu konuda hiç güvenmiyorum o yüzden Türk markalarını tercih etmedim IKEA 10 yıl Garanti veriyor. Bu bir pazarlama stratejisi olabilir ama malın arkasında durduğunu da gösteriyor olabilir en az 5 senedir kullananlar var.
Bir de değeri sürekli artan ve aranan bir koltuk olduğu için de zararının olmayacağını düşünerek aldım. Satış ilanı olmadığı gibi alıcı ilanları var malum platformlarda.
Benzeyen sandalyenin fotoğraflarını bana özelden atarsanız diğer evime almak isterim uygun fiyata.
Bunun gibi birşeydir herhalde.
İkea Markus global bir ürün. Her ülkeden alan kullanan insanların yorumlarını görüyorsun, bir de üstüne 10 sene garanti verince insana güven veriyor. Ben geçen sene "MAKAM KOLTUĞU" 2 sene garantili diye şuna benzer bir koltuk almıştım. Ürünün malzeme kalitesi o kadar kalitesizdi ki 6 ayda hurdaya çıktı. Satan adamdan bir kere geri dönüş alamamıştım.
-
Çok haklısın, alışveriş platformlarında türk ürünlerine yapılan yorumları gördükçe insan hayret ediyor. Eksik vidadan tutun da iki haftada parçalanan ayaklara kadar. Bu rezilliği Ikea ürününde görmeyeceğimi düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X