Fear 2 yi malesef pek beğenememiştim ama fear 3 ü heyecanla bekliyorum.
süper oyun heyecanla beklıyorum
bakalım almanın tokmakçısı kim olacak
çıkış tarihi bayağı uzun sağlam bir oyun olacak sanırım yine.
crysis,bulletstorm atarlı geliyo umarım arada kaynamaz f3ar..
fear 1 yapay zeka ve korku öğeleri çok olarak iyiydi ama 2'de idare eder ben 1'ien az 4-5 kere 2'yide 10 kere rahat bitirdim halada arasıra kurup oynyorum coğu oyundan iyi geliyo hal
Oyunda bi arnold schwarzenegger eksik. Oda olsa tam olacakmış o efsanevi gerilim müziğiyle.
quote:
Orijinalden alıntı: Madrox.theSage
quote:
Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r
Alma'da koca kadın olmuş
harbiden bildiğin milf olmuş
Milf demen gerekiyormuydu :D
F.3.A.R. olsaya başlık
quote:
Orijinalden alıntı: NECROCYBER
bakalım almanın tokmakçısı kim olacak
hiç güleceğim yoktu yavv
Güzel olmuş.Hikaye iyice cacık oldu ama.
2 Kez Single'ı bitirdikten sonra multisinide az oynamadım.Film tadında oyun.
Ertelendi
Oyun oynarken korkmak isteyenlerin merakla beklediği F.3.A.R.’ın bir kez daha ertelendiği açıklandı.
F.3.A.R.’ı dağıtacak olan Warner Bros. Interactive tarafından yapılan açıklamaya göre, 19 Mart’ta piyasaya sürülmesi beklenen oyunun yeni çıkış tarihi Mayıs 2011 olarak belirlendi. Oyunculara yapabilecekleri en iyi oyunu sunmak için bu ertelemeye gidildiğini söyleyen yapımcılar, sabırları için tüm hayranlarına teşekkür ettiler.
quote:
Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
Ertelendi
Oyun oynarken korkmak isteyenlerin merakla beklediği F.3.A.R.’ın bir kez daha ertelendiği açıklandı.
F.3.A.R.’ı dağıtacak olan Warner Bros. Interactive tarafından yapılan açıklamaya göre, 19 Mart’ta piyasaya sürülmesi beklenen oyunun yeni çıkış tarihi Mayıs 2011 olarak belirlendi. Oyunculara yapabilecekleri en iyi oyunu sunmak için bu ertelemeye gidildiğini söyleyen yapımcılar, sabırları için tüm hayranlarına teşekkür ettiler.
quote:
Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
Ertelendi
gayet normal aslında.mart ayında baba oyunlar çıkıyor.satışlarını engellememesi adına mayısa attılar.en iyi oyunu sunmak falan hikaye.
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
fear 2 bence kötüydü umarım bu yeniliklerle gelir.
fear 1 güzeldi ama fear 2 berbattı
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Süper haber. Yeni oyunlarıyla kalitesini koruyan nadir FPS'lerden birisi bu oyun. Ne biyoşok 2 ne modern çöpware 2 hepsi yalan oldu gözümde. Ama Fear 2 harikaydı.
bioshock iyidir ya
Bakalım ilk oyunun gerilimini verebilecek mi bu sefer FEAR ?
çok umutlu değilim ama beklediğim oyunlardan biri fear 3