Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2861. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28592860286128622863
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: husamsdu

Ya benim kafa karıştı. Şimdi John Snow ve Dannys Targeryan ne? Kardeş mi kuzen mi. ..Ne?

Jon Snow yani Aegon Targaryen oluyor kendileri , Khalesi'nin büyük erkek kardeşinin Lyanna Stark'dan olma oğlu. Yani Khalesi Jon Snow'un Halası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 29 Ağustos 2017; 0:33:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

Jonla Khaleesi kardeş mi şimdi?

Daenerys, Jon'un babasının kardeşi.

Hocam Khal Drogo'ya satan abisiydi değil mi ilk sezaonda?
    Teşekkür ederim.

• Kim bekleyecek şimdi 1 yıl hackerlar bir güzellik yapmaz mı
  • oguzhan1477 kullanıcısına yanıt
    İyi ki medeni kanun var. Kim kimin nesi anlamıyorum aq. Tövbe tövbe.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    Türk filmimi bu

DURUN SİZ KARDEŞSİNİZ ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

Kitaptan ayrıldığından beri dizi senaryo olarak vasat. Linçe hazırım

Vasat zaten dizi holywood yapımlarına döndü.
    Şimdi sadece popülizme kurban gitmiş ortamlarda konuşucak konu olsun yaaee mal mal kalmiyim millet konuşurkenci tayfa beğeniyor.
    Grr martinde millet kitaplarına yönelsin diye baştan savma yaptı heralde işini.

Martin ile yapımcılar arasında çok büyük sorunlar olduğu (Barristan Selmy ve Lady Stoneheart) ve diziyi terk ettiği iddiaları vardı. Zaten 2 sezondur diziyle hiç ilgilenmiyor. İddiacılar ayrıca önceki kitapların senaristler tarafından pij edilmesinden dolayı Martin'in yeni kitapları bilerek çıkarmıyor diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Türk filmimi bu

Artık çok geç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Türk filmimi bu

Artık çok geç.

Duramadı

• Herkes bir gün AKgezen olacak. İster AKparti ister AKşener. Hepimiz Akgezeniz. Safım belli aga benim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer sezon finallerine göre sönük olmuş ama yine de merakla izledim. İyi bir kapanış oldu. 8. sezon taktik maktik yok bam bam bam sezonu olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jon snow Murat başoğlu mu:) hala diyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki saat evel izledim. ak gezenler kadar heyecanlandıran karakter yok yahu.. en heyecanlı yerinde bölüm bitti ve sezon, özleyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1477

quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

Ya benim kafa karıştı. Şimdi John Snow ve Dannys Targeryan ne? Kardeş mi kuzen mi. ..Ne?

Jon Snow yani Aegon Targaryen oluyor kendileri , Khalesi'nin büyük erkek kardeşinin Lyanna Stark'dan olma oğlu. Yani Khalesi Jon Snow'un Halası.

dizi boyunca aslanların ailesindeki ensest ilişkiden tiksinirdik. şimdi dejavu etkisiyle yeni sezon bekliyoruz. kıştepesini zaten sansaya bırakıp gidince iyice sansa sahiplendi ve de starklarla ilişkisi iyice azaldı snowun. pardon aegon targeryanın :P

• spache kullanıcısına yanıt
    Sen kendin diyorsun dizi bitecek diye. Madem bitecek dizi ak gezenleri daha fazla göster . İlk baştaki sahneler bize westerosun nasıl bir yer olduğunu anlatıyor gayet de. Şu an dizi bitecek ne gereği var? Işlerine gelince ejderha 10snde gelir eastwatche derler ki vakit yok hızlı geçiyor. Ama seks sahnesi olunca zaman ayırır.

Dizinin her b*kunu savunacağım derken asıl saçmalayan sensin.

• Aynen Rheagear satıyordu.

• Millet az gelin size bir şey sorucam . Bu nedir ? Birebir alıp koymuşlar . Ayıp Ayıp

Game Of Thrones ve Elder Scrolls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riqus -- 29 Ağustos 2017; 1:17:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qerrard!

Aynen Rheagear satıyordu.

birincisi o rhaegar diye yazılıyor ikinci olarak satan babası değil abisi, yani viserys targaryen'di..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

Millet az gelin size bir şey sorucam . Bu nedir ? Birebir alıp koymuşlar . Ayıp Ayıp

Game Of Thrones ve Elder Scrolls

bende diyorum bu nereden tanıdık geldi

• Aspiratör kullanıcısına yanıt
    içimi okudun resmen . Game of thrones gibi bir diziye yakışmaz (dany jon evlenip westerosu barış içinde , birlikte yönetip mutlu son yapmaları. )

• şimdi jon ile daenrys'in akrabalık ilişkileri ne tam olarak? abi kız kardeş falan mı ne anlamadım ben :D
  • 
Sayfa: önceki 28592860286128622863
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.