Şimdi Ara

F.E.A.R 3 (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
2
Favori
33.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi hayırlısı beklemedeyiz...Umarım bu defa daha uzun olur...
  • Co-Op için bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

Co-Op için bekliyoruz.

İlk sırada ben varım ona göre.
  • Betasını oynadım beğendim harika bir oyun olmuş, full sürüm çıksında oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reticlum

quote:

Co-Op için bekliyoruz.

İlk sırada ben varım ona göre.

Maalesef.

Ben varım.
  • Ben oldukça umutluyum oyundan zaten bence diğer oyunları da oldukça güzeldi.
  • Çıksın da oynayalım valla duke bitti sıkıntıdan ölüyorum nerdeyse
  • 2. Oyunun devamı mı bu oyun acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

2. Oyunun devamı mı bu oyun acaba...

Evet.
  • Bulgarlarda oyun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Bulgarlarda oyun yok

Lütfen, oyunu orjinal alalım.
  • Dur hele oyun bi çıksın sonra meşhur gruplar albümlerini çıkarsın Sonra Bulgarlara gelir.
  • skid ilaç çıkarmış ama oyunu daha düşmemiş enteresan
  • Oyunun uzunluğu 4 saat civarıymış.Biraz daha kasarsanız 5-6 saate tamamlanır
  • quote:

Oyunun uzunluğu 4 saat civarıymış.Biraz daha kasarsanız 5-6 saate tamamlanır

4 saat? Şaka bu değil mi? Son anda caydım 49 $ dan, iyi ki okudum şu mesajı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Hem Paxton hemde Pointman ile oynayınca 8 saat yapar.Multiplayer modları var (5 MP modu her MP moduna 3 harita ve en fazla 4 kişi olduğunu belirteyim) Korku öğeleri iyi değilmiş.Zaten Co-Op oynayınca korkudan eser kalmaz.Birde fiyatı 45 dolar almıştım geçen Fear Collection indirimi ile

• quote:

quote:

EEEE vahşi kapitalizm. Bayıla bayıla 4-5 saatlik COD serisi oyunları oynayıp adamlara o kadar para kazandırınca haliyle durum buna dönüyor.....Hep diyorum yine diycem.....Oyun sürelerinin sürekli azalmasının baş mimarı activision ve onun COD politikarının başarısıdır....

• quote:

quote:

quote:

Hem Paxton hemde Pointman ile oynayınca 8 saat yapar.Multiplayer modları var (5 MP modu her MP moduna 3 harita ve en fazla 4 kişi olduğunu belirteyim) Korku öğeleri iyi değilmiş.Zaten Co-Op oynayınca korkudan eser kalmaz.Birde fiyatı 45 dolar almıştım geçen Fear Collection indirimi ile

hala indirimde zaten o fiyattan almak isteyenler için. bu da yeni politikası oyun satan sitelerin. %10 ön sipariş indirimi Ama 4 saati duyduktan sonra 45 dolar falan vermem. Ucuzdan bulursam olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

quote:

EEEE vahşi kapitalizm. Bayıla bayıla 4-5 saatlik COD serisi oyunları oynayıp adamlara o kadar para kazandırınca haliyle durum buna dönüyor.....Hep diyorum yine diycem.....Oyun sürelerinin sürekli azalmasının baş mimarı activision ve onun COD politikarının başarısıdır....

Aynen katılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.