Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28582859286028612862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gelecek sezonla ilgili teoriler üretmenize gerek yok senaryo belli zaten ilk okuduğmda pek inanmamıştım ama bu bölümle birlikte doğruluğu onaylanmış oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Finalin tek güzel yanı Jaime nin cerceinin yanından ayrılması oldu.Koskoca game of thrones dünyasını targaryen ve starklardan ibaret olarak gosterilmesi özellikle bu sezon koskoca 2-3 hanenin bir bölümde saf dışı bırakılması falan beni diziden sogutmuştu ama bu son sezon finali dedigim gibi jaime ve night king için izlenir Jon ile Dany sonunda bekleneni yaptı bu ikilinin bir araya gelmesi için baskı yapan fanlar mutlular mı acaba şuan ? Birde ne gerek vardı böyle bir sahnenin gösterilmesine çok bozdu çok tek umudum night king

• 12 milyonun izlediği bir çöpe dönüştü artık. "ayyy robert köpeği karıştırmış targaryenlar hep masum bebekmiş targaryencıyız " senaryo full daenerys'i yağlıyor. tamam müttefikleri geberdi ama sevdirme çabası sürekli devam etti özellikle jonda da var bu olay. yalan söyleyemem ya ben. biride atar yapıyor boşuna gitti ejderha diye. sapıttılar. martin babanın darbe yapıp son sezonun senaryoya el atması gerek.bu sezon harbi leş gibi geçti sadece görsel zevk için izledim. iyi kötü savaşı merlin tarzı bi diziye dönüyor git gide.
    şunuda son olarak ekliyorum

iyi ki korsan izliyorum. senaryosuna bölümlerine mukayet olamayan aptallara para kazandırılmaz. sızan senarya doğruysa çekmesinler direk bitirsinler izlemesekte olur kitaplar yeter. mal mal amatörlükler, 2 tane aptalın seriyi mahvetmesi baydı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 28 Ağustos 2017; 23:50:22 >

• Ben aslında savaşın duvarda yapılacağını tahmin ediyordum. Şimdi duvar ortadan kalktığına göre böyle muazzam bir gücün karşısında hangi ordu durabilecek?

• 8. sezon fena olacak!

• Aklıma son sahneler geliyor
    NK ile ejderhası, Kaalesi ve dragon kadar etkilemedi beni sizde'de olmadımı bu? O kadar hızlı hareket ettiğini görmek iyice soğuttu beni bu ikili'den
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotusx

quote:

Orijinalden alıntı: Ruscall

quote:

Orijinalden alıntı: fress06

8.sezon senaryosunu okuyanlar bakabilir mi

bu sızan senaryo doğrumu orda yazana göre night kingin fln amaçlarını öğrenmeden bitmiş olcak bide night king ölünce tüm wightlar ölmüyormuydu bran nasıl ww oluyor

yeni sezonun 2019'da yayınlanacağı söylendi. bunun sebeplerinden biri dizide kışın anlatılması dolayısıyla çekimlerin kışın yapılması, ikincisi ise senaryonun henüz yazılmamış olması. son sezonda böyle bi serinin muhteşem ve kusursuz bi final yapması gerektiğinin farkındalar. her karakterin olayının tek tek mantıklı ve tutarlı bi şekilde kapanması gerekiyor. yani kısacası senaryo henüz yazılmadı.

sızan senaryo diye bi şey yok, aslında var ama gerçekleri yansıtmıyor

8. sezon yazılmış durumda.

Casey Bloys, Temmuz sonunda duyurdu.

youtube'da dolaşan "sızdırılmış senaryo"nun olmadığı kesin

• kanguru_kesesi kullanıcısına yanıt
    Arya seni ikiye böler içinde gezdirir kılıcı suratını alır diyecektimde ne yapsın senin suratını

• Cekimlere Ekimde başlayacaklarmış. 2019 da çıkması garip değil mi? 2019 da çıkacaksa Ocak, Şubat gibi çıkar benim tahminim.

• Sevgili, En Sevgili, Ey Sevgili
    Uzatma Duvar Sürgünümü Benim
    Ülkendeki White Walker'lardan Ne Haber Vardır
    Mezarlardan Bile Yükselen Bir Kış Vardır
    Aşk Celladından Ne Çıkar Madem Ki Yar Vardır
    Ölüden De Diriden De Ötede Bir Var Vardır
    Hep Suç Bende Değil Beni Yakıp Yıkan Bir Dragonglass Vardır
    O Şarkıya Özenip Söylenecek Mısralar Vardır
    Sakın Kader Deme Kaderin Üstünde Bir Kader Vardır
    Ne Yapsalar Boş Göklerden Gelen Bir Karar Vardır
    Gün Batsa Ne Olur GECEYİ Onaran Bir KRAL Vardır

Game of Thrones (2011 - 2019)

• Son bölümün hd torrenti var mı? Altyazısız. PM atabilecek varsa şimdiden çok teşekkür.

• https://www.youtube.com/watch?v=XeYNHwRswYU

7x07'nin sonundaki soundtrack merak edenler için

gotun en iyi 3 soundtrackine net girer bu soundtrack dehşet olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bir KRALLL!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

duvarın ejderhaya karşı zyaıf olduğunu gösteren bi kaynak göstersene bana

Arkadaşlar nasıl takip ediyorsunuz diziyi, birçok kez geçti ejderhaların büyülü yaratıklar olduğu, hatta bir yerde ejderhalarla birlikte büyünün de gelmesi tarzı yorumlar yapıldı, duvar da büyülü bir nesne, duvarı yıkmak için ejderha kullanılacağı en bariz detaylardan biriydi zaten, büyüyü kaldırmanın başka yolu olsa bam diye birden bir bölümde gelmezdi, başka bir büyü tarafından çözüleceğini biliyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sKjaer -- 29 Ağustos 2017; 0:14:42 >

• Brezilya dizisini geçti.

Aslında saçma olacağı hodor un hold the door olmasından belliydi

• Ya benim kafa karıştı. Şimdi John Snow ve Dannys Targeryan ne? Kardeş mi kuzen mi. ..Ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bi seyi fark ettim dogru mu sizce

bölüm bitmeden ak gezenler girdikten sonra özellikle birini arkadan gosterdiler sanki saç modeli benjen starkla aynı olan biri o ak gezen benjen reis miydi

• quote:

Orijinalden alıntı: FourthJuly

Jon'un akgezen öldürme sunumunu pazarlamacı edasıyla yapması beni benden aldı

Aynen biran birçok elementi gördük ve tanıdık diyecek sandım arif ışık gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

Kitaptan ayrıldığından beri dizi senaryo olarak vasat. Linçe hazırım

Vasat zaten dizi holywood yapımlarına döndü.
    Şimdi sadece popülizme kurban gitmiş ortamlarda konuşucak konu olsun yaaee mal mal kalmiyim millet konuşurkenci tayfa beğeniyor.
    Grr martinde millet kitaplarına yönelsin diye baştan savma yaptı heralde işini.

• Jon Snow ve Daenerys Targaryen kardeş mi şimdi?

Şunu anlayan biri açıklığa kavuşturabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacenet -- 29 Ağustos 2017; 0:35:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 28582859286028612862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.