Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
2
Favori
32.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Süper haber. Yeni oyunlarıyla kalitesini koruyan nadir FPS'lerden birisi bu oyun. Ne biyoşok 2 ne modern çöpware 2 hepsi yalan oldu gözümde. Ama Fear 2 harikaydı.

    Pfft. Fear 1 i çok sevmiştim(adamlar ne zekiydi öyle ya kaç kere arkamdan dolandıydı çakallar) ama fear 2 ile gözümden düştü, yine de sonuna kadar oynamıştım 2 yide. Bu arada arkadaşlar,2 yi oynamışsanız zaten oyunun sonunda Alma'nın karnını elliyorduk, sanırım Alma bizden hamile, bu arada "ya elimiz bile değmedi" muhabbetinin açıklamasını ben bilmiyom valla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessfriend -- 2 Nisan 2010; 23:28:18 >
  • resim fake gibi geldi açıkçası.eski konsepte uymamış gibi.sevmedim
    çıkarsa da fear 2 de batırdıklarını düzeltirler umarım
    fear1de alma'nın oğluyduk en son.fear2ye de şimdi bakayım
  • sağdaki adam paxton fettel'e benziyor sanki.bir de sonunda alma'nın saçlarına fön çekmişler.neydi o öyle 1-2de the ring kuyusundan çıkmış kız şekli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: peacelick

    sağdaki adam paxton fettel'e benziyor sanki.bir de sonunda alma'nın saçlarına fön çekmişler.neydi o öyle 1-2de the ring kuyusundan çıkmış kız şekli

    yok dostum ön taraflar dökülmüş
  • Evet arkadaşlar oyun resmi olarak duyuruldu. Birde Live Action trailer yayınlandı;http://xbox360.ign.com/dor/objects/45906/fear-3/videos/fear3_trl_announcementtrailer_4710.html?show=hi (Baya gerilim dolu güzel bir trailer olmuş)

    quote:

    WARNER BROS. INTERACTIVE ENTERTAINMENT ANNOUNCES F.E.A.R. 3 FOR MICROSOFT XBOX 360, PLAYSTATION®3 SYSTEM AND WINDOWS PC.

    DIVERGENT CO-OP EVOLVES THE HORROR FIRST-PERSON SHOOTER FRANCHISE WITH CONSULTATION FROM HORROR MASTERMINDS JOHN CARPENTER AND STEVE NILES

    Warner Bros. Interactive Entertainment announces F.E.A.R. 3, a heart-pounding paranormal horror first person shooter unleashing intense combat, compelling narrative and co-op play that evolves the franchise. F.E.A.R. 3 is set to release on the Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft, PlayStation®3 computer entertainment system, and Windows PC in fall 2010.

    Alma returns in F.E.A.R. 3 but this time her sons Point Man and Paxton Fettel introduce divergent co-op, giving players distinctly different abilities affecting their own play as well as the experience of their co-op partner. Gamers participate in single player or co-op modes as Point Man, a genetically enhanced super soldier originally introduced in F.E.A.R., or they can play cooperatively as his conniving brother Paxton Fettel, whose incredible telekinetic power has given him life beyond the grave. The game is developed by Day 1 Studios, developer of the original F.E.A.R. console games in collaboration with Monolith Studios.

    "Warner Bros. Interactive Entertainment is evolving the F.E.A.R. brand with top horror, co-op and first person shooter combat in F.E.A.R. 3," said Martin Tremblay, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. "Monolith Productions has passed the torch to Day 1 Studios to create a quality, powerful game that stays true to the roots of the F.E.A.R. franchise but takes players to a heightened level of gameplay."

    To further ensure extreme terror in F.E.A.R. 3, legendary horror director John Carpenter (Halloween, Village of the Damned) and critically acclaimed horror comic and script writer Steve Niles (30 Days of Night) have provided consultation to enhance several of the game's frightening aspects. Steve Niles co-wrote the game script with the development team and John Carpenter provided his expertise in crafting the in-game cinematics.

    "After working closely with Monolith, Day 1 is honored to bring the next iteration of the F.E.A.R. franchise to gamers with key elements of the past games yet providing fresh combat and horror experiences in F.E.A.R. 3," said Denny Thorley, Founder and President, Day 1 Studios. "Players can look forward to new features such as divergent co-op, an evolved cover system, and more scares in F.E.A.R. 3."




  • Trailer de oyun ici birkac resim vari goruntu var ama sanki eski oyundan alinmis gibi duruyor isin asli bu oyun sene sonu veya 2011 de cikacagina gore umarim sifirdan yeni ve kaliteli bir dx11 motoru uzerine yapiyorlardir oyunu.Bu arada benim gibi FEAR hayrani ve butun serilerini oynayip begendiyseniz FEAR 3 cikana kadar Metro 2033 u denemenizi tavsiye ederim.
  • Video üzerinde baya çalışmışlar oyun içi çok görüntü olmasada video iyiydi umarım süper bi oyun olur .Sitesi de hizmete girmiş ,alma again

    dx11 le gelip sistemleri zorlar inşallah güzel grafiklerle
  • eeee Monolith!!!??? Fear bitmiştir
  • Alma geri geliyor demek bir rahat dur be kızım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Elimizde büyüdü kerata


    Anasını az tokatlamadık
  • @tiger cage

    TOKATLADIK DERKEN

    ahahha ıcım fesat ya

    koptum sayende burda
  • yeni trailer yayınlandı..yine film tadında ve oyundan görüntülerde var..

    http://shiftdelete.net/f.3.a.r.-yeni-goruntuleriyle-karsinizda-20755.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wosswoss

    yeni trailer yayınlandı..yine film tadında ve oyundan görüntülerde var..

    http://shiftdelete.net/f.3.a.r.-yeni-goruntuleriyle-karsinizda-20755.html


    Şu kısa film çok kötü olmuş bence.Yoksa sadece banamı kötü geldi.
  • f.e.a.r 2 yi beğenmeyen arkadaşlar olsada son 3 sene içinde en çok eğlendiğim oyun oldu. Keşke bi imkan olsada telsiz konuşmaları, oyundaki raporlar ve alt yazıları Türkçe olsa eminim oyundan aldığımız zevk kat ve kat artacaktır. Bu oyunda ince ayrıntılar çok konuyu başka türlü anlamak zor yinede tam olarak olayları anlayamasamda harikaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 24 Mayıs 2010; 22:32:37 >
  • Anlaşılan Alma'nın çocuğu üstüne kurulu olacak 3. seri.Zaten 2. oyunun sonunda hamileydi.Fear serisinin tamamını oynamış ve zevk almış biri olarak merakla bekliyorum şahsen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

    Yeni Video


    yönettiğimiz karakter bu değildir bu umarım. Bu video iyice kafamı karıştırdı umarım oyunun gizemli ve kasvetli tarzından ödün vermezler aksi taktirde diğer fps oyunlarından farkı olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 29 Mayıs 2010; 0:07:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V2

    quote:

    Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

    Yeni Video


    yönettiğimiz karakter bu değildir bu umarım. Bu video iyice kafamı karıştırdı umarım oyunun gizemli ve kasvetli tarzından ödün vermezler aksi taktirde diğer fps oyunlarından farkı olmaz.


    Bundan önce yayınlayan videoya da bakarsak sanıyorum o uzun saçlı adamı yöneticez ve diğer mistik karakter de yanımızda yer alacak Almaya karşı...




  • Oyunun grafik motoru veya dx kaç olacağı gibi ayrıntılar yokmu İlk oyunun getirdiği başarıyla seriyi devam ettirip oldu bittiye getirilen bi oyun olacak gibi gözüküyo ki inşallah iyi bi oyun olur çok severim çünki. Videoyu pek beğenmedim grafikler hala aynı(po) gibi gözüküyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.